30Agulka 11.06.2010 13:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2010 No i bedzie lać................ połowa nieba czarna i lało................... ale teraz juz mozna oddychać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 12.06.2010 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2010 I dzisiaj też leje od 20tej, . A miałam ochotę na spacer i piwko wieczorne pod gołym niebem na starówce;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 12.06.2010 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2010 A u nas wciąż parno. Nie ma czym oddychać. Niby jutro ma być ochłodzenie. Nawet zimne piwo i ochładza. Dawno nie było takich upałów. Buźka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 13.06.2010 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2010 cześć Aguś, odpoczywacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 13.06.2010 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2010 Karolinka jak widzę o poranku zamiast po weselu odpoczywać to wszystkie dzienniki/komentarze obleciała Pozdrawiam również Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 14.06.2010 10:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 Karolinka jak widzę o poranku zamiast po weselu odpoczywać to wszystkie dzienniki/komentarze obleciała Pozdrawiam również Sylwia szkoda było jej czasu na odpoczynek Witam i w końcu ja. Weekend minął rodzinnie, wczoraj były dni naszego miasteczka i moja gwiazdeczka wystepowała ze swoim zespołem tanecznym, nawet tesciowa i szwagierka z rodziną ( małej chrzestna) sie pojawili.............. a przy okazji domek obejrzeli.......... za duzo na jego temat nie komentowali:roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Archi100 14.06.2010 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 30Agulka, domek pierwsza liga, a w środku BAJKA, Już Ci zazdroszczę Ty już końcówka, a ja nawet łopaty jeszcze nie wbiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 14.06.2010 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 (edytowane) 30Agulka, domek pierwsza liga, a w środku BAJKA, Już Ci zazdroszczę Ty już końcówka, a ja nawet łopaty jeszcze nie wbiłem Witaj. Końcówka, końcówka, ale jaki był dłuuuuuuuuuuuuuuuuugi początek.................. Listwy do salonu zamówione, bejca do drzwi i schodów wybrana, internet podłączony, krzesła zamówione, meble kuchenne "się" robią, lampa do Mai upatrzona, do Adasia brak pomysłów, kołdry i poduchy dla nas i dzieci dziś kurier przywiózł ( prezent na Dzień Dziecka od moich rodziców;) ) ocieplanie idzie powoli.................... ogólnie do przodu:yes: Edytowane 14 Czerwca 2010 przez 30Agulka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 15.06.2010 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 Fajniutko u Ciebie Tylko mam nadzieje że jak zamieszkacie szczęśliwie w swoim domku to nie zapomnisz o forum i koleżankach i będziesz nas odwiedzać i wspierać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 15.06.2010 11:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 Fajniutko u Ciebie Tylko mam nadzieje że jak zamieszkacie szczęśliwie w swoim domku to nie zapomnisz o forum i koleżankach i będziesz nas odwiedzać i wspierać jasne Sylwuś............. w końcu internet juz jest podłączony ................ najważniejsze przecież, no nie???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 15.06.2010 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 uu Aguś jak masz już internet w domku to możesz się przeprowadzać, nie będziesz czuła się samotna w nowym domku.daleko się przeprowadzacie od rodziców, znajomych?macie już jakieś nowe towarzystwo w nowym miejscu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 15.06.2010 18:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 uu Aguś jak masz już internet w domku to możesz się przeprowadzać, nie będziesz czuła się samotna w nowym domku. daleko się przeprowadzacie od rodziców, znajomych? macie już jakieś nowe towarzystwo w nowym miejscu? hejka Karolcia, dawno Cie nie "widziałam" Wyprowadzka zaledwie 20 km dalej, ale rodziny tam brak.............. chodziłam tam do liceum więc będzie okazja odnowić znajomości, a i sąsiadów niby znamy, mówie niby bo mąż ich zna a ja tylko widziałam........... no może z jednymi gadałam:jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 15.06.2010 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 czyli przeprowadzkę zaczniecie od integracji z sąsiadami, bo dobre kontakty ze znajomymi zza miedzy są bardzo ważne i przydatne;)nie daj Boże mieć jakiś złośliwców czy wredotów bo potrafią uprzykrzyć sielskie życie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 15.06.2010 19:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 czyli przeprowadzkę zaczniecie od integracji z sąsiadami, bo dobre kontakty ze znajomymi zza miedzy są bardzo ważne i przydatne;) nie daj Boże mieć jakiś złośliwców czy wredotów bo potrafią uprzykrzyć sielskie życie no my jednych takich mamy...... kiedys opisywałam o tym piecu, że im przeszkadza i straszyła, że zgłosi ................... no ale na rzie siedzi cicho bo my mamy jakby co na nich też haka;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 17.06.2010 09:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 Witam w piekny słoneczny dzień. Mój mały kolejną noc nie za fajną nam zafundował........... ale znalazłam przyczynę................. druga piątka nie może mu sie przebic i ma 38,9 gorączki.................. i jak tu wysiedzieć z nim w domu, czy wyjść na dwór , dałam mu przeciw gorączkowy , teraz spi , zobaczymy co będzie jak wstanie Miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 17.06.2010 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 Agus w takich sytuacjach trzeba mieć wielkie pokłady cierpliwości bo wiadomo że dziecko się męczy a nie bardzo jest jak pomóc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 17.06.2010 09:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 Agus w takich sytuacjach trzeba mieć wielkie pokłady cierpliwości bo wiadomo że dziecko się męczy a nie bardzo jest jak pomóc. tak, tak................. i tak o wiele lepiej on to przechodzi niż Maja, ta dopiero miała akcje przy piątkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 17.06.2010 16:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 No to u nas zaczyna sie powoli sprzatanie na dobre w domku. Stąd moje pytania. + czym dopieścic łazienke, głównie kafle?+ jak usunąc folię z parapetów.............. kurka z jednego za Chiny nie moge zciągnąć+nie mogę "zdjąć" naklejki na zewnątrz okna co jest na szybie................ dalczego od razu tego nie oderwalismy jak folie zdejmowalismy............... nie mam pojecia a teraz jest problem. Ma ktoś jakies pomysły???????? POMOCYhttp://img821.imageshack.us/img821/8430/1000829.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 17.06.2010 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 + jak usunąc folię z parapetów.............. kurka z jednego za Chiny nie mogę zciągnąć. Podobno pomaga skropienie na słońcu wodą i odczekanie chwili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 17.06.2010 16:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 Podobno pomaga skropienie na słońcu wodą i odczekanie chwili. Zbysiu i to nie pomogło, tyż próbowalismy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts