Karollinka 01.06.2010 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 a ja postanowiłam sobie że dziecko nie może tarcić przez budowę tego co chciałabym zeby miało, jesli planujemy jakies wydatki to zawsze te na Kinge najważniejsze a dopiero potem my i budowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 01.06.2010 09:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 U nas jest jesli chcą coś droższego to zbieramy na to razem oni do skarbonek a my potem dokładamy. Nie uczymy ich tego, że jak chcą to dostaną wszysko czego chcą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 01.06.2010 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 u nas tez tak jest, odkładamy pieniadze jak Mała dostaje i nie kupujemy drobiazgów tylko po jakimś czasi większy prezent, poza tym prawie zawsze bacia czy brat sie dorzucą wiec raz na jakis czas mozna zaszalec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 02.06.2010 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 Łaaaaaaał ale super lustro, ja w prawdzie z tych gustów minimalistyczno-nowoczesnych ale lustro mnie urzekło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 02.06.2010 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 cześć Aguś, co u Ciebie? jak dzieciaczki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 02.06.2010 19:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 cześć Aguś, co u Ciebie? jak dzieciaczki? czee Maja wygląda na zupełnie zdrową, a Adasia tfuuuuuuuuu na razie nic nie bierze. Córcia nie zadowolona, bo chciała jutro sypac kwiatki a my butów do białej sukienki nie mamy, nie zdążylismy kupić a i nie wiedziałam, że tak szybko minie jej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 03.06.2010 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2010 hej. Ważnei, ze juz zdrowa. Całusy posyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 04.06.2010 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 cześć Laska;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 04.06.2010 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 (edytowane) Przyszłam z rewizytą No proszę jaki fajny domek:D. Bardzo fajniutka jest ta łazienka, pomarańczowo- zielona z bielą. Taka wesolutka. Pokoiki dzieci też b. ciekawo pomalowane. Faktycznie tylko dokończyć reszte prac, a nie duzo juz ich i mozna zamieszkać. Przeczytałam o utracie pracy. Przykro mi, ale zobaczysz po burzy wychodzi słonko i jeszcze będzie lepiej;). Trzymam kciuki. Życzę powodzenia. Edytowane 4 Czerwca 2010 przez taka_ja & taki_on:) no bo tak:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 05.06.2010 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2010 cześć Pracusiu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 06.06.2010 10:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2010 witam w niedzielne południe. Czy u Was też tak pięknie na dworze, słonko, gorąco................?????????:D:D Dziś jadę na inspekcję kominka:wave: Miłej niedzieli taka_ja & taki_on:) witam w moich skromnych progach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 06.06.2010 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2010 witam w niedzielne południe. Czy u Was też tak pięknie na dworze, słonko, gorąco................?????????:D:D Dziś jadę na inspekcję kominka:wave: Miłej niedzieli taka_ja & taki_on:) witam w moich skromnych progach Agus u nas też wreszcie było pięknie, obiadek zjedliśmy na swieżym powietrzu, potem odpoczynek na hamaku, luksus:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 06.06.2010 17:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2010 Agus u nas też wreszcie było pięknie, obiadek zjedliśmy na swieżym powietrzu, potem odpoczynek na hamaku, luksus:) witam my wczoraj mieliśmy obiadek na powietrzu .................. cudnie jest i niech sie to nie zmienia Inspekcja zaliczona:wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 07.06.2010 06:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 Dzień doberek Dziś wstałam wczesniej bo w planach miałam conajmniej dwa prania nastawić i sprawy pozałatwiać na mieście a tu za chwilę chmura się oberwie, czarno na niebie i wieje:jawdrop:Chyba jednak wrócę do łóżeczka:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 07.06.2010 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 Dzień dobry, u nas na razie słonecznie u cieplutko. Ech, tez bym chętnie wskoczyła do łóżeczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 07.06.2010 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 cześć Aga, jak minął dzień? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 08.06.2010 21:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 cześć Aga, jak minął dzień? hej Dni ostatnio mijają na sprzątaniu. Dziś byłam z Mają na zabiegu, wycinali jej pieprzyka, ona była bardzo dzielną a ja prawie zemdlałam, lekarz łapał mnie jak sie obsuwałam...........:oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 09.06.2010 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 A czemu wycinaliście? Swędział, dawał inne objawy czy może tak zapobiegawczo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 09.06.2010 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 Cześć Aguś Dzieci twoje na pewno bardzo szczęśliwe, że mają takie śliczne pokoik. Moja siostra robiła podobne rysunki, tylko farbą bezpośrednio na ścianie. Fajnie to wygląda. Jestem pod wrażeniem, bo takie nie wielkie drobiazgi tak dużo wnoszą do domu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 09.06.2010 08:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 Witam w piekny dzień A czemu wycinaliście? Swędział, dawał inne objawy czy może tak zapobiegawczo? Sylwia ten pieprzyk zwiększył 3 krotnie swoja wielkośc w ciągu roku, był na łopatce, odziedziczyła to po rodzinie J . Wolałam teraz go usunąc bo to ani opalać plecki, ani latać z gołą klatą Cześć Aguś Dzieci twoje na pewno bardzo szczęśliwe, że mają takie śliczne pokoik. Moja siostra robiła podobne rysunki, tylko farbą bezpośrednio na ścianie. Fajnie to wygląda. Jestem pod wrażeniem, bo takie nie wielkie drobiazgi tak dużo wnoszą do domu. Pozdrawiam oj Sylwuś żebys wiedziała jak oni sie cieszą z tych swoich pokoików............ prawdopodobnie przeprowadzka będzie w pierwszym tygodniu sierpnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts