Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarze do naszego gniazdka

Recommended Posts

Super,że wycieczka się udała,widać,że dzieci zadowolone. A krzesła bardzo ładne. Podziwiam postępy i cały czas staram się Ciebie dogonić;)

goń, goń....................... i jestem ciekawa jakie kafle w piątek wybierzesz

Oj dzieje się u Was, dzieje ;) Jeszcze chwilka i będziecie toboły taszczyć i zaludniać swoje wymarzone wypieszczone metraże :D

juz nie moge się doczekać................ niby tak daleko a tak BLISKO .............. po wczasach zacznie się "pudłowanie" wszystkiego

• Odpowiedzi 894
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

ja już zaczęłam pudłować ;) ,jak Kamlot jedzie do domu,to przy okazji zabiera np. kurtki,płaszcze zimowe,ciuchy,buty, dziś zabrał 4 kartony od Biedronki szkła. Już prawie 1/3 garażu jest zawalona rzeczami,których teraz się nie używa. Po co ma robić luźne przebiegi;)

Fajnie, że juz powoli pozbywasz się rzeczy................ na sam koniec kiedy juz będzie ta ostateczna przeprowadzak to tylko swój szanowny tyłek spakujesz:rolleyes:

dziewczyny ale Wam fajnie, przeprowadzki lada moment, ale to musi byc uczucie jak sie siądzie wreszcie w swoim wyczekanym domku, wszystko nowe, piękne, pachnące, echhh:)

uczucie niesamowite..................... ale zawsze musi się cos pieprzyć................. schodów nie będzie w czerwcu, facet pojechał na jakies szkolenie, termin odbioru domu też się odwlekł i we wrześniu na pewno go miec nie bedziemy. wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bo jednemu geodecie sie cos tam zapomniałao:mad::mad::mad: i papierów do końca nie ma w calości..............................

......................................... Kamlotek a Wy zamieszkacie bez odbioru???????

Naszym znajmoym gdzieś 2 mce temu dowalili karę za to, że mieszkaja na bez odbioru.............................tylko 30tyś:jawdrop: ale zeszli do 13 tyś ........... i musieli zapłacić:jawdrop::jawdrop::jawdrop:

Dlatego mamy pietra by sie wprowadzić "nielegalnie" kurde najgorzej z dowożeniem dzieci do przedszkola.................... no, ale co będę sie na zapas martwiła, to jeszcze przeszło 2 m-ce

Jedna dobra widomośc dzisiejszego dnia.......... szanowny i kochany mąż przysłał mi mms`a z meblemi naszej kuchni.................. szkielet oczywiscie, ale oko cieszy................ no i termin zamontowania kuchni tez się zmienił , nie za 3 tyg tylko po niedzieli:wave:

Jedna dobra widomośc dzisiejszego dnia.......... szanowny i kochany mąż przysłał mi mms`a z meblemi naszej kuchni.................. szkielet oczywiscie, ale oko cieszy................ no i termin zamontowania kuchni tez się zmienił , nie za 3 tyg tylko po niedzielihttp://forum.muratordom.pl/../images/smilies/wave.gif

Cudowna wiadomość.