Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarze do naszego gniazdka

Recommended Posts

Wczoraj bawiłam się kolorami elewacji ze strony Cersanitu i takie cudo wymalowałam..............

Ceresitu, "Cersanit" to producent ceramiki :D

No ale jakby nie nazywać to mają programik do wizualizacji i ja również chętnie się nim pobawię :wink:

oj tyle dziś tych nazw przez głowę mi przechodziło i pomyliłam się :wink: ale każdy wtajemniczony wie o co chodzi :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

• Odpowiedzi 894
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Agulka ale Ty zakupy poczyniasz :D

dla mnie to będzie najfajniejsza część w całej budowie.

Materiałów mnóstwo, trzeba wszystko przemyśleć, obejrzeć ale to co się wybierze ma nadać charakter całemu domkowi, ma sprawić że będziemy się czuli w nim dobrze a to nie lada wyzwanie :D

Karolinka jest to dla mnie najfajniejsza część budowy ale zarazem najbardziej stresowa :o muszę wszystko zmieścic w zaplanowanym budżecie, ale on juz jest krótszy na wykończeniówkę bo więcej nieplanowanych wydatków wyszło na instalację............ ale dam radę :lol: :lol: :lol: :lol:

no pewnie że dasz:)

kobiety zawsze tak kombinują żeby wyjść na swoje :lol:

Agulka a powiedz czy jak Ci sie coś podoba a nie masz funduszy to kupujesz coś tańszego czy czekasz, zbierasz pieniądze i kupujesz to co chcesz?

szukam alternatywy ................ tak było np. z wykładziną do sypialni, napaliłam sie na inną a kupiłam inną w ten sposób połowę zaoszczędziłam :-? :-? :-?

Mi się jak coś spodoba a jest drogie to jest problem. Problem jest jeszcze większy jak i mężowi się spodoba - bo jego nawet cena nie przeraża. Ja czasami umiem sobie coś przetłumaczyć, że muszę jeszcze poczekać, że innym razem kupię. No i najczęściej mówię sobie, że kupię to coś jak już uzbieram pieniążki. I jak długo to trwa to czasami zmieniam zdanie i już coś innego mi się podoba. Albo dociera do mnie że jednak ta cena jest za wysoka.

Jutro facet od schodów odwiedzi nas na budowie :lol: :lol: :lol: :lol:

Sylwia dzieki za program, ale za długo mi go ściągało i zrezygnowałam, znalazałam inny i oto efekty mojej pracy.

Nie dokońca jest to odzwierciedlenie, b kuchnie mamy otwartą i będzie na końcu taki mini barek, no ale mniej więcej takie będzie ustawienie..... pod oknem z lewej strony zlewu będzie zmywarka

http://img69.imageshack.us/img69/1745/kuchniarefvhf.jpg

http://img694.imageshack.us/img694/2517/kuchniaref.jpg

http://img685.imageshack.us/img685/5844/kuchniarefvh.jpg

http://img192.imageshack.us/img192/213/kuchniar.jpg

Agulka fajie wyszła Ci ta kuchnia, w jakim programie robiłaś??

będziesz miała takiego koloru mebelki?

widzę że masz dwa okna w kuchni a jaka jest jej powierzchnia??

Karolinka program jest free więc wklejam linka......

http://www.programosy.pl/program,alno-kitchen-planner.html

Mebelki będą cos w tym stylu kolorystycznie, ale nie dokładnie to :wink:

W projekcie były dwa okna ( bo chciałam) ale jedno zmiejszylismy do 90 a były dwa 150 :o

Kuchnia ma niecałe 10.5m2 :lol: :lol: :lol:

Mebelki będą cos w tym stylu kolorystycznie, ale nie dokładnie to

W projekcie były dwa okna ( bo chciałam) ale jedno zmiejszylismy do 90 a były dwa 150

Kuchnia ma niecałe 10.5m2

fajna bedzie taka widna kuchnia, my jedno okno zamurowaliśmy, ale nasza kuchenka mniejsza wiec byłaby bardzo nieustawna

Mebelki będą cos w tym stylu kolorystycznie, ale nie dokładnie to

W projekcie były dwa okna ( bo chciałam) ale jedno zmiejszylismy do 90 a były dwa 150

Kuchnia ma niecałe 10.5m2

fajna bedzie taka widna kuchnia, my jedno okno zamurowaliśmy, ale nasza kuchenka mniejsza wiec byłaby bardzo nieustawna

:D :D :D :D a z tego mniejszego okna jest widok na ogrodzony plac zabaw ......... około 150 metrów od domku :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ale macie luksusy:):)

my plac zabaw dopiero zrobimy na swojej działeczce, teraz zastanawiam sie nad zakupem basenu takiego żebyśmy i my mogli wskoczyc w lecie i się ochłodzić :lol:

luksus, luksus a to dzieki głupocie jakiejś firmy :o .................. wycięła bez pozwolenia drzewa i aby nie płacić kary zaproponowano im postawienie placu zabaw dla dzieci :lol:

czyli nie ma tego złego:)

plac zabaw to dodatkowa atrakcja dla dzieci, fajnie miec pod domem i jak wypuscisz maluchy to masz ich na oku

dokładnie................ sklep maja budować 300 metrów z innej strony domu.......... przystanek autobusowy jest juz od roku z innej strony , tylko Kościoła brakuje :o ale też jest w planach :p :p :p