aneta-we 23.05.2010 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2010 Dzis zrobiłam inspekcje na budowie ...... drzwi już wszystkie wczoraj wstawili i teraz dom wygląda/ wydaje sie mniejszy. a pochwalisz się fotkami ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 24.05.2010 11:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2010 a pochwalisz się fotkami ??? za duzo na nich nie widac, ale są jakieś W tym tygodniu maja zacząć chłopaki kominek montować i przewieźć łózka dzieci i meble do Mai pokoju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 24.05.2010 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2010 za duzo na nich nie widac, ale są jakieś W tym tygodniu maja zacząć chłopaki kominek montować i przewieźć łózka dzieci i meble do Mai pokoju widac, widac. Najbardziej Twoją modelkę Fajny kolor tych drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 24.05.2010 11:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2010 widac, widac. Najbardziej Twoją modelkę Fajny kolor tych drzwi z pozowaniem i patrzeniem w lustro to ona mnie wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiulakp 25.05.2010 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 Jak fajnie się u Ciebie robi... fajny ten kolor ścian w kuchni Ja chyba coś podobnego będę miała na kominku I słodziutkie masz dzieciaczki a teraz czekamy na meble kuchenne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 25.05.2010 09:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 Witam i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 25.05.2010 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 Witam i tyle I ja też tylko witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 27.05.2010 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 Dzień dobry, co tam jak tam ? Ja nareszcie szczęśliwie powróciłam do grona internautów, było co nadrabiać po takiej nieobecności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 28.05.2010 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 cze Agulka, co u Was? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 28.05.2010 09:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 cze Agulka, co u Was? bardzo duzo........... i to niedobrego........... mąż stracił pracę i zostaliśmy bez dochodów ............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 28.05.2010 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 bardzo duzo........... i to niedobrego........... mąż stracił pracę i zostaliśmy bez dochodów ............. Agulka, bardzo mi przykro, ale jak to, tak z nienacka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 28.05.2010 09:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 Agulka, bardzo mi przykro, ale jak to, tak z nienacka? przekształcają firmę i dlatego redukcja etatów ............ szkoda gadać............ ............ pa do kiedyś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 28.05.2010 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 Aguś trzymaj sie Kochana, wszystko jest do pokonania, minie pierwszy szok, znajdzie się nowa praca i nim sie obejrzysz wrócisz do nas, czekamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 28.05.2010 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 bardzo duzo........... i to niedobrego........... mąż stracił pracę i zostaliśmy bez dochodów ............. Agulka. Ściskam mocno http://forum.blizniaki.net/images/smiley_icons/54_przytul.gif Takie przykre to jest. Trzymam kciuki, żeby znalazł lepszą. I posyłam Ci dobra wróżkę http://forum.blizniaki.net/images/smiley_icons/fee.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 30.05.2010 09:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2010 Zaglądać i relacje z budowy będę przekazywać, bo to co kupione to trzeba przeciez wstawić, zamontowac itd.................... Tak , więc po 1 czerwca będą schody i drzwi od wiatrołapu Na meble kuchenne poczekamy jeszcze ze 2-3 tyg........... no w porywach do końca czerwca powinny juz być Kominek sie montuje a potem panele w gościnnym i salonie i można na upartego sie przeprowadzać, ale z przeprowadzką poczekamy ................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 31.05.2010 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 Witaj Agus, cieszę sie że u Was roboty idą cały czas do przodu, przynajmniej to cieszy w całym tym zamieszaniu, sciskam mocno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 31.05.2010 07:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 Witaj Agus, cieszę sie że u Was roboty idą cały czas do przodu, przynajmniej to cieszy w całym tym zamieszaniu, sciskam mocno Staramy się nie zwariować a robota jest najlepszym lekarstwem. Maja chora, 40 gorączki, gardło aż bordowe i z nosa zileono i to,strasznie wylatuje................. kurcze by tylko Adaśko nie załapał a to jest prawie nie uniknione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 31.05.2010 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 Staramy się nie zwariować a robota jest najlepszym lekarstwem. Maja chora, 40 gorączki, gardło aż bordowe i z nosa zileono i to,strasznie wylatuje................. kurcze by tylko Adaśko nie załapał a to jest prawie nie uniknione Biedna Maja, umeczy się strasznie a Wy razem z nią, taka pogoda że o choroby nie trudno u nas znów leje, ledwo ludzie zaczeli domy osuszać to znowu pompa:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 31.05.2010 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 Agulko ściska Cię bardzo mocno i życzę dużo siły. Na pewno sobie poradzicie:yes:. Buźka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 31.05.2010 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 Agulka Trzymaj się, za chwilę,za moment będzie lepiej:yes:. Mała wyzdrowieje,mąż znajdzie pracę i wszystko wróci do normy. Musi:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts