Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarze do naszego gniazdka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 894
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Agulko ściska Cię bardzo mocno i życzę dużo siły. Na pewno sobie poradzicie:yes:. Buźka

Agulka Trzymaj się:yes:, za chwilę,za moment będzie lepiej:yes:. Mała wyzdrowieje,mąż znajdzie pracę i wszystko wróci do normy. Musi:hug:

dzięki dziewczyny za słowa otuchy..................... ja to wiem że będzie dobrze, bo musi tak być, ale mój mąż jest z tych słabszych psychicznie.............. no , a le w końcu ma mnie, bym go podtrzymywała na duchu

fajny piec :)

na pewno bedziecie zadowoleni, piece z podajnikiem są bardzo "wygodne"

bużka

mmmmmmmmmmmmmm Kawika my nie mamy pieca z podajnikiem............. jedynymi podajnikami będziemy MY

My już po wizycie u Pani doktor, Maja ma antybiotyk, ostre zapalenie gardła i stwierdzony 3 migdał............ w poniedziałek na kontroli dostaniemy skierowanie do laryngologa

sorrry Agulka - porypało mi się za dużo dzinników na raz czytam

sorki

no ale ... jak bęziecie podawać to jak z podajnikiem " na dwie ręce",,,

zdrówka dla małej, a co do pracy... bęzie dobrze, Bozia zawsze ma coś w zanadrzu....

zdloności manulanych zadraszczam - fajna struktura

a u mojego Wiktora też podejrzewali 3 migdał ale ja stwierdziłąm że przeejdzie i przeszło nic nie usuwałam

z tymi migdałami to jakaś epidemia, gdzie u znajomych dzieci tam usuwają 3 migdał, dawniej jakoś tego nie było

no własnie też co chwilę słyszę, że usuwaja dzieciom migdałki, jesli dziecko często choruje to oki rozumiem, ale jesli Maj tylko czasami z buźką otwarta bajki oglada albo lekko podchrapuje to wydaje mi sie to zbyteczne, ale zobaczę co laryngolog powie....... jak rodzinny daje skierowanie na badania to trzeba brać. bo rzadko się to zdarza a szczególnie u nas

A zdolności to dopiero odkrywam w sobie

zgadzam się z dziewczynami, ten okres musicie traktować jako przejściowy i dobrze że mąż ma w Tobie duże wsparcie.

Majeczce zdrówka życzymy, 3 migdał jeśli nie jest przerośnięty to jest całkiem bezpieczny.

o własnie tak powiedziała...................... pisząc posta zgubiłam to słowo:oops::oops::oops:

Witaj Aguś, jak Maja??

Świętujecie dziś?

czeeee

Maja juz dochodzi do siebie bo łobuzuje i gada, gada, gada............................:) a wczoraj było tak cudnie bez krzyków, pisków, ryku, dokuczania. itd

Świętowanie sobie zrobimy póxniej jak wyzdrowieje. :yes: Prezenty dostali juz w piątek bo kurier przyniósł roewr dla małego i od razu go chciał bo widział więc i Maja musiałe też juz dosttac swoją ukochaną Barbie serferekę:D

no jak Maja zaczyna dokuczać to zanczy że już jej lepiej:)

super prezenty:) u nas też wczesniej był DzDz ale nie wiem czy bedzie nam dane pochlapać sie w basenie w tym roku:/

taki basen to niezły wydatek no i luksus , z którego moim zdaniem mozna zrezygnowac na rzecz bardziej potrzebnych rzeczy, no ale to moje zdanie;)

Miałam posprzątać ale jak zobaczyłam co dzieci zrobiły w swoim pokoju to mi sie odechciało................................... wszystko co możliwe z półek, pudeł, regałów na środku pokoju wyrzucone na OGROMNĄ kupkę :jawdrop::jawdrop::jawdrop:......................... chyba wiem co zrobię............. juz dziś posegreguje co ma iść do nowego domku.................. czyli wszystko do kosza na smieci:yes: