Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarze do naszego gniazdka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 894
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Karolinka jak widzę o poranku zamiast po weselu odpoczywać to wszystkie dzienniki/komentarze obleciała ;) Pozdrawiam również ;)

Sylwia szkoda było jej czasu na odpoczynek

Witam i w końcu ja.

Weekend minął rodzinnie, wczoraj były dni naszego miasteczka i moja gwiazdeczka wystepowała ze swoim zespołem tanecznym, nawet tesciowa i szwagierka z rodziną ( małej chrzestna) sie pojawili.............. a przy okazji domek obejrzeli.......... za duzo na jego temat nie komentowali:roll:

30Agulka, domek pierwsza liga, a w środku BAJKA, Już Ci zazdroszczę :) Ty już końcówka, a ja nawet łopaty jeszcze nie wbiłem :)

Witaj.

Końcówka, końcówka, ale jaki był dłuuuuuuuuuuuuuuuuugi początek..................

Listwy do salonu zamówione, bejca do drzwi i schodów wybrana, internet podłączony, krzesła zamówione, meble kuchenne "się" robią, lampa do Mai upatrzona, do Adasia brak pomysłów, kołdry i poduchy dla nas i dzieci dziś kurier przywiózł ( prezent na Dzień Dziecka od moich rodziców;) ) ocieplanie idzie powoli.................... ogólnie do przodu:yes:

Edytowane przez 30Agulka

uu Aguś jak masz już internet w domku to możesz się przeprowadzać, nie będziesz czuła się samotna w nowym domku.

daleko się przeprowadzacie od rodziców, znajomych?

macie już jakieś nowe towarzystwo w nowym miejscu?

hejka Karolcia, dawno Cie nie "widziałam"

Wyprowadzka zaledwie 20 km dalej, ale rodziny tam brak.............. chodziłam tam do liceum więc będzie okazja odnowić znajomości, a i sąsiadów niby znamy, mówie niby bo mąż ich zna a ja tylko widziałam........... no może z jednymi gadałam:jawdrop:

czyli przeprowadzkę zaczniecie od integracji z sąsiadami, bo dobre kontakty ze znajomymi zza miedzy są bardzo ważne i przydatne;)

nie daj Boże mieć jakiś złośliwców czy wredotów bo potrafią uprzykrzyć sielskie życie

no my jednych takich mamy...... kiedys opisywałam o tym piecu, że im przeszkadza i straszyła, że zgłosi ................... no ale na rzie siedzi cicho bo my mamy jakby co na nich też haka;)

Witam w piekny słoneczny dzień.

Mój mały kolejną noc nie za fajną nam zafundował........... ale znalazłam przyczynę................. druga piątka nie może mu sie przebic i ma 38,9 gorączki.................. i jak tu wysiedzieć z nim w domu, czy wyjść na dwór , dałam mu przeciw gorączkowy , teraz spi , zobaczymy co będzie jak wstanie

Miłego dnia

No to u nas zaczyna sie powoli sprzatanie na dobre w domku. Stąd moje pytania.

+ czym dopieścic łazienke, głównie kafle?

+ jak usunąc folię z parapetów.............. kurka z jednego za Chiny nie moge zciągnąć

+nie mogę "zdjąć" naklejki na zewnątrz okna co jest na szybie................ dalczego od razu tego nie oderwalismy jak folie zdejmowalismy............... nie mam pojecia a teraz jest problem. Ma ktoś jakies pomysły???????? POMOCY

http://img821.imageshack.us/img821/8430/1000829.jpg