luk453 25.01.2010 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Witam, Czy stelaż do wc najlepiej jest przymocowac do podłogi/wylewki czy lepiej w łazience kafle na podlodze i przymocowac go do kafli. Czy po montażu mogę spokojnie zrobic hydroizolacje, czy zrobić ja przed montażem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert.k 26.01.2010 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Nie na kafle bo mogą pęknąć a izolację po zamontowania stelaża bo ona ma chronić pomieszczenie a o powstanie po zamknięciu ściany na stelażu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czestero 26.01.2010 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 mocuj do podłogi/wylewki i później zrób hydroizolacje. u mnie montowali nawet jeszcze przed wylewkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
luk453 26.01.2010 16:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Dziekuje za odpowiedz. Jeszcze jedno pytanie mam. Przedłużam rure wc ale odstaje mi lekko od sciany. Nie jest równo. A chce zabudować rure przy scianie. Jak najlepiej to rozwiązać. Widziałem takie giętkie harmonijkowe przedłużki ale nie wiem czy będzie dobrze spływać wszystko. Zwłaszcza ze przedłużenie bedzie około 1,2m ze spadkiem lekkim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vadiol 26.01.2010 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Nie stosuj giętkich rur do kanalizy .Polacz ze sobą dwa zwykle kolanka o kacie rozwartym . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts