Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarze do naszego gniazdka

Recommended Posts

cześć Agus no i jak tam roboty? mebelki zamontowane? pokaż jakąś fotkę

cze

Dajcie spokój ja juz chyba siwa jestem.

Wczoraj piojechalismy sprzątac a tu stolarz mówi, że kontakty są nie tam gdzie powinny do sprzętów, tzn trzeba je przesunąc o 20 cm w prawo, lewo lub w dół...................... no to tata wziął sie za robotę a ja dzis jechałam to od nowa malować.:bash:

Dziś był z rana telefon, że zlew nie miesci się w narozniku:bash: i trzba najprawdopodobniej kupic nowy:jawdrop: Kiedy tam zajechaliśmy Panowie modlili sie do niego i kombinowali. Ja powiedziałam, że nie pozwole przesunąć zlewu na prosto, poniewaz cały wygląd by to spier.......

W końcu doszło do tego, że musza nową szafke zrobić , dokupic jeden front i kupić dodatkowo blat, a że na metry go nie sprzedaja to musimy kupic całe 4 m, a potrzebne jest 1,2cm:mad::mad:

• Odpowiedzi 894
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

ale nie robią Ci mebli pod wymiar? Nie robi ich jakas firma dla Ciebie? Korzystasz z gotowych frontów i szafek?

Bo nie rozumiem skąd te rozbieżności w rozmiarach.

U mnie wymierzyli wszystko i dopiero robili szafki. Sprzęt tez sami dopasowywali.

robią , wymierzyli też wszystko sami oprócz tego zlewu bo nam zawierzyli :bash: mówilismy, że na szafkę 90x90 z kątem będzie pasował a on pasuje na szafkę zściętą szafkę.

Oni na początku móiwli żeby od razu lepiej dać tą z ściętaą ale ja sie uparłam, że takiej nie chcę:cool:

na taka pasuje

http://img62.imageshack.us/img62/2384/61418829.jpg

na taka nie pasuje

http://img715.imageshack.us/img715/5545/kuchnia8.jpg

cześć Agus, dopiero sie do Ciebie dokopałam a tu takie nowiny, jak w koncu załatwiacie sprawe z tymi meblami?

nie dziwie sie ze jestes wkurzona bo to i stres i czas i koszty za tym ida, mam nadzieje ze pomyslnie uda sie rozwiazac problem,

Szafka narozna będzie nowa, czekamy teraz aż zrobią barek , potem to wszystko zamontują a jak przyjdzie ten jeden front ( za 3-4 tyg) to go domontują

Wczoraj połozylismy z mamą tapetę w salonie:)

Miłego weekendu:wiggle:

doberek

u nas słonko - nareszceie

czeklam na zdjęcia

a u nas deszcz nareszcie :wiggle: bo wszystko popalone przez słońce, wczoraj 32 stopnie w cieniu dzis 16............... skok niesamowity, ale jaka ulga.

Wyjdzie na to, że wszystko w domku będzie zrobione na tip-top w tym tygodniu a to znaczy, że przed naszymi wczasami.............. schody mają przyjechać w piątek :wave: a w sobote na noc do Ustki i 9 dni LABY

Edytowane przez 30Agulka