lidszu 15.02.2010 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 Lidszu, płytki w górnej łazience to Azulev Neo, na dole to Azulev Nord. Płytki do górnej łazienki wypatrzyłam sobie w internecie. Na żywo zobaczyłam je dopiero jak mi je przywieźli:) Przyznaję, że było to trochę ryzykowne, ale nie żałuję, bo bardzo mi się podobają. dziękuję bardzo za odpowiedź . A domek coraz piękniej wygląda, a kuchnia przecudowna . Mam pytanie - jak się sprawuje drewno na elewacji ? My też mamy drewno w projekcie i ciągle się nad nim zastanawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
situla 15.02.2010 09:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 Lidszu, drewno narazie sprawuje się bez zarzutu, ale na elewacji jest dopiero od listopada 2009 więc w sumie krótko. Na wiosnę nasza ekipa od elewacji ma go jeszcze raz zaolejować dla odświeżenia. I to tyle narazie. Zobaczymy jak się będzie dalej sprawować. Wiadomo, że z drewnem co jakiś czas trzeba coś robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 15.02.2010 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 Lidszu, drewno narazie sprawuje się bez zarzutu, ale na elewacji jest dopiero od listopada 2009 więc w sumie krótko. Na wiosnę nasza ekipa od elewacji ma go jeszcze raz zaolejować dla odświeżenia. I to tyle narazie. Zobaczymy jak się będzie dalej sprawować. Wiadomo, że z drewnem co jakiś czas trzeba coś robić dzięki za odpowiedź . ja chciałabym bardzo drewno, ale dom mam piętrowy i jakoś nie za bardzo wyobrażam sobie konserwowanie tej elewacji samodzielnie tak wysoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Charlie 15.02.2010 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 podoba mi się dom. Wreszcie cos innego niż ten oklepany kierunek dworków polskich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaZ. 17.02.2010 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 fajna bryla, super elewacja i kuchnia...wiecej fotek poprosze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamamichał 17.02.2010 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 pięna elewacja-moje wymarzone kolory-biel szarosc ocieplone drewnem,wogóle mamy zblizone gusta,kuchnia prawie identyczna jak moja..pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 17.02.2010 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 Situla kuchnia wyszła super i wygląda na ogromną, ile ma metrów? Domek robi się coraz bardziej przytulny, pewnie nie Możecie się doczekać kiedy Będziecie mogli w nim zamieszkać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
situla 18.02.2010 08:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 Dziękuję wszystkim za miłe słowa:)kama&michał Wasz domek również jest mi znany. Macie piękne wnętrza. Kuchnia twoja jak i utek 76 była dla mnie inspiracją. Bardzo, bardzo mi sie podoba. Aneta S Dziękuję, kuchnia ma ok 15m2, ale ma tam stanąć w pobliżu duży stół, więc znowu jakiegos ogromu miejsca nie będzie. Planujemy przeprowadzkę na 6 marca, ale do tego czasu pan musi zamontować te nieszczęsne schody no i 2 marca mają byc drzwi wewnętrzne. Aktualnie montują nam szafy do zabudowy. Odliczamy dni:) A tak wygląda domek pozamykany:http://lh4.ggpht.com/_KXB-A_d2clw/S3z0bMGPbEI/AAAAAAAAAX0/p1Rb7qMJXXA/s640/Zdj%C4%99cie0165.jpg http://lh3.ggpht.com/_KXB-A_d2clw/S3z0ZcVF94I/AAAAAAAAAXQ/JL7VsI08wSA/s512/Zdj%C4%99cie0162.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 18.02.2010 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 Twoja elewacja przekonuje mnie ze moze jednak położyć to drewno gdybym mogła prośić (priv) cenę za m2 tAKIej elewacji oraz cenę za taras...bo chyba te fotki mnie przekonaly, piekny dom, wpisuje sie zeby obserwowac postepy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
situla 18.02.2010 19:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 Twoja elewacja przekonuje mnie ze moze jednak położyć to drewno gdybym mogła prośić (priv) cenę za m2 tAKIej elewacji oraz cenę za taras...bo chyba te fotki mnie przekonaly, piekny dom, wpisuje sie zeby obserwowac postepy Dziękuję! ceny wysłałam na priv:) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Konieczki 22.02.2010 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Ja też mogę poproscić o cenę drewnianej elewacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
situla 22.02.2010 08:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Konieczki cena wysłana:)Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Gosiaczek_ 22.02.2010 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Piękny domek!! ) Dech zapiera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 22.02.2010 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 BArdzo mi się podoba i na zewnątrz i wewnątrz :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mk11 22.02.2010 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Podoba mi się bardzo. Kibicuję dalszym pracom i czekam na efekty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
situla 22.02.2010 11:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 [Mk11, gosiaczek bardzo dziekuję za komentarze, Nefer miło słyszeć pozytywny komentarz od kogoś kto ma TAKI domek jak ty:) Wiem, bo często zaglądam do ciebie. Masz wspaniały, pięknie urządzony dom.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marekmarian 22.02.2010 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 i ja przyznam że mi się spodobało i sobie poobserwuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetka82 22.02.2010 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 gratuluje.. super pomysł i wykonanie..podziwiam bo tez mamy domek w granicy i dokladnie tak samo połozony wzgledem stron swiata wiec wiem jakie problematyczne jest fajne rozplanowanie pomieszczen..pozdrawiam i zycze wytrwalosci na finiszu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prawdziwy.anika 22.02.2010 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 cudo dodaje do podgladanych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asesor 22.02.2010 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 domek rewelacja, świetnie rozplanowane wnętrze na parterze. Ostatnio miałem dylemat na temat ogrzewania: podłogówka czy kanały ale wysokość wnętrza zadecydowała o podłogówce i niestety nie będzie podłogi drewnianej, a szkoda. Mam ogromną prośbę bo właśnie wybieram drewno na elewację i wykonawcę czy możesz mi przesłać na priv. rodzaj drewna, lakieru itp. no i jakie są u Was ceny takiej elewacji i robocizny, będę wdzięczny. Domek będę podglądał bo bardzo mi się podoba no i zapraszam do siebie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts