Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Domek w mieście - projekt indywidualny

Recommended Posts

Lidszu, płytki w górnej łazience to Azulev Neo, na dole to Azulev Nord.

Płytki do górnej łazienki wypatrzyłam sobie w internecie. Na żywo zobaczyłam je dopiero jak mi je przywieźli:) Przyznaję, że było to trochę ryzykowne, ale nie żałuję, bo bardzo mi się podobają.

dziękuję bardzo za odpowiedź :D .

A domek coraz piękniej wygląda, a kuchnia przecudowna :D .

Mam pytanie - jak się sprawuje drewno na elewacji ? My też mamy drewno w projekcie i ciągle się nad nim zastanawiam :roll:

• Odpowiedzi 240
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Lidszu, drewno narazie sprawuje się bez zarzutu, ale na elewacji jest dopiero od listopada 2009 więc w sumie krótko. Na wiosnę nasza ekipa od elewacji ma go jeszcze raz zaolejować dla odświeżenia. I to tyle narazie. Zobaczymy jak się będzie dalej sprawować. Wiadomo, że z drewnem co jakiś czas trzeba coś robić :)

Lidszu, drewno narazie sprawuje się bez zarzutu, ale na elewacji jest dopiero od listopada 2009 więc w sumie krótko. Na wiosnę nasza ekipa od elewacji ma go jeszcze raz zaolejować dla odświeżenia. I to tyle narazie. Zobaczymy jak się będzie dalej sprawować. Wiadomo, że z drewnem co jakiś czas trzeba coś robić :)

dzięki za odpowiedź :D . ja chciałabym bardzo drewno, ale dom mam piętrowy i jakoś nie za bardzo wyobrażam sobie konserwowanie tej elewacji samodzielnie tak wysoko :roll:

Dziękuję wszystkim za miłe słowa:)

kama&michał Wasz domek również jest mi znany. Macie piękne wnętrza. Kuchnia twoja jak i utek 76 była dla mnie inspiracją. Bardzo, bardzo mi sie podoba.

Aneta S Dziękuję, kuchnia ma ok 15m2, ale ma tam stanąć w pobliżu duży stół, więc znowu jakiegos ogromu miejsca nie będzie. Planujemy przeprowadzkę na 6 marca, ale do tego czasu pan musi zamontować te nieszczęsne schody no i 2 marca mają byc drzwi wewnętrzne. Aktualnie montują nam szafy do zabudowy. Odliczamy dni:)

A tak wygląda domek pozamykany:

http://lh4.ggpht.com/_KXB-A_d2clw/S3z0bMGPbEI/AAAAAAAAAX0/p1Rb7qMJXXA/s640/Zdj%C4%99cie0165.jpg

http://lh3.ggpht.com/_KXB-A_d2clw/S3z0ZcVF94I/AAAAAAAAAXQ/JL7VsI08wSA/s512/Zdj%C4%99cie0162.jpg

domek rewelacja, świetnie rozplanowane wnętrze na parterze. Ostatnio miałem dylemat na temat ogrzewania: podłogówka czy kanały ale wysokość wnętrza zadecydowała o podłogówce i niestety nie będzie podłogi drewnianej, a szkoda. Mam ogromną prośbę bo właśnie wybieram drewno na elewację i wykonawcę czy możesz mi przesłać na priv. rodzaj drewna, lakieru itp. no i jakie są u Was ceny takiej elewacji i robocizny, będę wdzięczny. Domek będę podglądał bo bardzo mi się podoba no i zapraszam do siebie:D