situla 02.04.2011 17:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2011 Witajcie mayland nie zrobiliśmy jeszcze, ale chcielibyśmy tam dać rozkładaną markizę. To chyba najlepsza opcja, bo można takie zadaszenie schować w każdej chwili, a w upalne dni fajnie chroni przed słońcem. Tylko ta cena:/ jika, MazoDziękuję Basia Krk Postaram się wkleić jakas fotke ze schodkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 03.04.2011 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2011 Situla, rzadko już tu bywam ale do Ciebie musiałam wstąpić. Cudnie masz!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Animozja 04.04.2011 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 Hej Situla, Elewacja domu wygląda naprawdę imponująco. Bardzo mi się podoba to jak zagospodarowaliście tą niewielką przestrzeń działki. Co dalej z ogródkiem będzie się działo? Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adanielak1 03.06.2011 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2011 A ja chciałam zapytać o grzejniki kanałowe? Jak się sprawdzają w użytkowaniu i czy to drogie rozwiązanie, nie wspomnę o technicznej stronie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elwiwirka 13.10.2011 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 Witam Serdecznie, bardzo podoba mi się kolor drewna na Waszej elewacji, ale nie mogę za bardzo znaleźć jakiegoś dostawcy z taką deska elewacyjną, czy mogłabym prosić o jakiś namiar???? Plis Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
situla 13.10.2011 09:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 Niestety nie mogę polecić wykonawcy tej elewacji, który dostarczał nam tez drewno. Jest niesamowicie niesłowny i nieterminowy. Nie odbiera telefonów ani maili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elwiwirka 17.10.2011 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 No cóż, szkoda, będę jeszcze szukała. Ale jest piękne. A czy możesz przesłać mi informacje ile kosztował m2...? Będę bardzo wdzięczna:yes: Pozdrawiam i dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 18.10.2011 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Hej Situla! Nie wiem czy wiesz,że masz "moje" ogrodzenie Właśnie u mnie Panowie działaja i ma powstać ogrodzenie podobne do Twojego.Widać domki w mieście już tak mają . Moje ma mieć słupy i podmurówkę otynkowane w kolorze elewacji (czyli jasnobeżowe),a dechy jak u Ciebie.Czy pamietasz może moze jaką masz wysokość ogrodzenia?Interesuje mnie również szerokość deski (my zastanawiamy się nad 15 cm).Ciekawe jaką masz szerokość między deskami-mi wykonawcy sugerują 2-3 cm.A Ty jaką masz?Nie chcę aby za dużo było widać między dechami-ale jednocześnie aby było ładnie i praktycznie. Pozdrawiam serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 18.10.2011 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 (edytowane) I jeszcze raz dziękuję za namiar na bejcę na belki.Wyszło równie super jak U ciebie :* Edytowane 19 Października 2011 przez lady in red Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karna 18.10.2011 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Jestem pod wrażeniem...muszę się pozbierać ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elwiwirka 20.10.2011 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 Witam ponownie, chciałabym zapytać jak masz wykończone słupki przy ogrodzeniu ( tzn od góry) czy to jest obróbka z blachy??? czy jakieś gotowe daszki???Bardzo ładnie to wygląda, a ja właśnie szukam inspiracji na ten temat, choć u mnie to jeszcze daleka droga...Z góry dziękuję za odpowiedz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
situla 10.11.2011 12:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 Lady in red nie pamiętam dokładnie jaka jest wysokość ogrodzenia z desek, jest prawie taka jak od frontu mur, a mur ma z dachówką 2,20 czyli max ile można mieć. Więc to ogrodzenie ma ok 180-190? Szerokość desek zmierzę ale chyba 14cm. Szerokość między deskami minimalna czyli ok 1-2 cm, tyle aby drewno mogło pracować. Nie widać nic z zewnątrz. Trzeba stanąć i się wpatrzeć. Karna Dziękuję Elwiwirka to obróbka z blachy, takiej samej jaka została użyta do domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 11.11.2011 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 witaj situla! Dziękuję bardzo za odpowiedź Pozdrawiam serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elwiwirka 20.11.2011 00:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 Bardzo dziękuje za odpowiedz Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcela_a 20.11.2011 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 (edytowane) pieknie u Ciebie. mam pytabie odnosnie podlogi w salonie - jaki to kolor? co to w ogole jest? deska? chcialam zapytac tez o kolor okien ale juz sie doczytalam ze to zloty dab. bede zagladac ... Edytowane 20 Listopada 2011 przez Marcela_a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
situla 02.12.2011 11:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 Marcela_a Dziękuję Rzadko tu teraz zaglądam. Podłoga w salonie i na całym dole to parkiet lakierowany, lite drewno merbau. Może i piękne ale trochę nie praktyczne. Na ciemnej podłodze wszystko widać,kurz, rysy itp., a jak ktoś jest tak pedantyczny jak ja to to go może trochę denerwować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
garzim 30.04.2012 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 Witam serdecznie własnie jestem na etapie wyboru koloru na elewecje z próbnika KABE i chcę złamaną biel czy możesz mi podać dokładny numer tego koloru. Bardzo Ciebie proszę o to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joko1960 13.05.2012 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2012 Domek cudny ale ale prosze o nazwe desek elewacyjnych i tarasowych mam okna zloty dab i zakochalam sie w tej elewacji ile kosztowaly za metr prosze na pryw pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
situla 23.05.2012 08:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 garzim niestety nie pamiętam nr i nie zapisałam sobie. joko1960 Dziękuję Deski elewacyjne i tarasowe to jeden gatunek drewna garapia, ale tarasowe są ryflowane, elewacyjne gładkie i różnią się grubością i szerokością. Koszt m2 deski elewacyjnej 2 lata temu to 110zł. Koszt m2 deski tarasowej to ok 250zł. Plus robocizna i konstrukcja i materiały izolacyjne oraz gwoździe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ojaka 18.07.2012 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 situla piękny domek i piękne wnętrza Mam pytanko, pamiętasz może nazwę płytek w łazience łącznie z dekorami? I jakie to meble łazienkowe? Byłabym ogromnie wdzięcznaPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts