kamlotek 23.07.2010 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2010 Dachówka brązowa półmat (czyli angobowana tak to sie chyba nazywa) Wg mnie dachówka angobowana,to nie pół mat. Bo ona ma dodatkową powłokę lakieru. Ja mam kasztan angobę i świeci się w słońcu jak psu .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 24.07.2010 18:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2010 i co............................ stolarz się nie pojawił .............. :mad::bash: kużwa chyba mu nie zapłacę, albo przynamniej opinię niezłą mu wystawię wśród innych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdalena Strok 26.07.2010 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 Witam serdecznie:) Z przyjemnością oświadczam, że dołączam do miłośników Twojego domu:) Jest przepiękny!!!!!!!!!Mnie do tego stanu jeszcze daleko, ale w marzeniach już urządzam swoj dom:) I tu mam pytanie gdzie i (jeśli można wiedzieć za ile) kupiłaś zegar, który wisi w kuchni? Marzy mi się taki sam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 26.07.2010 09:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 Witam serdecznie:) Z przyjemnością oświadczam, że dołączam do miłośników Twojego domu:) Jest przepiękny!!!!!!!!!Mnie do tego stanu jeszcze daleko, ale w marzeniach już urządzam swoj dom:) I tu mam pytanie gdzie i (jeśli można wiedzieć za ile) kupiłaś zegar, który wisi w kuchni? Marzy mi się taki sam:) witam i dziękuję że zajrzałaś i za miłe słowa. Zegar kupiony na allegro za około 50zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
STEFANY 27.07.2010 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2010 puk puk, wpraszam się do Twoich wnętrz Agulka. Trafiłam do Ciebie z wątku łazienek Przewertowałam dziennik, widzę że wkładasz w domek całe serducho, mam to samo ale na trochę wcześniejszym etapie. Dzieciaki sama słodycz, aż się palą do nowych pokoi. Podpatrzyłam pięknie "obrobione" łukami blaty łazienkowe i pewnie skorzystam z inspiracji. Podłogi w pokojach dzieciaków miodzi. Mam jeszcze pytanko odnośnie przepięknego koloru schodów. Co to za drewno, na jaki kolor jest bejcowane, a może to naturalny kolorek drewna? Jestem na etapie zamawiania schodów i mam dylemat, bo naturalnie taki kolor ma tylko egzotyka ( cena mnie odstrasza!!!), a o bejcowanych krążą różne opinie. Jak rozwiązałas ten problem u siebie? pozdrawiam i życzę dużo siły i cierpliwości przy przeprowadzce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 27.07.2010 11:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2010 puk puk, wpraszam się do Twoich wnętrz Agulka. Trafiłam do Ciebie z wątku łazienek Przewertowałam dziennik, widzę że wkładasz w domek całe serducho, mam to samo ale na trochę wcześniejszym etapie. Dzieciaki sama słodycz, aż się palą do nowych pokoi. Podpatrzyłam pięknie "obrobione" łukami blaty łazienkowe i pewnie skorzystam z inspiracji. Podłogi w pokojach dzieciaków miodzi. Mam jeszcze pytanko odnośnie przepięknego koloru schodów. Co to za drewno, na jaki kolor jest bejcowane, a może to naturalny kolorek drewna? Jestem na etapie zamawiania schodów i mam dylemat, bo naturalnie taki kolor ma tylko egzotyka ( cena mnie odstrasza!!!), a o bejcowanych krążą różne opinie. Jak rozwiązałas ten problem u siebie? pozdrawiam i życzę dużo siły i cierpliwości przy przeprowadzce Witam u siebie. Moje całe serducho to nasz dom. Co do schodów to są z buku i bejcowane na kolor orzech i walnięte dwa razy lakierem półmat, zresztą większośc rzeczy jest u nas w tym kolorze w domu............ blat kuchenny, drzwi wewnętrzne, szafa wnękowa............itp..... Stolarz od schodów nie odzywa się, nie odbiera telefonów......................... wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr małzonek pod moim wpływem sie wkurzył, bo on ma jazdy ode mnie przez niego, i napisał mu smsa, że jak sie nie zjawi do środy to będzie miał kłopoty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
STEFANY 27.07.2010 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2010 nie ma nic gorszego od takich bumelarzy, nałapią zleceń, a potem nieterminowość się kłania. Znam to i ja, tylko wizja braku zapłaty ich jeszcze mobilizuje. Może warto się odpłacić takim samym poślizgiem przy zapłacie Oby tylko schody się dobrze użytkowały. Kuszą mnie bardzo w tym głębokim odcieniu brązu, oj bardzo Będę tu wpadać do Waszego rodzinnego domku, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 28.07.2010 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2010 Jak fajnie jest już u Ciebie:) I ja się przyłączam do zachwytu nad Twoim schodami. Też mi się podoba ten kolor. Miłego dnia :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 28.07.2010 10:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2010 Sylwia dzięki, że Tobie też się podobają nasze schody.................. U nas jeszcze nie ma boom odnośnie przeprowadzki .............. sukcesywnie są wywożone kartony........... dzis pojechały ręczniki i pościele oraz szafka do młodego pokoju......... wczoraj "pierze" ................ czyli wszystko co do spania już jest oj niedługo trzeba zrobić pierwszą noc Właśnie siedzę i wybieramy parapety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 29.07.2010 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 Wysłałam Ci wczoraj wiadomość na priv. Jak będziesz mogła to odpowiedz. Dzięki Miłego dnia W mojej miejscowości zaczyna się rozpogadzać. Może lato do nas wróci Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 29.07.2010 10:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 Wysłałam Ci wczoraj wiadomość na priv. Jak będziesz mogła to odpowiedz. Dzięki Miłego dnia W mojej miejscowości zaczyna się rozpogadzać. Może lato do nas wróci Pozdrowienia uuuuuuuuuuuu Sylwia odpowiedziałam Ci wczoraj późnym wieczorem, nie doszło?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 29.07.2010 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 Pan od schodów się dziś pojawił a małżonek powiedział, że dziś kasy nie dostanie........... może w przyszłym tygodniu:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 29.07.2010 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 heheheheh to musiał mieć niezłą minę ? - pan od schodów- że w sensie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 29.07.2010 21:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 Płytki na parapety zewnętrzne tez już od dzisiaj mamy:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 29.07.2010 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 ahah, sie pochwaliła, ale nie pokazała........ jaka to jest Agulka, noooooom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 30.07.2010 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2010 Cześć Aguś Dziękuję za odpowiedź na priv. Przyniosłam bukiecik do Twojego domku. http://www.fotoplatforma.pl/foto_galeria/1659_DSCN6139.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 30.07.2010 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2010 Aguś jestem pod wrażeniem Twojego domku. Gdybym mieszkała bliżej Ciebie to chciałabym Twój domek zobaczyć na żywo;) Fajnie że w końcu Wam się udało i że nie długo będziecie mieszkać na swoim. A wiatrołap też bardzo fajny;) Tapeta superowa:) Ach jak ja bym się z Tobą chętnie zamieniła. Buźka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 30.07.2010 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2010 A jak tam stolarz dokończył wszystkie prace dziś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 30.07.2010 18:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2010 ahah, sie pochwaliła, ale nie pokazała........ jaka to jest Agulka, noooooom za późno było na chwalenie........... ale zaraz to nadrobię Cześć Aguś Dziękuję za odpowiedź na priv. Przyniosłam bukiecik do Twojego domku. http://www.fotoplatforma.pl/foto_galeria/1659_DSCN6139.jpg Oj Sylwuś PIKNE........................ dziękuję bardzo, do salonu na stół by mi taki bukiet sie przydał................ za jakiś czzas hihihi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 30.07.2010 18:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2010 Aguś jestem pod wrażeniem Twojego domku. Gdybym mieszkała bliżej Ciebie to chciałabym Twój domek zobaczyć na żywo;) Fajnie że w końcu Wam się udało i że nie długo będziecie mieszkać na swoim. A wiatrołap też bardzo fajny;) Tapeta superowa:) Ach jak ja bym się z Tobą chętnie zamieniła. Buźka szkoda, szkoda że tak daleko, ale jakby co to zapraszam:wiggle: A jak tam stolarz dokończył wszystkie prace dziś? Wczoraj był stolarz od schodów , miał jeszcze przymocować barierkę by dzieci nie zleciały na dół i polakierowac jeszcze półpiętro............ mażłonek mówił, że zrobione juz jest.......... jutro jadę na inspekcję. Dziś był przedstawiciel z Turplastu, gdzie bralismy okna i wyceniał tylko szyby do wymiany w jednym oknie 150x150 .................... i zaśpiewał nam 835zł i co ???? Podziekowalismy......... na razie w pokoju Mai będą okna jakby muchy nabździły:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts