Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarze do naszego gniazdka

Recommended Posts

Dzięki :lol:

Mi jednak tamte bardziej się podobaja i pasowałyby do dużego kosza, który juz mam, maja chyba dokładnie taki kolor :wink:

http://lh5.ggpht.com/_8Plan52eFtk/S2iPcQzD6XI/AAAAAAAACIs/vYBviSVKiME/kosz.jpg

A tu do kompletu :wink:

http://www.allegro.pl/item922592596_kosz_wiklinowy_z_wsadem_plociennym_25x21x15.html

• Odpowiedzi 894
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

aukcja nr 923100977

http://venom.vipserv.org/adam/zdjecia/21.09.2009/67939/d.jpg

http://venom.vipserv.org/adam/zdjecia/21.09.2009/67939/e.jpg

aukcja nr 922854094

http://photos08.allegroimg.pl/photos/oryginal/922/85/40/922854094

aukcja nr 908922569

http://www.pieknowdomu.pl/foto/0400011104/0400011104_0.jpg

Super kosze :p

Bardzo, bardzo fajne. Tylko szkoda, że nie mam gdzie takich postawić.

Agulka a dlaczego sciany do poprawy. To wilgoc jest te plamy? Czy jakis inny powód poprawek?

I gładzie juz były?

To nie zazdroszczę, ktos się mocno napracował a teraz powtórka :-?

Te plamy to od wilgoci, która się pokazała kiedy nam zalało dół, od zewnątrz było -20 stopni, w wewnątrz +14 i tynki rozsadziło. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Niestety praca taty i małża poszła się walić i jak piszesz "powtórka z rozrywki" :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Muszą wszystko zeskrobać do pustaków, wysuszyć ( jak wiosna przyjdzie :evil: :evil: :evil: ) i dopiero na nowo wszystko kłaść...........

Agulka a dlaczego sciany do poprawy. To wilgoc jest te plamy? Czy jakis inny powód poprawek?

I gładzie juz były?

To nie zazdroszczę, ktos się mocno napracował a teraz powtórka :-?

Te plamy to od wilgoci, która się pokazała kiedy nam zalało dół, od zewnątrz było -20 stopni, w wewnątrz +14 i tynki rozsadziło. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Niestety praca taty i małża poszła się walić i jak piszesz "powtórka z rozrywki" :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Muszą wszystko zeskrobać do pustaków, wysuszyć ( jak wiosna przyjdzie :evil: :evil: :evil: ) i dopiero na nowo wszystko kłaść...........

o rany.

Tyle roboty. :(

Najgorsze, ze robisz tak dla siebie, starasz sie a tu taka lipa.

Powodzenia. Trezba to teraz dobrze wysuszyć. Potem i tak najlepiej czymś przeciwgrzybicznym posmarować bo wilgoc głęboko wsiąka.

Szybkiej wiosny :wink:

Szkoda pracy chłopaków, ale na szczęście nie kasy za robociznę :roll:

Na dodatek jestem jeszcze wpieniona na babkę od płytek............... znów pomyłka, tzn NIEDOMÓWIENIE towaru :x :x :x :x

Zapomniała dekoru do kuchni, a fajek juz z tej kolekcji nie ma bo ją wycofali z produkcji, więc dobieram z innej a ona mi linka e-mailem przysyła jakies takie zielonkowate............. kurna moje sa brązowo cieniowane :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Na dodatek jestem jeszcze wpieniona na babkę od płytek............... znów pomyłka, tzn NIEDOMÓWIENIE towaru :x :x :x :x

Zapomniała dekoru do kuchni, a fajek juz z tej kolekcji nie ma bo ją wycofali z produkcji, więc dobieram z innej a ona mi linka e-mailem przysyła jakies takie zielonkowate............. kurna moje sa brązowo cieniowane :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

a nie myślałaś, zeby zamówić gdzieś indziej? A może ktoś z forum ma bo mu zostało i może przesłać?

Moją serinissimę drewnopodobna wysyłam dziś pewnie czwartej albo piatej osobie :wink:

Forum jest fajne. Może popytaj.

a nie myślałaś, zeby zamówić gdzieś indziej? A może ktoś z forum ma bo mu zostało i może przesłać?

Moją serinissimę drewnopodobna wysyłam dziś pewnie czwartej albo piatej osobie :wink:

Forum jest fajne. Może popytaj.

no właśnie to był jedyny sklep, który miał te płytki .... potrzebuje ich zaledwie 10szt tylko wokół jednego małego obrazka, ale znalazłam z innej kolekcji bardzo podobne płytki i jej wysłałam ...................zobaczymy co odpowie ............ a masz jakis bezpośredni link gdzie na forum mogłabym sie zpaytać

no to trochę problem, Agulka a musisz domawiać płytki przez net? nie możesz w stacjonarnym sklepie dokupić? przynajmniej bedziesz widziała na zywo co bedzie pasowało do Twoich płytek

Karolinka ja w sklepie kupiłam , tylko nie mam jak do niej jechac te 20km............. w czwartek Małz ma urlop więc tam pojedziemy bo musimy jeszcze panele i luksfery wybrać........... a ona musi ściągnąć te fajki dla porównania.......... dlatego podałam jej jakie bym widziała w to miejsce a u niej juz porównamy