Karollinka 07.07.2010 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 Cze Nie jeszcze się nie pakujemy, ale mam teraz od wakacji dwójkę w domu więc i czasu brak, wiem jak to jest, moja niby cały czas w domu, ale dzieci sąsiadów są u nas od rana do wieczora więc oprócz swojej mam jeszcze 2 do pilnowania i trzeba ciągle wymyślać nowe zabawy i atrakcje. Aguś ale macie już pięknie, bardzo mi się podobają meble w kuchni, powiedz jaką powierzchnię ma kuchnia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 07.07.2010 19:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 wiem jak to jest, moja niby cały czas w domu, ale dzieci sąsiadów są u nas od rana do wieczora więc oprócz swojej mam jeszcze 2 do pilnowania i trzeba ciągle wymyślać nowe zabawy i atrakcje. Aguś ale macie już pięknie, bardzo mi się podobają meble w kuchni, powiedz jaką powierzchnię ma kuchnia? 10,5m2 mi tez sie podoba:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 07.07.2010 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 Wcale się nie dziwię,że się wszystkim kuchnia podoba:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 07.07.2010 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 Weszłam do Ciebie na chwilkę i mam tak:jawdrop: pięknie masz już w domku. Powiedz mi Agulka czy łazienki , sama projektowałaś? w ogóle bardzo mi się podobają rozwiązania kaflowo podłogowe Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 08.07.2010 05:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2010 Agulka no bardzo ładna kuchnia A Ty to ciągle tak czysto masz?? podłoga lśni ładnie, naprawdę ładnie narozny zlewozmywak? chyba tak fajnie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 08.07.2010 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2010 Agulka ja też robię tak:jawdrop: jak patrzę na Twoją kuchnię i porządki :o:o szaaacun Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 08.07.2010 11:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2010 Weszłam do Ciebie na chwilkę i mam tak:jawdrop: pięknie masz już w domku. Powiedz mi Agulka czy łazienki , sama projektowałaś? w ogóle bardzo mi się podobają rozwiązania kaflowo podłogowe :) Pozdrawiam co do łazienek to powiedziałam facetowi, że chcę: mieć blaty z kafli, gdzie mniej więcej co ma być, a on dodał coś od siebie i wyszły takie cuda niewidy:wiggle: Co do rozwiązań podłogowych to moje pomysły:cool: Agulka no bardzo ładna kuchnia A Ty to ciągle tak czysto masz?? podłoga lśni ładnie, naprawdę ładnie narozny zlewozmywak? chyba tak fajnie będzie tak narozny zelwozmywak, już fotką nawet zaraz zamiszczę Agulka ja też robię tak:jawdrop: jak patrzę na Twoją kuchnię i porządki :o:o szaaacun kobity jaki porządek............... do fotki tak wyglancowałam, hihihi a taj na powaznie, to z mama latamy ze szmata po każdym większym zabrudzeniem, bo później bysmy tego nie doczysciły Byliśmy wczoraj i dzis na spotkaniach integracyjnych w przedszkolu, Adaś spisał się bardzo dobrze, jutro mówił że idzie sam bez Mai ( bo dzis była z nim) i nawet Panie go pochwaliły, że dżentelmen i szarmancki kawaler z niego:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 08.07.2010 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2010 Aga - super to się ze sobą zgra fajnie pomyślane tylko tą lodówkę odpakuj gratuluję Kawalera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 08.07.2010 13:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2010 Aga - super to się ze sobą zgra fajnie pomyślane tylko tą lodówkę odpakuj gratuluję Kawalera hihihihhi musze, ale dopiero jak wywiercą mi na karnisze i po urlopie Dzięki za miłe słowa, fajnie usłyszeć takowe:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 08.07.2010 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2010 Aguś co tu dużo mówić - kuchnia coraz piękniejsza. Ja na Twoim miejscu pewnie nie chciałabym wyjeżdżać na wakacje bo wolałabym się cieszyć pięknym domkiem;)Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 08.07.2010 14:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2010 Aguś co tu dużo mówić - kuchnia coraz piękniejsza. Ja na Twoim miejscu pewnie nie chciałabym wyjeżdżać na wakacje bo wolałabym się cieszyć pięknym domkiem;) Pozdrawiam a ja potrzebuję zmiany otoczenia bo w łeb dostaję już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 09.07.2010 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2010 wakacje jak najbardziej wskazane udanego wypoczynku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 09.07.2010 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2010 urlop faaaajna rzecz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 09.07.2010 18:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2010 Kochani przyszłam się pożegnać ................. mam nadzieje, że wypoczniemy i pogoda dopisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiulakp 10.07.2010 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2010 Nie było mnie chwilę... zaglądam, a tu :jawdrop: Jaka kuchnia śliczna... po prostu ten kolor ścian z jasnymi meblami to idealne zestawienie no i do tego idealnie dopasowane płytki... przyznaję się bez bicia,że ja lubuję się w ciemnym drzewie, ale coraz częściej (miedzy innymi u Ciebie) przekonuję się,że jasne drzewo też jest śliczniutkie, jak dobrze jest zestawione z innymi elementami Milutkich i cieplutkich wakacji życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiulakp 10.07.2010 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2010 ps. jaką masz płytę?? Ja zamówiłam siemensa, ale zastanawiałam się nad boschem... musiała być 5-cio palnikowa Chyba będziemy mieć takie same Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 10.07.2010 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2010 Udanych wakacji życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 10.07.2010 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2010 http://www.zdjecia.sklep.pl/images/piaskowa%20plaza%20na%20wybrzezu%20gdanskim.jpg Mega udanych wakacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 13.07.2010 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2010 Aguś Wy już pewnie opaleni a ja dopiero zobaczyłam ze byczycie się nad morzem:)życze udanego wypoczynku, radosnego czasu spedzonego razem i słonecznej pogody!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 14.07.2010 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2010 Heeej Agulka masz rewelacyjną kuchnię, baaardzo mi się podoba:yes: i dzieci to chyba modelling w przyszłości będą uskuteczniać, bo pozują jak zawodowcy nooo byczcie się Kochani na plaży, należy się Wam:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts