miroo6 01.12.2013 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2013 Witam, przymierzam się do budowy przemyślanego i mam prośbę o przesłanie kosztów budowy tego domu na adres: [email protected]. Z góry dziękuje. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga-gaga 28.01.2014 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 Urtica płytki Cado bardzo ładnie się prezentuje, ale jeżeli chodzi o jakość to nie była ona za dobra. Płytkarz trochę się nagimnastykował, żeby efekt końcowy był ładny i godny przyjęcia. Dla porównania braliśmy płytki w I i II gatunku i nie było żadnej różnicy. Zarówno jedne jak i drugie były krzywe. My braliśmy płytki bezpośrednio z magazynu Tubądzina w Cedrowicach, może w innych punktach są one lepszej jakości. Ulaiarek kosztorys został wysłany. Pozdrawiam My również zdecydowaliśmy się na te płytki. Jestem zachwycona nimi, są piękne. Jedynie co zmieniłam to dałam innej firmy płytki na podłogę grafitowe. Jeżeli chodzi o płytki to majster nie miał żadnych zastrzeżeń co do ich jakości. Nie były wcale krzywe. Zdecydowaliśmy się na płytki ecru a dekory te w kropelki. Płytki były kupowane w gat.I Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszkaa3004 19.04.2014 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2014 Witam, Bardzo proszę o przesłanie kosztorysu budowy oraz jeśli to nie problem to kilku zdjęć wnętrza chodzi mi o wielkości pomieszczeń serdecznie dziękuję Myślimy z mężem nad budową tego właśnie domku ) [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beatagl 19.04.2014 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2014 Wesołych Świąt !!!! http://images55.fotosik.pl/332/0460d59f4f5aa7bf.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
egoon1 09.10.2014 05:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2014 Witam, jeśli to nie problem to również poproszę kosztorys budowy ( bardzo przyda się przy podjęciu decyzji zwłaszcza że większość idzie z kredytu ) z góry dziękuję. [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mishaa 28.11.2014 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2014 witam serdecznie, wysłałam prywatną wiadomość, ale napiszę też tu - jeżeli to nie problem to prosiłabym o wysłanie zdjęć łazienki z wykorzystaniem płytek Cado - niestety te na forum mi się nie wyświetlają. [email protected] Dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts