Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarze do naszego gniazdka

Recommended Posts

aha, no to w takim razie moze coś jeszcze ciekawego dowiezie i moze sie okaze ze akurat beda fajne.

Dziewczyny a projekty lazienek robili wam w sklepach? czy wybierałyscie płytki a wzory same układacie?

Mojej kumpeli robili wizualizacje w sklepie, bo maz jej sam kładzie płytki.

U nas jest to niespodzianka :-? facet, który nam będzie kładł jest fantastycznym fachowcem......... on ma wizualizacje w głowie :o .......... robi to juz od 10 lat i nigdy nie zdarzyło się, że łazienki sie powtórzyły......... widziałam te cuda........... i mam nadzijeę, że kolejne cuda u nas stworzy............. jak był po wymiary itpp..... 5 min milczał a potem dodał: MAM JUŻ WIZJĘ :p :p :p :p :p pokazałam mu jakie płytki chcemy a on zrobił zestwaienie................... czekamy do wiosny............ w marcu ma zacząć :roll: :roll: :roll:

• Odpowiedzi 894
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

no,no to czekamy na efekty. Dla mnie porzadny fachowiec to wlasnie taki co spojrzy na pomieszczenie i ma wizje, potrafi cos doradzic chociaz nie wiem czy bym powierzyła swoja lazienke tak w ciemno bo w koncu nasze wyobrazenia moga byc inne :roll: :D

ja oczywiście powiedziałam co bym widziała, by się znalazło a on to przyjął do swojej wizji :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Każda jego łazienka, którą widziałam podobała mi sie, była dopracowana :p

Na dodatek jestem jeszcze wpieniona na babkę od płytek............... znów pomyłka, tzn NIEDOMÓWIENIE towaru :x :x :x :x

Zapomniała dekoru do kuchni, a fajek juz z tej kolekcji nie ma bo ją wycofali z produkcji, więc dobieram z innej a ona mi linka e-mailem przysyła jakies takie zielonkowate............. kurna moje sa brązowo cieniowane :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

a nie myślałaś, zeby zamówić gdzieś indziej? A może ktoś z forum ma bo mu zostało i może przesłać?

Moją serinissimę drewnopodobna wysyłam dziś pewnie czwartej albo piatej osobie :wink:

Forum jest fajne. Może popytaj.

no właśnie to był jedyny sklep, który miał te płytki .... potrzebuje ich zaledwie 10szt tylko wokół jednego małego obrazka, ale znalazłam z innej kolekcji bardzo podobne płytki i jej wysłałam ...................zobaczymy co odpowie ............ a masz jakis bezpośredni link gdzie na forum mogłabym sie zpaytać

ja zadałabym pytanie we wnetrzach. "Szukam takich a takich dekorów/płytek takiej firmy"

Może ktos się odezwie.

Co do łazienek to jak zamawiałam swoje płytki to w tym sklepie powyżej okreslonej kwoty wydanej na zakupy robili wizualizacje gratis.

Powiedziałam mnie więcej co bym chciała, zostawiłam wymiary i przyszłam po wizualizację. Oczywiście były poprawki ale to juz na miejscu razem z projektantem. Przy mnie nanosił zmiany a potem dostałam wydruk w kilku rzutach.

Z górna łazienka nei miałam zupełnie problemu, gorzej z ta na dole. Mozauka mi sie podobała, dekory tez a nie chciałam przesadzic z ich ilością. Mam nadzieję, że nie przedobrzyłam :wink:

Aha, i tak kilka zmian nastapiło w trakcie. Na dole nie chciałam jasnej fugi bo przeciez się brudzi ale tata namówił mnie, ze tak bedzie lepiej. I rzeczywiście- podoba mi się taka jaka jest. :D

ja tez bym chciała wizualizacje zobaczyc, wczoraj był hydraulik, pomierzył, wycenił materiały i trzeba kupować. Musze dzis porobic ostateczne szkice pomieszczen gdzie co ma byc zeby potem odwrotnie nie porobił

ja dla hydraulika przygotowałam rysunek przyłączy na papierze milimetrowym :oops:

Ale za to mam dokładnie co, gdzie i jak chciałam :wink:

I jeszcze jak sobie zaznaczał jak robic hydraulike to przyjechałam sie upewnić, ze robi dobrze :D

Mi bardzo podoba się ta elewacja, choć to do ciemniejszych okien niż nasze złote dęby

http://www.empikfoto.pl/albumy37/394846/808857/previews/25045795_4.jpg

a nasza pewnie będzie w takim piaskowym kolorze

http://img192.imageshack.us/img192/9990/uhuk.jpg

ps.: całkowicie zgadzam się z Anetą - domek Reziego świetnie wygląda z każdej strony :D

Pozdrawiam

Witam.

Dziś bylismy zamówić te fajki ( dobrałysmy w końcu, pojechałam oczywiście z płytką) ,,,,,,, luksfery też u niej, bo były o 1/3 tańsze niż gdzie indziej i będą na jutro a nie za 2 tyg jak w innych sklepach.

Obejrzelismy juz ostatecznie panele i zaklepaliśmy, bo w sobote podamy dokładna ilośc i będą w przyszłym tygodniu.

Dogadaliśmy się też co do mebli kuchennych, facet robi normalnie takie jak chcemy a możemy je sami sobie zamontować............ cena o 1/3 niższa.......... chyba na taki układ sie zdecydujemy.......... równiez namiary na tańszego stolarza od schodów mamy :lol: Więc ogólnie dzień udany............

Wczoraj bawiłam się kolorami elewacji ze strony Cersanitu i takie cudo wymalowałam.............. hihih to na razie pierwsze próby i podejście..........

http://img51.imageshack.us/img51/6273/domeczek2.jpg

http://img535.imageshack.us/img535/49/domeczek3.jpg