Karollinka 20.02.2010 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2010 bedą budowac sklepik taki mały, wioskowy? czy supermarket?My mamy tez niedaleko sklepik i to co najpotrzebniejsze to sie kupi ale żeby zrobic zakupy na obiad, jakieś owoce, czy cos takiego to trzeba do miasteczka podjechać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 20.02.2010 11:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2010 bedą budowac sklepik taki mały, wioskowy? czy supermarket? My mamy tez niedaleko sklepik i to co najpotrzebniejsze to sie kupi ale żeby zrobic zakupy na obiad, jakieś owoce, czy cos takiego to trzeba do miasteczka podjechać. mały osiedlowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 20.02.2010 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2010 to dobrze bo jakby mieli budowac supermarket to 300 m to jednak blisko od domku:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 20.02.2010 11:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2010 to dobrze bo jakby mieli budowac supermarket to 300 m to jednak blisko od domku:) To jest za małe osiedle ( na szczęście), żeby supermarket powstał, nie dośc , że jest na górce to miejsca by nie było na niego Do marketu większego mamy 2-3km więc nawet latem spacerkiem mozna sie kulnąć. Trasę rowerową też będą robić od nas do miasta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 20.02.2010 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2010 trasy rowerowe sa i u nas, ja to akurat jeździc średnio lubie ale na wycieczki rodzinne takie szlaki są idealne bo bezpieczne, z dala od drogi.Mam w planach zapisanie Kingi od przyszłego tygodnia na nauke pływania, nie za mała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 20.02.2010 12:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2010 trasy rowerowe sa i u nas, ja to akurat jeździc średnio lubie ale na wycieczki rodzinne takie szlaki są idealne bo bezpieczne, z dala od drogi. Mam w planach zapisanie Kingi od przyszłego tygodnia na nauke pływania, nie za mała? super i nie jest za mała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 20.02.2010 21:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2010 Wklejam linka by sie gdzies nie zapodział. Odnośnie wyboru odpowiedniego okapuhttp://agd-abc.pl/por_okap.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 22.02.2010 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Witam Fajnie że przeprowadzka w tym roku (też bym tak chciała ) przed tobą fajny etap - urządzania domku ale i ten którego ja najbardziej się boję Jest teraz tyle rzeczy, tyle rozwiązań, modeli, kolorów...itd.itp Tata i mąż to prawdziwi fachowcy sami dachówkę położyli ....to troszkę kaski zaoszczędzone a nikt Ci nie zrobi dokładniej i solidniej niż sam sobie...... Bardzo podobaja mi się płytki na podłogę do salonu i łazienkowe, dzieci będą miały śliczne pokoiki to jedyne pokoje których ja się nie bedę bała urządzac teraz dla dzieci są takie śliczne mebelki i pozostałe dodatki....szczególnie dla dziewczynek poza tym widac na zdjęciach że dziecięce pokoje wyszły naprawdę spore, więc będzie pole do popisu Będę dopingowac na tej ostatniej prostej do przeprowadzki, szczególnie że to jest najciekawsze w całe budowie... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 22.02.2010 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 ja też zazdroszcze zaawansowanego etapu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 22.02.2010 11:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Witam Fajnie że przeprowadzka w tym roku (też bym tak chciała ) przed tobą fajny etap - urządzania domku ale i ten którego ja najbardziej się boję Jest teraz tyle rzeczy, tyle rozwiązań, modeli, kolorów...itd.itp Tata i mąż to prawdziwi fachowcy sami dachówkę położyli ....to troszkę kaski zaoszczędzone a nikt Ci nie zrobi dokładniej i solidniej niż sam sobie...... Bardzo podobaja mi się płytki na podłogę do salonu i łazienkowe, dzieci będą miały śliczne pokoiki to jedyne pokoje których ja się nie bedę bała urządzac teraz dla dzieci są takie śliczne mebelki i pozostałe dodatki....szczególnie dla dziewczynek poza tym widac na zdjęciach że dziecięce pokoje wyszły naprawdę spore, więc będzie pole do popisu Będę dopingowac na tej ostatniej prostej do przeprowadzki, szczególnie że to jest najciekawsze w całe budowie... pozdrawiam TATO I MĄZ TO RZECZYWIŚCIE FACHOWCY............ UCZYLI SIE NA NASZYM DOMKU ROBOTY, PIERWSZY RAZ W ŻYCIU BUDUJĄ .......... NO TATA POMAGAŁ ZE 100 LAT TEMU WUJKOWI W BUDOWIE CHLEWU ALE DOBRZE IM TO IDZIE Pokoiki dziecięce były celowo robione duże, bo w końcu to ich terytorium i nie mogą byc klitki Wykończeniówka jest super, ale mam stresa, bo nie wiem czy wszystko dopasuje i czy efekt końcowy będzie mi sie podobał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 22.02.2010 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 efekt bedzie piekny, na pewno. Agulka masz sporo czasu na przemyslenia, wybieranie i na pewno wszyskto pieknie urzadzisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 22.02.2010 11:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 efekt bedzie piekny, na pewno. Agulka masz sporo czasu na przemyslenia, wybieranie i na pewno wszyskto pieknie urzadzisz mam nadzieję, że znośnie mając więcej kasy na pewno inczej by to wszystko wyglądało............. nowych mebli nie będziemy mieć i muszę własnie dopasować wszystko do starych by nie wygladało jak "idź stąd" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 22.02.2010 12:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Chyba wiosna idzie, bo własnie mysza przebiegła przez kuchnię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 22.02.2010 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 ooooo:) to dobry zwiastun, ciepło do nas idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 22.02.2010 12:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 ooooo:) to dobry zwiastun, ciepło do nas idzie do Was może tak, ale u nas na północy zimnica, teraz ani słonka, wiatr silny, -4stopnie i chmury sniegowe, zaraz zacznie sypać Oglądałam w TV, że u Was to już prawie wiosna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 22.02.2010 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 no może wreszcie juz zrobi sie ciepło, ja to aby chce żeby dach skonczyli, okna to juz łatwiej bo to 1-2 dni i po robocie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 22.02.2010 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 bryyyy ja dopiero się ocknęłam i wpadłam luknąć jak u Ciebie jest panele ładne....ciemne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 23.02.2010 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 Witam o poranku http://emoty.blox.pl/resource/coffeenews.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 23.02.2010 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 Witam o poranku http://emoty.blox.pl/resource/coffeenews.gif o poranku mówisz Witaj, dla mnie prawie środek dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 23.02.2010 08:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 Witam o poranku http://emoty.blox.pl/resource/coffeenews.gif o poranku mówisz Witaj, dla mnie prawie środek dnia Witam, witam...... u nas pobudka o 5:50 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts