kasiulakp 17.06.2010 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 wpadłam i ja do Ciebie na chwilę i od razu muszę powiedzieć,że te ciemne panele są cudne... pięknie prezentują się w salonie przy jasnych ścianach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 17.06.2010 19:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 wpadłam i ja do Ciebie na chwilę i od razu muszę powiedzieć,że te ciemne panele są cudne... pięknie prezentują się w salonie przy jasnych ścianach a dziekuję bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 17.06.2010 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 No no, panele, piękna rzecz.... I już taki domowy klimacik się czuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 17.06.2010 19:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 No no, panele, piękna rzecz.... I już taki domowy klimacik się czuje oj Sylwuś żebyś wiedziała a po niedzieli będzie jeszcze fajniej ze schodami................. wiem że od wczoraj stolarz ma juz nasze fronty , więc tez bierze sie za robotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Archi100 17.06.2010 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 Jutro, czyli w piątek idę złożyć wnioski do banków w Open Finance. Zgromadziłem już wszystkie potrzebne papierki, czy wszystkie to pewnie się okaże, bo już czytałem na forach jak to po złożeniu wniosku Banki co kilka dni wołają o doniesienie następnych Liczę że za miesiąc już coś się z tego wykluje A jak było u Was? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 17.06.2010 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 Jutro, czyli w piątek idę złożyć wnioski do banków w Open Finance. Zgromadziłem już wszystkie potrzebne papierki, czy wszystkie to pewnie się okaże, bo już czytałem na forach jak to po złożeniu wniosku Banki co kilka dni wołają o doniesienie następnych Liczę że za miesiąc już coś się z tego wykluje A jak było u Was? Archi kopiujesz swoje posty............. na ten sam odpowiedziałam u tysia623 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 18.06.2010 13:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 Tydzień poslizgu, facet od schodów się nie wyrobił i będą za tydzień:mad::evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 18.06.2010 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 Tydzień poslizgu, facet od schodów się nie wyrobił i będą za tydzień:mad::evil: Kochana tak długo czekaliście, że zobaczysz tydzień szybko minie i będą schody;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 18.06.2010 18:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 Kochana tak długo czekaliście, że zobaczysz tydzień szybko minie i będą schody;) wiem, wiem, ale kurka pokrzyżował nam plany, bo od poniedziałku miałysmy z mamą wpaść i zrobic już generalne porządki a tu dupa................ no nic , chłopaki przynajmniej nadgonią z ocieplenie, "co się odwlecze to nie uciecze";) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 18.06.2010 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 Ja dość szybko się nauczyłam, że plany mają się inaczej do realizacji. Zawsze na budowie jest coś co się nie przewidzi i nie ma się na to wpływu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 18.06.2010 19:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 Ja dość szybko się nauczyłam, że plany mają się inaczej do realizacji. Zawsze na budowie jest coś co się nie przewidzi i nie ma się na to wpływu. ja i tak sobie tydzień dodałam a tu jeszcze jeden wyszedł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 19.06.2010 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2010 cześć Agus, nic sie nie martw chwilowym opóżnieniem robót, do sierpnia zdążycie wszystko na glanc zrobic. Teraz odpoczywajcie spokojnie na wycieczce. Pieknej pogody życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tysia623 20.06.2010 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2010 witam! Ale już macie duuuużo zrobione:) łazienki bardzo mi się podobają, a kafelki ułożone po mistrzowsku powodzenia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 21.06.2010 09:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 Witam. Wycieczka wczoraj udała się, dziaci zadowolone, my też, zmęczeni strasznie, ale warto było bo słonko swieciło cały dzień, mimo, że na termometrze było zaledwie 15 stopni to czuc było wyższą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 21.06.2010 11:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 (edytowane) Kołobrzeghttp://img293.imageshack.us/img293/6395/pageggj.jpg Bylismy tez w wiosce indiańskiej http://img9.imageshack.us/img9/8521/pagesa.jpg Edytowane 21 Czerwca 2010 przez 30Agulka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 23.06.2010 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 cześć Aguś, dopiero zobaczyłam zdjęcia z wycieczki, suuper:)ciesze sie że wyprawa udana i jak patrze na Twoje zdjęcia to nie mogę sie doczekać wakacji.w domku tez wykończeniówka idzie pełna parą więc sama radość, no nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 23.06.2010 11:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 cześć Aguś, dopiero zobaczyłam zdjęcia z wycieczki, suuper:) ciesze sie że wyprawa udana i jak patrze na Twoje zdjęcia to nie mogę sie doczekać wakacji. w domku tez wykończeniówka idzie pełna parą więc sama radość, no nie? cieszę się jak dziecko z lizaka................. Zaczęły sie juz u nas pielgrzymki odwiedzających. Dziś bylismy w US , musielismy wyjasnić kilka pozycji z faktur............. babka miała wątpilwości co do Junkersa:jawdrop: ale wszystko juz ok i moze w końcu kasę przeleją. Przy okazji zahaczyłam o sklep z lampami i do Mai i wiatrołapu kupiłam lampy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 23.06.2010 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 Bravo Aguś super postępy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 23.06.2010 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 Super,że wycieczka się udała,widać,że dzieci zadowolone. A krzesła bardzo ładne. Podziwiam postępy i cały czas staram się Ciebie dogonić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 23.06.2010 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 Oj dzieje się u Was, dzieje Jeszcze chwilka i będziecie toboły taszczyć i zaludniać swoje wymarzone wypieszczone metraże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts