sewerynslowi 26.01.2010 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 ile płaciliście za zabudowę wnęki szafą? drzwi przesuwane - 2 sztuki, w tym jedna lustrzana, w srodku w jednej części wieszak, w pozostałych półki ile biorą za m2? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lopesjus 26.01.2010 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 zbyt wiele czynników, zadzwoń do okolicznych przedstawicieli, przyjadą na pomiar, zazwyczaj jest darmowy. U mnie za trzy wnęki jedna ze znanych firm zażyczyła sobie ok 9000. Ostatecznie jedną szafę i dwie garderoby zrobiłem sam, koszt materiałów (płyty MDF 18mm i system drzwi przesuwnych Laguna Omega plus dodatki) wyniósł ok 1500zł. Ścianki wykonałem z GK, który został po budowie. Tak wygląda jedna z garderób:http://images39.fotosik.pl/146/39b0eb09fbdb61d5med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts