bkamab 26.01.2010 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 witam wszystkich i prosze o pomoc! szara kanapa + dodatki, drewniane podloga, sufit + meble.. i brak mi najwazniejszego! jakiego koloru sciany??? z gory dziekuje za porady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Annja 26.01.2010 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Powinieneś (powinnaś) chyba dodać jakiego koloru jest to drewno, bo to z pewnością zmienia postać rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bkamab 26.01.2010 09:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 nie znam sie absolutnie na tym, ale wydaje mi sie ze to cos podobnego do cedru lub czeresni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minkapinka 26.01.2010 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 jesli podłoga jest czerwona, to raczej nie szare kanapy...a meble w jakim kolorze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bkamab 26.01.2010 09:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 podloga i sufit sa zrobione w drewnie kolor cieply i niezbyt jasny (wydaje mi sie ze to cedr), meble drewniane w jasniejszym odcieniu. szara kanapa nie do wymiany, wiec musze zagrac kolorem scian... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 26.01.2010 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 zdjęcie ułatwiłoby doradzanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwa_P 26.01.2010 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 ja lubie polaczenie szarosci i bezu/brazu,szarosci i zieleni, szarosci i czerwieni/bordotakze szarosci i bieli:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts