situla 13.05.2010 12:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 Konieczki nie bardzo rozumiem o co chodzi z tą ławką Gazony chciałam na rośliny, a pergola z jakimś pnączem zasłoniłaby mnie od sąsiadów a dodatkowo byłaby osłoną dla tarasu. Już sama nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 13.05.2010 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 Czy mogę prosić o kontakt do firmy od bruku, chcę się dowiedzieć kto jest producentem tych gazonów(No chyba że wiesz) One są czarne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zalotnica 13.05.2010 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 Cudnie! Bardzo podobaja mi sie elementy drewniane na elewacji, niestety moja gorsza połówka nie chce sie zgodzic na takie z obawy na trudność w utrzymaniu :-/ Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 16.05.2010 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2010 Bardzo podobaja mi sie elementy drewniane na elewacji, niestety moja gorsza połówka nie chce sie zgodzic na takie z obawy na trudność w utrzymaniu :-/ Też to przerabiałam a jednak będziemy mieli drewno na elewacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fiacior 16.05.2010 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2010 Mi też bardzo podoba się dom z elementami drewnianymi. Taki nowoczesny, inny niż wszystkie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdalenamb 16.05.2010 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2010 Witam, bardzo ładna elewacja. Jestem na etapie wyboru drewna elewacyjnego i szukam namiarów na wykonawcę.Czy możesz przesłać inf. o wykonawcy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vg-m 18.05.2010 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 situla piękny i funkcjonalny projekt! Na dole same drzwi zamiast okien-bajka!Kolory we wnętrzu i na zewnątrz idealnie dopasowaneGratulacje....Czekam na więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LAURA1978 19.05.2010 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2010 Witamo domku można pisać w samych superlatywach, jest przepiękny.Mam pytanie odnośnie stołu i krzeseł. Proszę powiedz mi gdzie zostały zakupione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 19.05.2010 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2010 Piękna elewacja i bryła domu! Bardzo mi sie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
situla 19.05.2010 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2010 Witam serdecznie:) Dziękuję wszystkim za miłe komentarze.Laura1978 Stół i krzesła są firmy Paged. Kupione na ul. Wadowickiej w Mix Meble.magdalenamb info o wykonawcy wysłałam ci na priv Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjka 26.05.2010 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 Hej, To jest jeden z moich ulubionych projektow na muratorze!Czy mozna wiedziec ile zaplaciliscie za architekta? Ja obecnie szukam dobrego architekta z okolic Warszawy. Planuje budowe na dzialce w miescie, 360m2, dookola domy i to wysokie wiec projekt musi byc w 100% uszyty "na miare". Jak wy znalezliscie swojego architekta? Pozdrawiam,J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
situla 26.05.2010 09:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 jjka Dziękuję Wysłałam wiadomość na priv. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdalenamb 31.05.2010 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 W internecie znalazłam kominek w kolorze kremowym.Myślę, że ładnie wygląda i nie jest przytłaczający. http://www.centrumkominkow.com/data_images/1462_a.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Matalim 13.06.2010 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2010 Witam, domek przepiekny, elewacja jest zachwycajaca. jesli mozna zapytac jakiej firmy sa okna i jaki to kolor? Gratuluje!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
situla 14.06.2010 08:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 Witam i dziękuję Matalim Okna firmy Okno-Pol, kolor złoty dąb. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmysia 15.06.2010 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 situlawłaśnie zaczynamy budowę naszego domku,jest to projekt indywidualny w nowoczesnym stylu.Dachówka domino w kolorze łupka elewacja drewniana +złamana biel+trochę szarości.Wszystko szło dobrze dopóki nie doszliśmy do wyboru koloru okien -utkneliśmy na dobre.W projekcie są w kolorze dachówki ale strasznie bałam się wewnątrz szarych okien chciałam mieć okna w kolorze drewna ale z kolei bałam się że zleją się z elewacją(dodam że dosyć spora część naszej elewacji będzie w drewnie)Z kolei szarość na zewnątrz drewno wewnątrz=100% drożej kosmiczne pieniądze.Zdjęcia twojego domku pozwoliły mi podjąć ostateczną decyzję czyli okna będą w kolorze drewna.Super ten Twój domek,pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adanielak1 16.08.2010 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2010 Witaj!!Piękne kolory na elewacji, właśnie szukam inspiracji. Rozważałam kamień, dachówkę mam też w kolorze antracyt i kolor elewacji, miotam sie pomiędzy jakimś piaskowym a złamaną bielą, ale właśnie łamaną czym?Po obejrzeniu Twoich zdjęć zastanawiam się nad drewnem, czy mogę prosić koszty Grapii na PW i jeszcze jedno koszt grzejników kanałowych? Próbuję przekonać męża to takiego sposobu ogrzewania w salonie, tam gdzie podłoga drewniana, ale nie chciałabym później żałować jeśli koszty mnie przerosną i oczywiście jak się to ma w praktyce, tzn. utrzymanie w czystości itp. Drewno olejowane czymś bezbarwnym, czy w kolorze?Okna super, dzięki za namiary. Kto wie, czy nie będę miała takich samych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justynka 17.08.2010 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2010 Nie będę oryginalna - oryginalny i piękny dom! Mogłabym zobaczyć rzuty pomieszczeń? Będę wdzięczna za info o kosztach SSO - może być na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
usiaczek 07.09.2010 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2010 situla, mam pytanie czy wystajace krokwie dachowe masz heblowane oraz czy są obrabiane blachą, jak w twoim przypadku jest to wykonane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 07.09.2010 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2010 Situla zauroczyła mnie Twoja elewacja będę codziennie śledziła postępy, podaj mi wykonawcę tarasu i cenę , pozdrawiam wszystkich zauroczonych domkiem Situli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts