Zbigniew100 19.08.2010 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 (edytowane) była kochana ale dla znajomych i dopiero w te sobotę będzie dla rodziny a co za tym idzie na dobre przeprwadzka jutro. Wczoraj transport rzeczy i szaf był dopiero po 22......... wcześniej nie dało rady ze względu na warunki atmosferyczne. Pozdrawiam i ja się udomowię to się odezwę................ dziś ostatni raz klikam tego posta ze starych śmieci:wiggle: Dużo miłości a mało złości i dom zawsze pełen dobrych gości. Samych szczęśliwych i radosnych chwil w nowym domku. Edytowane 20 Sierpnia 2010 przez Zbigniew100 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 19.08.2010 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 Agulka gratuluję przeprowadzki. Samych radosnych chwil w Waszym pięknym domku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 20.08.2010 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2010 Aguś ja tez gratuluje przeprowadzki, niech ten wymarzony domek będzie pełen miłości, radości. Samych szczęśliwych chwil życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeataWojtek 23.08.2010 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2010 My też GRATULUJEMY! niech się szczęśliwie mieszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 23.08.2010 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2010 Czekamy na relacje z pierwszych dni w nowym domku Musicie byc przeszczesliwi Gorace buzki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 25.08.2010 19:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2010 DZIĘKUJĘ ZA ZYCZENIA. Mieszka się CUDNIE, wspaniale było sie wprowadzic do wykończonego na tip top w środku domku........... ogólnie luzik, chłopaki robia roboty na zewnątrz ( parapety, drzewo przygotowują na zimę) a ja relaksując sie popijam kawkę. Komfort psychiczny......... Sąsiedzi spoko, dzieci wspólnie sie bawią, coż więcej trzeba............ jedynie tylko wygranej w Totka, by móc jak najszybciej kredyt spłacic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 25.08.2010 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2010 To wygranej I dużo miłości w nowym domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 26.08.2010 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2010 Oczywiscie szostki w totku zycze :):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 26.08.2010 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2010 i ja życzę wygranej:) niech wam sie szczęśliwie mieszka!!Aguś czekamy na dokładna fotorelacje z zamieszkałego domku:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 01.09.2010 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 cześć Agus, co u Ciebie słychać?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 03.09.2010 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 Witam po dłużej przerwie. U nas sielanka........ szukam pracy, dzieci w przedszkolu, Adaś dziś płakał bo inne dzieci płakały i mu sie to udzieliło.......... ogólnie zadowolony i córcia też. Pozdrawiam wszystkich serdecznie. Wczoraj naplilismy pierwszy raz w kominku................. MIODZIO:rolleyes::rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 20.09.2010 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2010 Cześć Aguś Ostatnio nas coraz mnie odwiedzasz na forum. Widocznie sielanka Ci służy Zajrzyj czasami do nas. Buziaczki dla Twojej całej rodziny:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeataWojtek 21.09.2010 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2010 Ja też już chcę palić w kominku! buuu chociaż u mnie to lada chwila, bo kominek wstawimy pewnie w listopadzie zeby domek suszyc w zimie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 21.09.2010 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2010 Ja też już chcę palić w kominku! buuu chociaż u mnie to lada chwila, bo kominek wstawimy pewnie w listopadzie zeby domek suszyc w zimie Tylko kupcie dobre drzewo i suche. I też nie za drobne to wtedy satysfakcja będzie gwarantowana;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 21.09.2010 18:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2010 Cześć Aguś Ostatnio nas coraz mnie odwiedzasz na forum. Widocznie sielanka Ci służy Zajrzyj czasami do nas. Buziaczki dla Twojej całej rodziny:) sielanka, sielanką............. ja powoli sie dołuję bo roboty ni ma................ a pleców nie mam, więc muszę liczyc na siebie. Podczytuje i zaglądam nawet często tylko na pisanie mam lenia. Buziaki równiez dla Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 21.09.2010 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2010 Aguś, jak miło że zajrzałaś, mów co słychać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 21.09.2010 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2010 sielanka, sielanką............. ja powoli sie dołuję bo roboty ni ma................ a pleców nie mam, więc muszę liczyc na siebie. Podczytuje i zaglądam nawet często tylko na pisanie mam lenia. Buziaki równiez dla Ciebie Kochana ja mam podobnego doła. Też nie mam pleców i pracy brak:) A kasa by się przydała. No i czas inaczej by mijał a tak lipa. Póki co wymyślam sobie zajęcia no i trochę na budowie się dzieje. Gorzej będzie zimą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 23.09.2010 09:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2010 Aguś, jak miło że zajrzałaś, mów co słychać? Nic kochan aise nie dziej, Adaś wczorqaj miał 3 urodzinki, więc całe popołudnie z dziecmi spędziliśmy, żadnych prac przydomowych:no: Poznajemy co chwile nowcy sąsiadów i osiedle mamy " dziecięce", sporo jest dzieci w róznym wieku, więc maluchy maja skim sie bawić a ja pogadać Adaśko zaskoczył mnie niesamowicie, bo cały czas płacze, nie chce do przedszkola...... a myslałam, że gładko pójdize, bo lubi inne dzieci. Dziś np. cała drogę spoko, potem jeszcze w szatni mówi mi że nie będzie płakał, bo mamusia musi iśc do pracy ( on mysli, że ja chodze do pracy) , a później cwaniak mały, tuz przed salą kazał mi kucnąc bo chce cos na ucho powiedzieć.................... a on sie uczepił i ryk: ja nie chce tam, dlaczego musze tam sam zostać..........itd Pani podeszła i go zabrała to aż krzyczał za mną, ale dosłownie po 10 SEKUNDACH ( bo ja przeważnie w szatni chwile poczekam) to już nie płakał tylko chwalił sie swoim nowym robotem urodzinowym....... CWANIAK mały Kochana ja mam podobnego doła. Też nie mam pleców i pracy brak:) A kasa by się przydała. No i czas inaczej by mijał a tak lipa. Póki co wymyślam sobie zajęcia no i trochę na budowie się dzieje. Gorzej będzie zimą. ja niby też, ale teraz jak dzieci sa w przedszkolu to w łeb dostaje przez ta ciszę Co robimy na naszej posesji. Chłopaki ocieplili, zaciągneli klejem i połozyli podkład biały, więc domek wyglada jakby był na biało pomalowany, parapety zewnętrzne tez ładnie sie wkomponowały. Schody wejściowe w stanie surowym też zrobione a od dziś zaczynają kopać, by powoli wziąc sie za taras. Jak ten taras zrobia to będzie wokół juz czysciej, bo odpady pójdą w taras i zostaną zalane................., może jeszcze przed zima się uda ogarnąć obejście, powycinać krzaki ...... poprostu posprzątać, bo jest nieładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 04.10.2010 11:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 Witam. Dzieki że czasami ktoś do mnie zajrzy. A co u nas????Nic szczególnego............ aktualne fotki naszego domku z zewnątrz........... i tak pozostanie do wiosny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kwartet 05.10.2010 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2010 witam:rolleyes:jestem pod wielkim wrażeniem , ale ślicznie. a schody i drzwi do wiatrołapu mnie powaliły. super. jak ochłonę to zapytam o szczegóły;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts