milutek84 25.01.2010 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Tutaj możecie komentować, pisać swoje uwagi i kontaktować się z nami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 26.01.2010 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Pierwsza!!! Witam serdecznie W jakiej części łódzkiego budujecie? My też ruszamy na wiosnę też w łódzkim Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beata.A 27.01.2010 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Witam! Ja również przymierzam się do budowy przemyślanego,ale w wersji trzeciej. Jesteśmy z mężem na etapie pozwolenia na budowe i wprowadzania drobnych zmian Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milutek84 27.01.2010 16:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 yuka Dziękuję za wizytę. My budować się będziemy w okolicach Ozorkowa. A wy w jakiej części łódzkiego zamierzacie się budować? beata.A my również będziemy wprowadzać pewne zmiany w projekcie, ale bardzo drobne. A wy co zamierzacie zmieniać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beata.A 27.01.2010 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Witaj! Tak wiec kominek bedzie przesuniety na ściankę przy kuchni,powiększenie kotłowni kosztem małej łazienki,no i koniecznie spizarka ktora musi być,likwidacja mniejszych okien w pokojach,dach będzie podniesiony do 35stopni ponieważ chcę koniecznie dachówke w kolorze antracytowym (już mamy wycenę) To chyba wszystko Materiały na ściany również mamy zakupione tak jak Wy Pozdrawiam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Postihal 27.01.2010 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Witam gorąco!Miło mi bardzo,że Wasza wizyta u nas pomogła Wam w ostatecznym wyborze projektu.Widzę,że dokonaliście juz pierwszych zakupów materiałów budowlanych,podane ceny są rzeczywiście bardzo dobre.Bedę z ciekawości zaglądał do Was.Życzę powodzenia w budowaniu własnego domku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milutek84 28.01.2010 12:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 beata.A Twój przemyślany troche się różni od naszego wariantu. Jednak jeżeli chodzi o wasze zmiany to popieram zostawienie spiżarni. Widziałam na żywo ten domek i spiżarnia zrobiła na mnie duże wrażenie. Na pewno bym z niej nie zrezygnowała. Postihal rzeczywiście po wizycie u Ciebie ostatecznie podjeliśmy wybór projektu. Jest to naprawdę przemyślany domek. Cieszę się, że do nas zajrzałeś i że będziesz śledził nasze efekty związane z budową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 30.03.2010 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 yuka Dziękuję za wizytę. My budować się będziemy w okolicach Ozorkowa. A wy w jakiej części łódzkiego zamierzacie się budować? okolice Zgierza sorry, że tak późno, ale powiadomień nie dostałam A tymczasem http://i41.tinypic.com/2zxxhe1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milutek84 03.04.2010 13:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 (edytowane) Dla wszystkich odwiedzających nasz dziennik : http://images25.fotosik.pl/180/029b6d3930112ba2.jpg Edytowane 3 Kwietnia 2010 przez milutek84 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Łukasz789 14.04.2010 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 Nawet fajny ten domek , jeden z fajniejszych projektów parterówek , które do tej pory widziałem. Naprawdę jest przemyślany. czekam na dalsze relacje z budowy domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milutek84 14.04.2010 17:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 Nawet fajny ten domek , jeden z fajniejszych projektów parterówek , które do tej pory widziałem. Naprawdę jest przemyślany. czekam na dalsze relacje z budowy domu. Dziękuję Łukaszu789 za wizytę i za opinie na temat domku. Zapraszam ponownie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agness1s2 18.04.2010 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2010 Zazdroszczę tego widoku na działce Życzę powodzenia w dalszej budowie, na pewno będę śledzić Wasze postępy Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beata.A 13.11.2010 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2010 Witam milutek84 Widzę że idziecie pełną parą,domek super jest już co podziwiać Mam pytanie ile cegły klinkierowej zużyliście do kominów,czy to tylko połówki czy pełna klinkierówka też. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Postihal 10.12.2010 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2010 Witam,bardzo ładnie to wszystko wygląda na pokazanych zdjeciach.Widzę,że jesteście już bardzo daleko.Teraz po elektykach i tynkach pozostaną już tylko same przyjemne prace wykończeniowe.Lubię oglądać jak budują się nowe "przemyślane".Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarcinWk 17.12.2010 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2010 (edytowane) . Edytowane 4 Sierpnia 2017 przez MarcinWk . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milutek84 17.12.2010 12:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2010 Tylko pozazdrościć tempa prac. My zaczęliśmy równo z Wami i jesteśmy daleko w tyle Czy możemy spytać jaką folię używaliście pod strop i czy sznurowaliście belki tak by zabezpieczyć wełnę, bo niedługo nas to czeka i mamy mnóstwo wątpliwości jak to wykonać? Pozdrawiamy My również cieszymy się z tego ile udało nam się zrobić w tym roku.Tym bardziej, że w przyszłym roku na wiosne szybciej zaczniemy wykańczać i szybciej sie wprowadzimy Jeżeli chodzi o folie to używaliśmy foli antivil alu 110. A belek nie sznurowaliśmy, ponieważ wełna bedzie leżeć na belkach. Wyjątkiem jest tylko środek, gdzie wełne ułożyliśmy między belkami i zadeskowaliśmy. Dzieki temu mamy duży strych użytkowy. Zawsze będzie można schować jakieś "graty" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gusieczek 21.03.2011 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 Witam.Ja też zamierzam na jesień zacząć Przemyślanego.Jak macie prześlijcie mi koszty stanu zamkniętego i rzut dachu bardzo będę wdzięczna,[email protected] Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 03.04.2011 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2011 Co tak zatkało się i nic nie piszecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milutek84 05.04.2011 07:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 Bo narazie nic się u nas nie dzieje poza pracami porządkowymi. Jeszcze troche i ruszymy z wylewkami, a potem z elektryką i tynkami. Musimy tylko jeszcze troszke poczekać. O dalszych efektach będę na bieżąco informować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hoot 15.05.2011 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2011 Czy mozecie zdradzic na typ etapie ile wyniosla was budowa ?Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts