AJa1719508036 11.12.2010 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2010 Bardzo mi się podobają belki widoczne w narożach sufitu w hallu na pietrze i sypialniach. Bejcowaliście je czymś czy obijaliście drewnem? Zdecydowanie nadają charakter wnętrzu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
situla 30.12.2010 09:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2010 Witajcie,AJa belki na pietrze to element konstrukcyjny dachu. Przy okazji wykorzystalismy je wiec jako element dekoracyjny domu. Byly heblowane i malowane lazura 3v3 "dab zlocisty" tak jak parapety wewnetrzne.Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YAGAN 28.01.2011 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 Cud, miód!! Wszystko piękne, cudnie zgrane i dobrane (jadąc do pracy podziwiam Twój domek ) gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
situla 11.02.2011 16:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 Brama:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 11.02.2011 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 situla, piękny domek Podoba mi się elewacja oraz taras Kuchnia również w moim stylu Przyjemnie ogląda się Twoje wnętrza. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marchew 11.02.2011 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 Hej ! mam pytanie za 200 pkt: jaka masz szerokosc przejscia z jadalni do salonu (pomiedzy lazienka a sciana zewnetrzna)? starcza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 11.02.2011 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 Jest po prostu pięknie. Przede wszystkim: INACZEJ, a wszystkie domy wyglądają bardzo podobnie. Podobają mi się okna z góry, deska na dole, otwarta przestrzeń którą zawsze cenię, spokojna łazienka, świetna kuchnia, taras i mogłabym tu jeszcze dużo wymieniać. Zamiast to robić, wracam kilka stron wcześniej się pozachwycać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
situla 12.02.2011 11:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2011 MARCHEW Jest ok 2 m. W sam raz:) Dziękuję wszystkim za miłe wpisy.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
situla 12.02.2011 11:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2011 Pierwsza trawka Kawałek ogrodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 12.02.2011 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2011 Pięknie! Gratuluję. Bardzo ładnie wygląda jasne drewno na elewacji z szarą dachówką. Dom w mieście to niesamowity luksus! Mam pytanie o wykonawcę ogrodzenia, bo widzę, że jest drewno, beton i elementy stalowe (?). Jakie to drewno? Mam te same materiały w projekcie i ciężko mi znaleźć wykonawcę Może Twój mi zrobi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 12.02.2011 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2011 Situla pieknie:D:yes:, dawno mnie u Ciebie nie bylo:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
situla 13.02.2011 17:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2011 Anula05 Ogrodzenie frontowe to deski świerkowe, malowane lazurą 3V3 dąb złocisty, reszta to tynkowany na szaro murek, przykryty taką dachówką jaką mamy na dachu. Całe ogrodzenie razem z bramą i furtką oraz ogrodzenie z tyłu domu z siatki zgrzewanej antracytowej typu Betafence, robiła nam firma Budpaul z Krakowa(http://WWW.budpaul.pl). Ogólnie są ok, dobry kontakt. Sprawna ekipa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
biene 11.03.2011 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2011 Piekny dom , gratuluje! To moj poierwszy post na forum ,wiec witam i pozdrawiam wszystkich. Ja jestem na samym poczatku przygody z budowaniem, a wlasciwie przebudowywaniem i jak narazie jestem tym wszystkim co mnie czeka przerazona. Mam nadzieje, ze nie bedzie tak strasznie i z pomoca tego forum jakos to przezyje. Wracajac do twojego domku to jestem nim zachwycona i stad moja prosba o namiary na architekta i koszt projektu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
situla 11.03.2011 21:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2011 Witajcie,biene wysłałam ci wiadomość na priv. Trochę nowości: http://lh6.googleusercontent.com/_KXB-A_d2clw/TXqTRpk9ucI/AAAAAAAAArE/4ZV1W37K10c/s720/DSC_0836.JPG http://lh4.googleusercontent.com/_KXB-A_d2clw/TXqTOeWUsHI/AAAAAAAAArA/CSp40briRW8/s720/DSC_0795.JPG http://lh4.googleusercontent.com/_KXB-A_d2clw/TXqTN7laPVI/AAAAAAAAAqw/A0Ct6XPa-H8/s720/DSC_0828.JPG http://lh5.googleusercontent.com/_KXB-A_d2clw/TXqTNwvb9wI/AAAAAAAAAq0/QaA-wfCrk3Q/s512/DSC_0821.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 13.03.2011 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2011 situla, pięknie się u Was zrobiło Kto wykonywał Ci schody na piętro? Możesz wkleić zdjęcie? Wyglądają chyba podobnie, jak bym chciała u siebie zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 13.03.2011 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2011 Anula05 Ogrodzenie frontowe to deski świerkowe, malowane lazurą 3V3 dąb złocisty, reszta to tynkowany na szaro murek, przykryty taką dachówką jaką mamy na dachu. Całe ogrodzenie razem z bramą i furtką oraz ogrodzenie z tyłu domu z siatki zgrzewanej antracytowej typu Betafence, robiła nam firma Budpaul z Krakowa(http://WWW.budpaul.pl). Ogólnie są ok, dobry kontakt. Sprawna ekipa. Situlo! pięknie u Was! siatka betafence antracytowa? mogę prosić o zdjęcie? kiedyś szukałam takiej szarej, a były tylko zielone, chyba że masz na mysli panele - tu jest łatwiej o kolor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 13.03.2011 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2011 Mazo, naszą siatkę antracytową, zgrzewaną, kupowaliśmy w Firmie Pajęczyna http://www.pajeczyna.krakow.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 13.03.2011 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2011 Dziękuję Basiu! i życzę powodzenia, bo niedługo ruszacie pełną parą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjka 19.03.2011 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2011 dawno mnie tu nie bylo...nadal uwielbiam ten dom- jest piekny, it's beauiful. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 19.03.2011 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2011 situla zrobiliście zadaszenie nad tą szerszą częscia tarasu? Mam podobny problem i do tej pory nic nie zrobiłam. Moze sie za to wezmę wreszcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts