Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarze do naszego gniazdka

Recommended Posts

Cze

Nie jeszcze się nie pakujemy, ale mam teraz od wakacji dwójkę w domu więc i czasu brak,

wiem jak to jest, moja niby cały czas w domu, ale dzieci sąsiadów są u nas od rana do wieczora więc oprócz swojej mam jeszcze 2 do pilnowania i trzeba ciągle wymyślać nowe zabawy i atrakcje.

Aguś ale macie już pięknie, bardzo mi się podobają meble w kuchni, powiedz jaką powierzchnię ma kuchnia?

• Odpowiedzi 894
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

wiem jak to jest, moja niby cały czas w domu, ale dzieci sąsiadów są u nas od rana do wieczora więc oprócz swojej mam jeszcze 2 do pilnowania i trzeba ciągle wymyślać nowe zabawy i atrakcje.

Aguś ale macie już pięknie, bardzo mi się podobają meble w kuchni, powiedz jaką powierzchnię ma kuchnia?

10,5m2 mi tez sie podoba:wiggle:

Weszłam do Ciebie na chwilkę i mam tak:jawdrop: pięknie masz już w domku. Powiedz mi Agulka czy łazienki , sama projektowałaś? w ogóle bardzo mi się podobają rozwiązania kaflowo podłogowe :)

Pozdrawiam

co do łazienek to powiedziałam facetowi, że chcę:

mieć blaty z kafli, gdzie mniej więcej co ma być, a on dodał coś od siebie i wyszły takie cuda niewidy:wiggle:

Co do rozwiązań podłogowych to moje pomysły:cool:

Agulka no bardzo ładna kuchnia

A Ty to ciągle tak czysto masz??:jawdrop:

podłoga lśni

ładnie, naprawdę ładnie

narozny zlewozmywak? chyba tak

fajnie będzie

tak narozny zelwozmywak, już fotką nawet zaraz zamiszczę

Agulka ja też robię tak:jawdrop: jak patrzę na Twoją kuchnię i porządki :o:o:o szaaacun ;)

kobity jaki porządek............... do fotki tak wyglancowałam, hihihi a taj na powaznie, to z mama latamy ze szmata po każdym większym zabrudzeniem, bo później bysmy tego nie doczysciły

Byliśmy wczoraj i dzis na spotkaniach integracyjnych w przedszkolu, Adaś spisał się bardzo dobrze, jutro mówił że idzie sam bez Mai ( bo dzis była z nim) i nawet Panie go pochwaliły, że dżentelmen i szarmancki kawaler z niego:rolleyes:

Nie było mnie chwilę... zaglądam, a tu :jawdrop::jawdrop::jawdrop:

Jaka kuchnia śliczna... po prostu ten kolor ścian z jasnymi meblami to idealne zestawienie :lol: no i do tego idealnie dopasowane płytki...

przyznaję się bez bicia,że ja lubuję się w ciemnym drzewie, ale coraz częściej (miedzy innymi u Ciebie) przekonuję się,że jasne drzewo też jest śliczniutkie, jak dobrze jest zestawione z innymi elementami ;)

Milutkich i cieplutkich wakacji życzę :D