Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Domek w mieście - projekt indywidualny

Recommended Posts

• 3 weeks później...
  • Odpowiedzi 240
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 5 weeks później...
  • 2 weeks później...
Jest po prostu pięknie. Przede wszystkim: INACZEJ, a wszystkie domy wyglądają bardzo podobnie. Podobają mi się okna z góry, deska na dole, otwarta przestrzeń którą zawsze cenię, spokojna łazienka, świetna kuchnia, taras i mogłabym tu jeszcze dużo wymieniać. Zamiast to robić, wracam kilka stron wcześniej się pozachwycać :D

Pięknie! Gratuluję. Bardzo ładnie wygląda jasne drewno na elewacji z szarą dachówką.

Dom w mieście to niesamowity luksus!

Mam pytanie o wykonawcę ogrodzenia, bo widzę, że jest drewno, beton i elementy stalowe (?). Jakie to drewno?

Mam te same materiały w projekcie i ciężko mi znaleźć wykonawcę:(

Może Twój mi zrobi?:)

Anula05 Ogrodzenie frontowe to deski świerkowe, malowane lazurą 3V3 dąb złocisty, reszta to tynkowany na szaro murek, przykryty taką dachówką jaką mamy na dachu. Całe ogrodzenie razem z bramą i furtką oraz ogrodzenie z tyłu domu z siatki zgrzewanej antracytowej typu Betafence, robiła nam firma Budpaul z Krakowa(http://WWW.budpaul.pl). Ogólnie są ok, dobry kontakt. Sprawna ekipa.

• 4 weeks później...
Piekny dom , gratuluje! To moj poierwszy post na forum ,wiec witam i pozdrawiam wszystkich. Ja jestem na samym poczatku przygody z budowaniem, a wlasciwie przebudowywaniem i jak narazie jestem tym wszystkim co mnie czeka przerazona. Mam nadzieje, ze nie bedzie tak strasznie i z pomoca tego forum jakos to przezyje. Wracajac do twojego domku to jestem nim zachwycona i stad moja prosba o namiary na architekta i koszt projektu.

Anula05 Ogrodzenie frontowe to deski świerkowe, malowane lazurą 3V3 dąb złocisty, reszta to tynkowany na szaro murek, przykryty taką dachówką jaką mamy na dachu. Całe ogrodzenie razem z bramą i furtką oraz ogrodzenie z tyłu domu z siatki zgrzewanej antracytowej typu Betafence, robiła nam firma Budpaul z Krakowa(http://WWW.budpaul.pl). Ogólnie są ok, dobry kontakt. Sprawna ekipa.

Situlo! pięknie u Was! siatka betafence antracytowa? mogę prosić o zdjęcie? kiedyś szukałam takiej szarej, a były tylko zielone, chyba że masz na mysli panele - tu jest łatwiej o kolor.