gosiaczek_9 17.03.2010 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 A i jeszcze jedno pytanko - Jaka jest szerokość zabudowy szaf? Jeszcze raz dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amazonka22 17.03.2010 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 piękna łazienka pierwsza co mnie urzekła w muratorze!!!! można wiedziec co to za płytki i w ogole wszystko? oczywiscie jeslki znajdziesz czas! Cudo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klodziki 17.03.2010 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 No właśnie co to za płytki te białe??? Dom- bajeczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
situla 18.03.2010 08:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 1. Jak wysoka jest ściana kolankonkowa? Ścianka kolankowa ma coś ok. 112cm 2. Jaką głębokość mają szafy? głębokość ok 1,20m 3. Jaką mają wysokość drzwi do szafy? Fronty szaf ok 1,85m wysokości Szafy wygodne w użytkowaniu, przy ściankach kolankowych są półki na rzadziej używane rzeczy a z przodu sa drążki. Jest tez wydzielone miejsce na szuflady i półki do kórych częściej się sięga. Mąż ma ok 1,80 wysokości i nie uderza głową w skos podchodząc do szafy. Dlatego taka głębokość jest dobra aby uzyskać wysokość frontu ok 1,80m. Większość szaf ma ok 3,5 m długości:) Amazonka22, Klodziki Dziękuję Płytki hiszpańskie Azulev, model NEO blanco, antracita lineal (bo te szare mają taki ceglany prążek przez środek, wygląda to jakby każda płytka była specjalnie pocięta na takie węższe pasy, a ja dobrałam tak fugę aby właśnie uzyskać takie wrażenie). Dekory to "bubble blanco", składają się z 2 płytek, podstawowej o rozm. 30x60 i węższej 7,5x60. Płytki można zobaczyć na stronie producenta Azulev. Każda płytka ma takie jąsniutkie paseczki. Na pierwszej stronie jest chyba fotka ze zbliżeniem. kasiakp Podłoga to panel Quick Step Perspective, dąb bielony, szary jakoś tak:) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amazonka22 18.03.2010 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 Dziękuje naprawdę jest cudna. I dowód na to ze szarośc jest piękna! Przyjemnego mieszkania życzę! a czy widze dobrze ze u nas trudno o takie płytki? Kupiłaś je w Polsce? Może masz jakiś katalog na zbyciu a może jeszcze raz przytruje . Jak duża jest Wasza łazienka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
situla 18.03.2010 10:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 Płytki kupiłam w sklepie w Krakowie. Były zamawiane, bo nie mieli ich akurat na stanie. Wypatrzyłam je sobie na stronie http://WWW.azulev.com, a zwróciłam uwagę na tego producenta bo spodobały mi się w sklepie na wystawie płytki Azulev Nord które mam w drugiej łazience i po przejrzeniu strony WWW zaryzykowałam i kupilam je w ciemno:)Łazienka ma coś ok 8m2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makatkaa 18.03.2010 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 No to gratuluję przeprowadzki Samych cudownych chwil na nowym mieszkanku życze rodzicom i brzdącowi małemu. Aaaale ma fajny domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aniola 18.03.2010 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 Bardzo ładne wnętrza i zdjęcia pięknie zrobione. Elewacja również. Całość spójna. Gratuluję gustu i konsekwencji. Chwalę, chwalę i będę podglądać, nadal. Pytanko mam do poniższej fotki. Z czego wykonane jest wykończenie ścianki. Drewno wybarwione? i Gdzie kupione? Te same pytania mam do parapetów wewnętrznych. http://lh4.ggpht.com/_KXB-A_d2clw/S56iXRzYEyI/AAAAAAAAAd4/hTiVIbNePx0/s640/DSC_4051.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amazonka22 18.03.2010 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 Płytki kupiłam w sklepie w Krakowie. Były zamawiane, bo nie mieli ich akurat na stanie. Wypatrzyłam je sobie na stronie http://WWW.azulev.com, a zwróciłam uwagę na tego producenta bo spodobały mi się w sklepie na wystawie płytki Azulev Nord które mam w drugiej łazience i po przejrzeniu strony WWW zaryzykowałam i kupilam je w ciemno:) Łazienka ma coś ok 8m2. patrzyłam własnie an ich strone i powiem ci ze Twoje zdjeice powinno być w katalogu! Bo dopiero u ciebie widac ich urok. spodobała mi sie jeszcze jedna seria z tej firmy na podłoge do salonu. skoro mówisz ze dało sie je zamówic. to moze i do Topmaszowa uda mi sie je gdzieś ściągnąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
situla 18.03.2010 19:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 Aniola Dziekuję, bardzo mi miło:) Apropo murku przy schodach, jest na nim blat z drewna merbau, który robił mi wykonawca schodów. Parapety z sosny klejonej, bejcowanej pod kolor okien, lazurą 3V3 "Dąb złocisty", potem pociągnięte lakierem bezbarwnym półmatem:) Amazonka22 Z tym zdjeciem to troszkę przesada:) Jeśli chodzi o tą firmę co ci pisałam to myślę że bez problemu dojadą do ciebie:) Mogę ci dać namiar na Pana u którego robiłam zamówienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amazonka22 18.03.2010 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 AniolaAmazonka22 Z tym zdjeciem to troszkę przesada:) Jeśli chodzi o tą firmę co ci pisałam to myślę że bez problemu dojadą do ciebie:) Mogę ci dać namiar na Pana u którego robiłam zamówienie. ja sobie zapisałam Wasz dziennik i zdjęcia waszej łazienki. Bo łazienka to plan dopiero na pszyszły rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klodziki 19.03.2010 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 Situla, dziękuje bardzo za odp. Płytki piękne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiulakp 19.03.2010 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 Że ja wcześniej do Ciebie nie trafiłam wielka szkoda, bo tak pięknie,że dech zapiera Zupełnie moje klimaty Mam dwa pytania jakie kafle są w łazience szaro-białej i jakie kolory masz w sypialni?? Bardzo ładnie wyglądają... ja będę miała białą czekoladę z dulux-a i jakiś ciemny brąz z nobilesa... A kuchnia suuuper.... ja będę miała bardzo podobną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
situla 20.03.2010 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 Kasiulakp Dziękuję O łazience już pisałam kilka razy ale napiszę jeszcze raz. Płytki to Azulev kolekcja Neo blanco, antracita lineal. Kolorki w sypialni to cynamonowy deser i budyń waniliowy Duluxa. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zakrzów 22.03.2010 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 Ja też przyłączam się do zachwytów nad łazienką i caaałą resztą. Pięknie!Czy możesz mi zdradzić gdzie zamawiałaś płytki Azulev w Krakowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
situla 22.03.2010 08:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 Zakrzów Dzięki:) Płytki Azulev do dolnej łazienki kupiłam w Max-flizie, bo mieli na stanie i cena nawet ok, a do górnej Azulevy zamawiałam przez stronę "Ekskluzywne wnętrza" bo dali mi lepszą cenę niż Max-fliz na ten model.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zakrzów 22.03.2010 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 Dziękuję za ekspresową odpowiedź!A jakie wymiary mają płytki podłogowe? One też są z tej kolekcji, tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zakrzów 22.03.2010 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 I jeszcze chciałam zapytać jak się użytkuje biała podłoga? Strasznie mi się taka podoba, ale zastanawiam się czy nie lepsza byłaby szara ze względu na utrzymanie czystości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
situla 22.03.2010 10:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 Tak, wszystkie płytki z tej kolekcji Neo Azulev.Płytki ścienne to 30x60, a podłogowe w górnej łazience to 30x30. Białe myślę lepsze w utrzymaniu czystości. Mam te grafitowe wokół kabiny i jak woda wyschnie na nich to widać, a na białych nie. Więc bardziej polecam białe, a z grafitu zrobić tylko jakieś fragmenty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zakrzów 22.03.2010 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts