30Agulka 16.02.2010 14:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 aha, no to w takim razie moze coś jeszcze ciekawego dowiezie i moze sie okaze ze akurat beda fajne. Dziewczyny a projekty lazienek robili wam w sklepach? czy wybierałyscie płytki a wzory same układacie? Mojej kumpeli robili wizualizacje w sklepie, bo maz jej sam kładzie płytki. U nas jest to niespodzianka facet, który nam będzie kładł jest fantastycznym fachowcem......... on ma wizualizacje w głowie .......... robi to juz od 10 lat i nigdy nie zdarzyło się, że łazienki sie powtórzyły......... widziałam te cuda........... i mam nadzijeę, że kolejne cuda u nas stworzy............. jak był po wymiary itpp..... 5 min milczał a potem dodał: MAM JUŻ WIZJĘ pokazałam mu jakie płytki chcemy a on zrobił zestwaienie................... czekamy do wiosny............ w marcu ma zacząć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 16.02.2010 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 no,no to czekamy na efekty. Dla mnie porzadny fachowiec to wlasnie taki co spojrzy na pomieszczenie i ma wizje, potrafi cos doradzic chociaz nie wiem czy bym powierzyła swoja lazienke tak w ciemno bo w koncu nasze wyobrazenia moga byc inne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 16.02.2010 15:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 no,no to czekamy na efekty. Dla mnie porzadny fachowiec to wlasnie taki co spojrzy na pomieszczenie i ma wizje, potrafi cos doradzic chociaz nie wiem czy bym powierzyła swoja lazienke tak w ciemno bo w koncu nasze wyobrazenia moga byc inne ja oczywiście powiedziałam co bym widziała, by się znalazło a on to przyjął do swojej wizji Każda jego łazienka, którą widziałam podobała mi sie, była dopracowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 16.02.2010 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 no to tym bardziej czekamy na efekty:) wybór płytek to jedno a dobre i dokładne wykończenie to druga najważniejsza kwestia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 16.02.2010 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 Na dodatek jestem jeszcze wpieniona na babkę od płytek............... znów pomyłka, tzn NIEDOMÓWIENIE towaru Zapomniała dekoru do kuchni, a fajek juz z tej kolekcji nie ma bo ją wycofali z produkcji, więc dobieram z innej a ona mi linka e-mailem przysyła jakies takie zielonkowate............. kurna moje sa brązowo cieniowane a nie myślałaś, zeby zamówić gdzieś indziej? A może ktoś z forum ma bo mu zostało i może przesłać? Moją serinissimę drewnopodobna wysyłam dziś pewnie czwartej albo piatej osobie Forum jest fajne. Może popytaj. no właśnie to był jedyny sklep, który miał te płytki .... potrzebuje ich zaledwie 10szt tylko wokół jednego małego obrazka, ale znalazłam z innej kolekcji bardzo podobne płytki i jej wysłałam ...................zobaczymy co odpowie ............ a masz jakis bezpośredni link gdzie na forum mogłabym sie zpaytać ja zadałabym pytanie we wnetrzach. "Szukam takich a takich dekorów/płytek takiej firmy" Może ktos się odezwie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 16.02.2010 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 Co do łazienek to jak zamawiałam swoje płytki to w tym sklepie powyżej okreslonej kwoty wydanej na zakupy robili wizualizacje gratis. Powiedziałam mnie więcej co bym chciała, zostawiłam wymiary i przyszłam po wizualizację. Oczywiście były poprawki ale to juz na miejscu razem z projektantem. Przy mnie nanosił zmiany a potem dostałam wydruk w kilku rzutach. Z górna łazienka nei miałam zupełnie problemu, gorzej z ta na dole. Mozauka mi sie podobała, dekory tez a nie chciałam przesadzic z ich ilością. Mam nadzieję, że nie przedobrzyłam Aha, i tak kilka zmian nastapiło w trakcie. Na dole nie chciałam jasnej fugi bo przeciez się brudzi ale tata namówił mnie, ze tak bedzie lepiej. I rzeczywiście- podoba mi się taka jaka jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 17.02.2010 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 ja tez bym chciała wizualizacje zobaczyc, wczoraj był hydraulik, pomierzył, wycenił materiały i trzeba kupować. Musze dzis porobic ostateczne szkice pomieszczen gdzie co ma byc zeby potem odwrotnie nie porobił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 17.02.2010 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 ja tez bym chciała wizualizacje zobaczyc, wczoraj był hydraulik, pomierzył, wycenił materiały i trzeba kupować. Musze dzis porobic ostateczne szkice pomieszczen gdzie co ma byc zeby potem odwrotnie nie porobił ja dla hydraulika przygotowałam rysunek przyłączy na papierze milimetrowym Ale za to mam dokładnie co, gdzie i jak chciałam I jeszcze jak sobie zaznaczał jak robic hydraulike to przyjechałam sie upewnić, ze robi dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 17.02.2010 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 o to to Anetko też mu taki rysunek sporządzę zeby nie było potem niejasnosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 17.02.2010 14:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 Jest tu gdzieś wątek o kolorach elewacji???????????????????? Ja nie wiem jaki u nas będzie i jaki będzie pasował do tej czerwonej dachówki Aż dziwne, bo na to nie mam wizji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 17.02.2010 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 Jest tu gdzieś wątek o kolorach elewacji???????????????????? Ja nie wiem jaki u nas będzie i jaki będzie pasował do tej czerwonej dachówki Aż dziwne, bo na to nie mam wizji do popatrzenia: http://forum.muratordom.pl/elewacje-zdjecia,t63326-3000.htm?highlight=elewacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 17.02.2010 14:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 Aneta ddzięki za szybka odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 17.02.2010 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 ja do naszego graficiku i okien w kolorze jasny dąb planuje jakąś jasną elewację.dla mnie inspiracją było to zdjęcie:http://images49.fotosik.pl/262/6e80ed3cc05fc62bmed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 17.02.2010 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 Domek Reziego, wnętrza tez fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 17.02.2010 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 domek z zewnatrz jak i w środku piękny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 18.02.2010 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 Mi bardzo podoba się ta elewacja, choć to do ciemniejszych okien niż nasze złote dęby http://www.empikfoto.pl/albumy37/394846/808857/previews/25045795_4.jpg a nasza pewnie będzie w takim piaskowym kolorze http://img192.imageshack.us/img192/9990/uhuk.jpg ps.: całkowicie zgadzam się z Anetą - domek Reziego świetnie wygląda z każdej strony Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 18.02.2010 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 dla mnie tez taka elewacja najładniejsza, podobna do koloru elewacji Reziego- mnie na poczatku urzekła i tergo wzoru sie trzymam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 18.02.2010 15:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 Witam. Dziś bylismy zamówić te fajki ( dobrałysmy w końcu, pojechałam oczywiście z płytką) ,,,,,,, luksfery też u niej, bo były o 1/3 tańsze niż gdzie indziej i będą na jutro a nie za 2 tyg jak w innych sklepach. Obejrzelismy juz ostatecznie panele i zaklepaliśmy, bo w sobote podamy dokładna ilośc i będą w przyszłym tygodniu. Dogadaliśmy się też co do mebli kuchennych, facet robi normalnie takie jak chcemy a możemy je sami sobie zamontować............ cena o 1/3 niższa.......... chyba na taki układ sie zdecydujemy.......... równiez namiary na tańszego stolarza od schodów mamy Więc ogólnie dzień udany............ Wczoraj bawiłam się kolorami elewacji ze strony Cersanitu i takie cudo wymalowałam.............. hihih to na razie pierwsze próby i podejście.......... http://img51.imageshack.us/img51/6273/domeczek2.jpg http://img535.imageshack.us/img535/49/domeczek3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 18.02.2010 15:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 Tutaj mozna sobie dobrac panele do wnętrz, tzn pobawaic sięhttp://kronopol.pl/klf/pl/#/aranzator Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 18.02.2010 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 Wczoraj bawiłam się kolorami elewacji ze strony Cersanitu i takie cudo wymalowałam.............. Ceresitu, "Cersanit" to producent ceramiki No ale jakby nie nazywać to mają programik do wizualizacji i ja również chętnie się nim pobawię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts