30Agulka 29.06.2010 10:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 cześć Agus no i jak tam roboty? mebelki zamontowane? pokaż jakąś fotkę cze Dajcie spokój ja juz chyba siwa jestem. Wczoraj piojechalismy sprzątac a tu stolarz mówi, że kontakty są nie tam gdzie powinny do sprzętów, tzn trzeba je przesunąc o 20 cm w prawo, lewo lub w dół...................... no to tata wziął sie za robotę a ja dzis jechałam to od nowa malować. Dziś był z rana telefon, że zlew nie miesci się w narozniku:bash: i trzba najprawdopodobniej kupic nowy:jawdrop: Kiedy tam zajechaliśmy Panowie modlili sie do niego i kombinowali. Ja powiedziałam, że nie pozwole przesunąć zlewu na prosto, poniewaz cały wygląd by to spier....... W końcu doszło do tego, że musza nową szafke zrobić , dokupic jeden front i kupić dodatkowo blat, a że na metry go nie sprzedaja to musimy kupic całe 4 m, a potrzebne jest 1,2cm:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 29.06.2010 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 Agulka, a kto wymierzał kuchnię do tych mebli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 29.06.2010 11:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 Agulka, a kto wymierzał kuchnię do tych mebli? jesli chodzi o zlew to my zrobilismy ten błąd bo przymierzalismy szablon z tego zlewu, ale nie z tej strony co trzeba strony:oops::oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 29.06.2010 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 ale nie robią Ci mebli pod wymiar? Nie robi ich jakas firma dla Ciebie? Korzystasz z gotowych frontów i szafek? Bo nie rozumiem skąd te rozbieżności w rozmiarach.U mnie wymierzyli wszystko i dopiero robili szafki. Sprzęt tez sami dopasowywali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 29.06.2010 11:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 ale nie robią Ci mebli pod wymiar? Nie robi ich jakas firma dla Ciebie? Korzystasz z gotowych frontów i szafek? Bo nie rozumiem skąd te rozbieżności w rozmiarach. U mnie wymierzyli wszystko i dopiero robili szafki. Sprzęt tez sami dopasowywali. robią , wymierzyli też wszystko sami oprócz tego zlewu bo nam zawierzyli mówilismy, że na szafkę 90x90 z kątem będzie pasował a on pasuje na szafkę zściętą szafkę. Oni na początku móiwli żeby od razu lepiej dać tą z ściętaą ale ja sie uparłam, że takiej nie chcę na taka pasuje http://img62.imageshack.us/img62/2384/61418829.jpg na taka nie pasuje http://img715.imageshack.us/img715/5545/kuchnia8.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeataWojtek 29.06.2010 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 Cześć Ja z rewizytą Nie zazdroszczę tego kuchennegoz amieszania. I też się wystarszyłam tymi karami za nielegalne mieszkanie... ale w zasadzie skąd wiadomo, że się tammieszka? Jaka jest definicja? nie mogłam przyjechac sprzątać jak była kontrola? hm.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 30.06.2010 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 Roboty idą u Was pełną parą i jak zawsze nie obejdzie się bez przeszkód i niespodzianek Niby końcówka a jeszcze tyle jest do zrobienia. Ale najważniejsze że to Wasze i nie długo zapomnicie o kłopotach w kuchni itp. Buźka i życzę słonecznego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 30.06.2010 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 A ktos obiecywał, ze wykończeniówka to łatwiej pójdzie ? Stan surowy to sama przyjemność. Mury rosną , dach i cuda , nic nie było a jest dom. Dzień dobry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiulakp 30.06.2010 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 (edytowane) Jejku.... ale jaja z tym zlewem.Ale ja i tak ci zazdroszczę... ja też chcę już mebelki nie mogę doczekać się końcowego efektu A widok z salonu.... cudo normalnie jak z widokówki PIĘKNIE!!! Edytowane 30 Czerwca 2010 przez kasiulakp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 30.06.2010 09:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 Witam prawie w południe. PRZYDAŁBY SIE DESZCZ, bo sucho jak pieprz.................. u nas dziś gorąco, ale niebo mleczne........................... DESZCZ PLISSSSSSSSSSSSSSSS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 01.07.2010 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 cześć Agus, dopiero sie do Ciebie dokopałam a tu takie nowiny, jak w koncu załatwiacie sprawe z tymi meblami?nie dziwie sie ze jestes wkurzona bo to i stres i czas i koszty za tym ida, mam nadzieje ze pomyslnie uda sie rozwiazac problem, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 02.07.2010 11:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 cześć Agus, dopiero sie do Ciebie dokopałam a tu takie nowiny, jak w koncu załatwiacie sprawe z tymi meblami? nie dziwie sie ze jestes wkurzona bo to i stres i czas i koszty za tym ida, mam nadzieje ze pomyslnie uda sie rozwiazac problem, Szafka narozna będzie nowa, czekamy teraz aż zrobią barek , potem to wszystko zamontują a jak przyjdzie ten jeden front ( za 3-4 tyg) to go domontują Wczoraj połozylismy z mamą tapetę w salonie:) Miłego weekendu:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 03.07.2010 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2010 cześć Agus, co słychać, dobrze że sytuacja z meblami wyjaśniła sie, podejrzewam ze rózne kłopoty przy wykończeniówce sa nieuniknione, niby wydaje sie że wszystko jest dopracowane, przemyslane a i tak zawsze wyjdą jakies problemy.A tapety pokaz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 06.07.2010 09:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2010 Witam w deszczowy dzień. Dzis maja skończyc montować meble w kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 06.07.2010 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2010 Witam w deszczowy dzień. Dzis maja skończyc montować meble w kuchni Jaki deszcz kochana:) U nas świcie słońce. Czekam z niecierpliwością na mebelki. Buźka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 06.07.2010 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2010 doberek u nas słonko - nareszceie czeklam na zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 06.07.2010 10:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2010 (edytowane) doberek u nas słonko - nareszceie czeklam na zdjęcia a u nas deszcz nareszcie bo wszystko popalone przez słońce, wczoraj 32 stopnie w cieniu dzis 16............... skok niesamowity, ale jaka ulga. Wyjdzie na to, że wszystko w domku będzie zrobione na tip-top w tym tygodniu a to znaczy, że przed naszymi wczasami.............. schody mają przyjechać w piątek a w sobote na noc do Ustki i 9 dni LABY Edytowane 6 Lipca 2010 przez 30Agulka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 07.07.2010 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 cwaniara ja juz po urlopie jakbym zapomniała to ładniutkiej cieplutkiej pogody wam zyczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 07.07.2010 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 cześć Agus, taka cisza u Ciebie, pakujecie sie juz?ale bedzie Ci sie dobrze wypoczywać ze świadomością że w domku wszystko porobione, nowe i piekne czeka na Was:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 07.07.2010 12:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 Cze Nie jeszcze się nie pakujemy, ale mam teraz od wakacji dwójkę w domu więc i czasu brak, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts