sylwiapaweł 15.02.2010 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 Dzięki Mi jednak tamte bardziej się podobaja i pasowałyby do dużego kosza, który juz mam, maja chyba dokładnie taki kolor http://lh5.ggpht.com/_8Plan52eFtk/S2iPcQzD6XI/AAAAAAAACIs/vYBviSVKiME/kosz.jpg A tu do kompletu http://www.allegro.pl/item922592596_kosz_wiklinowy_z_wsadem_plociennym_25x21x15.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 15.02.2010 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 15.02.2010 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 aukcja nr 923100977 http://venom.vipserv.org/adam/zdjecia/21.09.2009/67939/d.jpg http://venom.vipserv.org/adam/zdjecia/21.09.2009/67939/e.jpg aukcja nr 922854094 http://photos08.allegroimg.pl/photos/oryginal/922/85/40/922854094 aukcja nr 908922569 http://www.pieknowdomu.pl/foto/0400011104/0400011104_0.jpg Super kosze Bardzo, bardzo fajne. Tylko szkoda, że nie mam gdzie takich postawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 15.02.2010 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 Super kosze Bardzo, bardzo fajne. Tylko szkoda, że nie mam gdzie takich postawić. a jakas półeczka, albo chociaz w szafie. U mnie kosze są schowane, w nich kosmetyki, szczotki, suszarki itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 15.02.2010 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 Ja na razie mieszkam u rodziców i mam jeden pokój, który już jest zapakowany po brzegi. Mój mąż ma rzeczy u siebie, więc jakoś się mieścimy. Ale jak tylko zamieszkamy w koniczynce to na pewno takie sobie kupię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 15.02.2010 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 extra kosze, jakbym miala juz płytki do łazienki to tez bym kupiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 15.02.2010 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 zagladnełam do dziennika, jak u Ciebie juz domowo sie robi, teraz zaczyna sie najprzyjemniejszy etap-wykończeniówka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 15.02.2010 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 Miło u Ciebie w domku. A teraz zacznie się szaleństwo - wykończeniówka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 15.02.2010 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 Agulka a dlaczego sciany do poprawy. To wilgoc jest te plamy? Czy jakis inny powód poprawek? I gładzie juz były? To nie zazdroszczę, ktos się mocno napracował a teraz powtórka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 16.02.2010 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 hej Agulka, no właśnie co chcecie poprawiać na ścianach?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 16.02.2010 12:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 Agulka a dlaczego sciany do poprawy. To wilgoc jest te plamy? Czy jakis inny powód poprawek? I gładzie juz były? To nie zazdroszczę, ktos się mocno napracował a teraz powtórka Te plamy to od wilgoci, która się pokazała kiedy nam zalało dół, od zewnątrz było -20 stopni, w wewnątrz +14 i tynki rozsadziło. Niestety praca taty i małża poszła się walić i jak piszesz "powtórka z rozrywki" Muszą wszystko zeskrobać do pustaków, wysuszyć ( jak wiosna przyjdzie ) i dopiero na nowo wszystko kłaść........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 16.02.2010 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 Hmm przykra sprawa z tynkami. Szkoda pracy, która poszła na marne. Trzymam kciuki za nowe tynki. Na wzajem miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 16.02.2010 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 Agulka a dlaczego sciany do poprawy. To wilgoc jest te plamy? Czy jakis inny powód poprawek? I gładzie juz były? To nie zazdroszczę, ktos się mocno napracował a teraz powtórka Te plamy to od wilgoci, która się pokazała kiedy nam zalało dół, od zewnątrz było -20 stopni, w wewnątrz +14 i tynki rozsadziło. Niestety praca taty i małża poszła się walić i jak piszesz "powtórka z rozrywki" Muszą wszystko zeskrobać do pustaków, wysuszyć ( jak wiosna przyjdzie ) i dopiero na nowo wszystko kłaść........... o rany. Tyle roboty. Najgorsze, ze robisz tak dla siebie, starasz sie a tu taka lipa. Powodzenia. Trezba to teraz dobrze wysuszyć. Potem i tak najlepiej czymś przeciwgrzybicznym posmarować bo wilgoc głęboko wsiąka. Szybkiej wiosny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 16.02.2010 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 no faktycznie przykra sprawa z tymi tynkami, dobrze jednak w tym wszystkim że za robotę nie płacisz bo inaczej to strasznie duzo pieniedzy by poszlo na marne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 16.02.2010 13:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 Szkoda pracy chłopaków, ale na szczęście nie kasy za robociznę Na dodatek jestem jeszcze wpieniona na babkę od płytek............... znów pomyłka, tzn NIEDOMÓWIENIE towaru Zapomniała dekoru do kuchni, a fajek juz z tej kolekcji nie ma bo ją wycofali z produkcji, więc dobieram z innej a ona mi linka e-mailem przysyła jakies takie zielonkowate............. kurna moje sa brązowo cieniowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 16.02.2010 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 Na dodatek jestem jeszcze wpieniona na babkę od płytek............... znów pomyłka, tzn NIEDOMÓWIENIE towaru Zapomniała dekoru do kuchni, a fajek juz z tej kolekcji nie ma bo ją wycofali z produkcji, więc dobieram z innej a ona mi linka e-mailem przysyła jakies takie zielonkowate............. kurna moje sa brązowo cieniowane a nie myślałaś, zeby zamówić gdzieś indziej? A może ktoś z forum ma bo mu zostało i może przesłać? Moją serinissimę drewnopodobna wysyłam dziś pewnie czwartej albo piatej osobie Forum jest fajne. Może popytaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 16.02.2010 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 no to trochę problem, Agulka a musisz domawiać płytki przez net? nie możesz w stacjonarnym sklepie dokupić? przynajmniej bedziesz widziała na zywo co bedzie pasowało do Twoich płytek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 16.02.2010 13:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 Na dodatek jestem jeszcze wpieniona na babkę od płytek............... znów pomyłka, tzn NIEDOMÓWIENIE towaru Zapomniała dekoru do kuchni, a fajek juz z tej kolekcji nie ma bo ją wycofali z produkcji, więc dobieram z innej a ona mi linka e-mailem przysyła jakies takie zielonkowate............. kurna moje sa brązowo cieniowane a nie myślałaś, zeby zamówić gdzieś indziej? A może ktoś z forum ma bo mu zostało i może przesłać? Moją serinissimę drewnopodobna wysyłam dziś pewnie czwartej albo piatej osobie Forum jest fajne. Może popytaj. no właśnie to był jedyny sklep, który miał te płytki .... potrzebuje ich zaledwie 10szt tylko wokół jednego małego obrazka, ale znalazłam z innej kolekcji bardzo podobne płytki i jej wysłałam ...................zobaczymy co odpowie ............ a masz jakis bezpośredni link gdzie na forum mogłabym sie zpaytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 16.02.2010 13:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 no to trochę problem, Agulka a musisz domawiać płytki przez net? nie możesz w stacjonarnym sklepie dokupić? przynajmniej bedziesz widziała na zywo co bedzie pasowało do Twoich płytek Karolinka ja w sklepie kupiłam , tylko nie mam jak do niej jechac te 20km............. w czwartek Małz ma urlop więc tam pojedziemy bo musimy jeszcze panele i luksfery wybrać........... a ona musi ściągnąć te fajki dla porównania.......... dlatego podałam jej jakie bym widziała w to miejsce a u niej juz porównamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 16.02.2010 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 aha, no to w takim razie moze coś jeszcze ciekawego dowiezie i moze sie okaze ze akurat beda fajne.Dziewczyny a projekty lazienek robili wam w sklepach? czy wybierałyscie płytki a wzory same układacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts