krisrad 26.01.2010 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Witam, Jestem świeży w temacie wentylacji grawitacyjnej z odzyskiem ciepła ewentualnie gruntowym wymiennikiem. Dom posiadam już w stanie surowym otwartym (150m2 uzytkowej) z wykonaną wentylacją grawitacyjną.Korzystając jednak z wolnego czasu poczytałem o wentylacji mechanicznej i jej zaletach. Poszukuję więc osoby z okolic Tarnowa która w swoim domu wykonuje/wykonała system wentylacji mechanicznej i mogłaby podzielić się praktycznymi doświadczeniami dot. a) ewentualnego projektu b) ewentualnego wykonawcy c) kosztów Bardzo chętnie oglądnąłbym podczas 15 minutowej wizyty taki system i jego wykonanie jeśli byłaby taka możliwość. Z góry dziękuję za odpowiedzi. Pozdrawiam, Krzysztof Łoś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
byggmol 22.10.2010 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2010 Witam ja tez poszukuje kogoś takiego, pytam też na grupie budujacej tarnów Pozdrawiam bart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts