situla 08.09.2010 07:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2010 usiaczek Krokwie z boku mam obłozone blachą, a te wystające z przodu domu nie i nie wiem czy są heblowane, raczej nie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prawdziwy.anika 08.09.2010 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2010 szczena opada pieknie pieknie pieknie:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmysia 08.09.2010 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2010 Situla,dzięki tobie zdecydowaliśmy się na elewację z tego samego drewna.Początkowo miał być cedr ale jak nam zrobili kosztorys to mojemu mężowi szczęka opadła-dodam że bardzo duża część naszej elewacji będzie w drewnie.Pokazałam mu Twoją przepiękną elewację,był zachwycony.Chyba nawet będzie ją robił ten sam pan co Tobie.Oprócz naszego ma jeszcze dwa projekty w Gdańsku w tym czasie więc cenowo też się dogadaliśmy.Dziekuję za inspirację i serdecznie pozdrawiam:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
situla 08.09.2010 11:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2010 mmysia odpisałam ci na priv w sprawie wykonawcy. Pozdrawiam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
usiaczek 08.09.2010 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2010 witaj, ja także jestem fanką Twojego domku, jest tak charakterystyczny nie sposób go nie zauważyć mieszkając w Krakowie (mieszkamy niedaleko siebie), moje gratulacje. Jeśli to nie problem to mam kilka pytań:- czy jesteś zadowolona z firmy Okno-Pol, chodzi mi o wykonanie i montaż - gdzie zamawiałaś drzwi wewnętrzne - prośba o namiary na wykonawców Twojej elewacji. Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 08.09.2010 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2010 witaj, ja także jestem fanką Twojego domku, jest tak charakterystyczny nie sposób go nie zauważyć mieszkając w Krakowie Ile razy jeździmy do Multikina, Aquaparku, czy na zakupy do Reala pilnie się rozglądam, bo chciałam pokazać M ten cudny domek. I za Chiny nie umiem go namierzyć, tak się gdzieś wtulił Sipatko, jeszcze raz gratuluję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
situla 09.09.2010 07:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2010 Witaj usiaczek , - z okien jestem bardzo zadowolona, firma która nimi handluje też jest ok, zamawiałam u nich też rolety zewn. i na początku trochę było z nimi problemu, ale panowie zawsze szybko reagowali na reklamacje.- drzwi wewn. Interdoor kupowaliśmy w salonie HOFF na ul. Kosocickiej,- nie wiem o która częśc elewacji ci chodzi, jeśli o tynk to wykonawców jak najbardziej polecam, solidni, uczciwi i bardzo mili, a jeśli chodzi o wykonawców od drewna to niestety ale już nie polecam. Od lipca próbuję się skontaktować z właścicielem w sprawie reklamacji na kilka desek tarasowych. Facet nie odbiera tel., ani nie odpowiada na maila. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 10.09.2010 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2010 witam, z zaciekawieniem oglądałam twój domek, z zewnątrz wygląda super, cudna stodoła!!!! Jednak u góry pokoiki chyba raczej są malutkie, bo na dole dom sprawia wrażenie bardzo dużego, zaciekawiła mnie jeszcze ilość szaf w domu, chyba wydałaś na nie majątek! pozdrowienia i czekam na dalszy ciąg ogrodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
usiaczek 12.09.2010 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2010 Witaj usiaczek , - z okien jestem bardzo zadowolona, firma która nimi handluje też jest ok, zamawiałam u nich też rolety zewn. i na początku trochę było z nimi problemu, ale panowie zawsze szybko reagowali na reklamacje. - drzwi wewn. Interdoor kupowaliśmy w salonie HOFF na ul. Kosocickiej, - nie wiem o która częśc elewacji ci chodzi, jeśli o tynk to wykonawców jak najbardziej polecam, solidni, uczciwi i bardzo mili, a jeśli chodzi o wykonawców od drewna to niestety ale już nie polecam. Od lipca próbuję się skontaktować z właścicielem w sprawie reklamacji na kilka desek tarasowych. Facet nie odbiera tel., ani nie odpowiada na maila. dzięki za szybka odpowiedź, chodzi mi o tynki zewnętrzne, jesli mogę prosić o tel. do wykonawcy na priv będę wdzięczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarett 18.09.2010 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2010 Też przyłączam się do zachwytów nad domkiem, szczególnie elewacją, która dokładnie oddaje to co ja chcę zrobić u siebie. Dlatego posłałem na priv kilka pytań i będę wdzięczny za odp pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 19.09.2010 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2010 Situla a z czego masz zrobione parapety zewnetrzne?Chce rowniez dac cos ciemnego ale szukam jakiegos niedrogiego a fajnego materialu;) Jesli mozna prosic rowniez poprosze o namiary do ekipy ktora tynkowala Ci dom.Mialam zamiar wziasc moja ekipe od tynkow (mieli robic mi rozniez ocieplenie poddasza i zabudowe g-k) ale po czasie wychodza rozne "kwaitki" z tynkami wiec sobie podaruje .Jesli mialas tez fajnych ludzi od ocieplenia i suchej zabudowy to tez ladnie sie usmiecham Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
situla 19.09.2010 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2010 Reni1980 Dziękuję. Pokoiki dla nas są ok. Dwa mają powierzchnię ok. 18m2, a trzeci fakt mały, no ale nic więcej nie dało się w tych warunkach wykombinować. Szafy mieliśmy w projekcie, i cieszymy się że zrobiliśmy tak jak chciał architekt. Są bardzo pojemne, a cena całkiem przyzwoita jak za szafy od stolarza. Pewnie gdybysmy zamawiali je w Indeco albo Komandorze, cena byłaby nie do przejścia. Pozdrawiam serdecznie. Jarett, usiaczek i kakusek info wysłałam na priv. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 23.09.2010 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2010 Reni1980 Dziękuję. Pokoiki dla nas są ok. Dwa mają powierzchnię ok. 18m2, a trzeci fakt mały, no ale nic więcej nie dało się w tych warunkach wykombinować. Szafy mieliśmy w projekcie, i cieszymy się że zrobiliśmy tak jak chciał architekt. Są bardzo pojemne, a cena całkiem przyzwoita jak za szafy od stolarza. Pewnie gdybysmy zamawiali je w Indeco albo Komandorze, cena byłaby nie do przejścia. Pozdrawiam serdecznie. Jarett, usiaczek i kakusek info wysłałam na priv. Pozdrawiam! W takim razie to rozumiem, bo też byłam w indeco i padłam, więc jak robaczylam u ciebie taką ilość , od razu pomyślałam o cenach. A 18 metrowe pokoiki -fakt przyzwoite, na zdjęciach wydawały się małe, w takim razie jeszcze raz wspomnę o super domku i mam nadzieje że mój z zewnątrz także już niedługo nabierze takiej nowoczesności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Konieczki 29.09.2010 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 Witam Świetnie wygląda Wasz tarasik już taki zarośnięty. Zasmuciłaś mnie tym faktem że panowie od tarasu są beee (myślałam żeby powierzyć im zrobienie elewacji ). Moge poprosić o namiary na stolarza bo ja teraz zaczynam się pomału przygotowywać do przyszłorocznego wykańczania chaupy. Ps. A wcześniej piałam o tych ławkach to chodziło mi o coś takiego (http://www.buildeazy.com/bench_seat.html) a za tym pergola - bo widzę ze miejsca nie macie za wiele więc żaby go wykorzystać na maksa) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 09.11.2010 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 (edytowane) Witam! Dołączam do zachwytów-dom naprawdę piękny.I co ważne lokalizacja-Kraków-macie wszędzie blisko, i pizzę przywiozą .Naprawdę ładnie u Ciebie. Bardzo podobają mi się belki w suficie-czym są pomalowne?Poproszę producenta i kolor Pozdrawiam! Edytowane 18 Października 2011 przez lady in red Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
situla 09.11.2010 13:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 Lady in red Dziękuję Belki malowane lazurą 3V3 "dąb złocisty", tak samo parapety wewnętrzne. Belki wyszły troszkę ciemniejsze od parapetów bo inne drewno. Parapety sosnowe, a belki świerkowe. Pozdrawiam serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 09.11.2010 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 situlo! Ja również dziękuję bardzo Pozdrawiam i słonko porzesyłam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdala 09.11.2010 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 Ja śledzę galerię piękności, czy pojawi się coś nowego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
situla 09.11.2010 19:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 Witaj Magdala:) Postaram się co nieco wkleić. Od tego czasu przybyła nam kosteczka przed domem, trochę sie zazieleniło no i robi się ogrodzenie od frontu. W środku niestety przybyły tylko karnisze z firankami na dole:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marchew 11.12.2010 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2010 Witam i gratuluje domu:)Czy mogę prosić na priva namiary na architekta i orientacyjny koszt projektu? Bo może byłoby to jakieś rozwiązanie dla mnie...pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts