Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarze do naszego gniazdka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 894
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Jutro, czyli w piątek idę złożyć wnioski do banków w Open Finance. Zgromadziłem już wszystkie potrzebne papierki, czy wszystkie to pewnie się okaże, bo już czytałem na forach jak to po złożeniu wniosku Banki co kilka dni wołają o doniesienie następnych :)

Liczę że za miesiąc już coś się z tego wykluje :)

A jak było u Was?

Jutro, czyli w piątek idę złożyć wnioski do banków w Open Finance. Zgromadziłem już wszystkie potrzebne papierki, czy wszystkie to pewnie się okaże, bo już czytałem na forach jak to po złożeniu wniosku Banki co kilka dni wołają o doniesienie następnych :)

Liczę że za miesiąc już coś się z tego wykluje :)

A jak było u Was?

Archi kopiujesz swoje posty............. na ten sam odpowiedziałam u tysia623

Kochana tak długo czekaliście, że zobaczysz tydzień szybko minie i będą schody;):rolleyes:

wiem, wiem, ale kurka pokrzyżował nam plany, bo od poniedziałku miałysmy z mamą wpaść i zrobic już generalne porządki a tu dupa................ no nic , chłopaki przynajmniej nadgonią z ocieplenie, "co się odwlecze to nie uciecze";)

cześć Aguś, dopiero zobaczyłam zdjęcia z wycieczki, suuper:)

ciesze sie że wyprawa udana i jak patrze na Twoje zdjęcia to nie mogę sie doczekać wakacji.

w domku tez wykończeniówka idzie pełna parą więc sama radość, no nie?

cieszę się jak dziecko z lizaka.................

Zaczęły sie juz u nas pielgrzymki odwiedzających.:wiggle:

Dziś bylismy w US , musielismy wyjasnić kilka pozycji z faktur............. babka miała wątpilwości co do Junkersa:jawdrop: ale wszystko juz ok i moze w końcu kasę przeleją.

Przy okazji zahaczyłam o sklep z lampami i do Mai i wiatrołapu kupiłam lampy