Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarze do naszego gniazdka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 894
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

to dobrze bo jakby mieli budowac supermarket to 300 m to jednak blisko od domku:)

To jest za małe osiedle ( na szczęście), żeby supermarket powstał, nie dośc , że jest na górce to miejsca by nie było na niego :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Do marketu większego mamy 2-3km więc nawet latem spacerkiem mozna sie kulnąć.

Trasę rowerową też będą robić od nas do miasta :lol: :lol: :lol:

:D Witam :D

Fajnie że przeprowadzka w tym roku (też bym tak chciała 8) ) przed tobą fajny etap - urządzania domku ale i ten którego ja najbardziej się boję :-? Jest teraz tyle rzeczy, tyle rozwiązań, modeli, kolorów...itd.itp :o

Tata i mąż to prawdziwi fachowcy :D sami dachówkę położyli :o ....to troszkę kaski zaoszczędzone :D a nikt Ci nie zrobi dokładniej i solidniej niż sam sobie......

Bardzo podobaja mi się płytki na podłogę do salonu i łazienkowe, dzieci będą miały śliczne pokoiki :p to jedyne pokoje których ja się nie bedę bała urządzac :lol: :lol: :lol: teraz dla dzieci są takie śliczne mebelki i pozostałe dodatki....szczególnie dla dziewczynek 8) :p poza tym widac na zdjęciach że dziecięce pokoje wyszły naprawdę spore, więc będzie pole do popisu :D

Będę dopingowac na tej ostatniej prostej do przeprowadzki, szczególnie że to jest najciekawsze w całe budowie... 8) :p :wink:

pozdrawiam

:D Witam :D

Fajnie że przeprowadzka w tym roku (też bym tak chciała 8) ) przed tobą fajny etap - urządzania domku ale i ten którego ja najbardziej się boję :-? Jest teraz tyle rzeczy, tyle rozwiązań, modeli, kolorów...itd.itp :o

Tata i mąż to prawdziwi fachowcy :D sami dachówkę położyli :o ....to troszkę kaski zaoszczędzone :D a nikt Ci nie zrobi dokładniej i solidniej niż sam sobie......

Bardzo podobaja mi się płytki na podłogę do salonu i łazienkowe, dzieci będą miały śliczne pokoiki :p to jedyne pokoje których ja się nie bedę bała urządzac :lol: :lol: :lol: teraz dla dzieci są takie śliczne mebelki i pozostałe dodatki....szczególnie dla dziewczynek 8) :p poza tym widac na zdjęciach że dziecięce pokoje wyszły naprawdę spore, więc będzie pole do popisu :D

Będę dopingowac na tej ostatniej prostej do przeprowadzki, szczególnie że to jest najciekawsze w całe budowie... 8) :p :wink:

pozdrawiam

TATO I MĄZ TO RZECZYWIŚCIE FACHOWCY............ UCZYLI SIE NA NASZYM DOMKU ROBOTY, PIERWSZY RAZ W ŻYCIU BUDUJĄ .......... NO TATA POMAGAŁ ZE 100 LAT TEMU WUJKOWI W BUDOWIE CHLEWU :o :o :o

ALE DOBRZE IM TO IDZIE :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Pokoiki dziecięce były celowo robione duże, bo w końcu to ich terytorium i nie mogą byc klitki :wink:

Wykończeniówka jest super, ale mam stresa, bo nie wiem czy wszystko dopasuje i czy efekt końcowy będzie mi sie podobał :x :x :x

efekt bedzie piekny, na pewno.

Agulka masz sporo czasu na przemyslenia, wybieranie i na pewno wszyskto pieknie urzadzisz :D

mam nadzieję, że znośnie :wink: :wink: :wink: mając więcej kasy na pewno inczej by to wszystko wyglądało............. nowych mebli nie będziemy mieć :cry: :cry: :cry: i muszę własnie dopasować wszystko do starych by nie wygladało jak "idź stąd" :x :x :x :x