agurek 17.07.2010 05:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2010 Witaj Agulko, natrafilam przypadkowo na Twoj dziennik, jestem pod wrazeniem, czy ktos Wam projektowal wnetrze,chodzi mi o wybor kafli, mebli, kolorow, tapet. wszystko do siebie idealnie pasuje, masz przepiekna kuchnie, pozwol ze sciagne kilka wzorow od Ciebie. My jestesmy traz na etapie hydrauliki, do konca wakacji chcemy miec zrobione wylewki, przylacza,gaz, wode, a pozniej to wykanczanie, z tym ze nie mamy czasu, bo chcemy jak najszybciej sie wprowadzic, wzgledy finansowe, a ja tak chcialabym wszystko dopracowac do ostatniego detalu, czy korzystalas z jakiegos programu do robienia wizualizacji wnetrza? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 18.07.2010 20:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2010 Witam sie szybciutko i znikam do wyrka. Dziękuje za komentarze, jest mi bardzo miło:rolleyes: Urlop minął szybko, było gorąco ale nie tak bardzo jak w Bałtyku sie siedziało:wiggle: agurek dziękuję i ciesze, że komuś oprócz mnie sie u nas podoba. Co do projektowania wnętrza to moje dzieło ............ starałam się by wszystko grało i pasowało. Foto schodów ( brak jeszcze jednej części poręczy i tralek , ale widac co i jak) oraz drzwi od wiatrołapu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 18.07.2010 21:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2010 ps. jaką masz płytę?? Ja zamówiłam siemensa, ale zastanawiałam się nad boschem... musiała być 5-cio palnikowa Chyba będziemy mieć takie same Amica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 19.07.2010 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 Dzień dobry już po urlopie??? Śliczny kolor schodów naprawdę buźka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 19.07.2010 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 Witam w domu Fajny czas wybraliście na wakacje. To chyba były najgorętsze dni w te wakacje. Buźka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 19.07.2010 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 Aguś drzwi i schody zaje....te. Bardzo bardzo mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 19.07.2010 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 łał łał, ale niespodzianka na was czekała, super drzwi i schody:)!!wypoczeliście na urlopie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 19.07.2010 08:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 łał łał, ale niespodzianka na was czekała, super drzwi i schody:)!! wypoczeliście na urlopie? dziś Karolina wypoczywam.............mażłonek na budowie, dzieci stęsknione zabawek się zajęli sobą a ja zaraz parzę kawkę............ obiadek mama wczoraj przywiozła, więc na dziś jest................ a po południu zamiana , ja na budowę a J z dziećmi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 19.07.2010 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 po takim urlopie to od razu jest zapał do roboty:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeataWojtek 19.07.2010 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 jejku... ja już chce domek też mieć... a tutaj ciągle strop.... bleee Powielę od karolinki swoje pytanie Aguś, dot. tych cm od kuchenki- ile koniec konców ich macie? I jeszcze pytanko, czy ktoraś z Was liczyła opłacalność rekuperatora? :* ps. u nas chlodno i od czasu do czasu pada. nie wiedzialam ze kiedys sie bede cieszyć z deszczu w lecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 19.07.2010 09:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 jejku... ja już chce domek też mieć... a tutaj ciągle strop.... bleee Powielę od karolinki swoje pytanie Aguś, dot. tych cm od kuchenki- ile koniec konców ich macie? I jeszcze pytanko, czy ktoraś z Was liczyła opłacalność rekuperatora? :* ps. u nas chlodno i od czasu do czasu pada. nie wiedzialam ze kiedys sie bede cieszyć z deszczu w lecie około 30cm ... ta szafka z długą szufladą po prawej stronie ma 100cm, sama zobacz na fotkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 19.07.2010 10:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 Beata ja takich cudów jak odkurzacz centralny czy ten rekuperator nie będe mieć u siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeataWojtek 19.07.2010 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 Ja chcę mieć odkurzacz centralny, bo nie będę biegać odkurzaczem po całym domu a odkurzanie to moja "działka" ;/ do do rekuperatora- wlasnie wyczytalam ze z kominkami nie bardzo dzialają a ja chcę przede wszystkim ogrzewanie kominkowe, wiec chyba to sobie daruję. Poz atym piszą, że jak solary: są EKO i zdrowe, ale zeby przy nich zaoszczędzić to niekoniecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Angie83 19.07.2010 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 My dopiero za jakiś czas się dowiemy czy warto było montować rekuperator. Jednak my będziemy mieć ogrzewanie gazowe, a kominek to tylko tak bardziej w formie ozdoby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeataWojtek 19.07.2010 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 my chcemy kominkowe + gazowe no i nie wiem czy do tego ten reku miałby sens. opinie na forach oczywiscie rozne... chyba sobie daruje. Wczoraj wuj mnei straszył, że w rurach od odkurzacza sie syf zbiera i robale i bakterie.... no to sie go pytam ile tego wdycha z normalnego odkurzacza. To on mi na to ze on nie odkurza, ma maszyne na pare. No, ale ciocia odkurza a wogole to mi powiedzial zebym sobie odkurzacz na wode kupila... no.. moi rodzice mieli. KOSZMAR NAD KOSZMARY. nikt nikogo nie byl w stanie zmobilozowac do uzywania tegoż cudeńka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 19.07.2010 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 Co do Rekuperatora słyszałam same dobre opinie. Słyszałam że najlepiej jest go zacząć robić na początku budowy bo wtedy jest najlepiej ukryć rury. Koszt to około 10 tyś zł. Działa to super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 20.07.2010 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2010 jest wiele fajnych sprzetów, rozwiazań ale niestety na tyle kosztownych ze niektórzy nawet nie zastanawiaja sie nad ich stosowaniem, np. my:) wiele rzeczy by sie chciał, na nie wszystko jednak stać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 20.07.2010 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2010 właśnie, człowiek by dużo rzeczy chciał,które ulepszyłyby życie solary,reku,odkurzacze centr. Jednak wiele z tych rzeczy odpada w przedbiegach,ze względu na cenę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 20.07.2010 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2010 tak, ale jak kogos nie stać na takie luksusy to człowiek cieszy sie z każdego drobiazgu jaki pojawia sie w domku:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 20.07.2010 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2010 też prawda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts