MIRAS41 17.07.2017 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2017 Też mi się tak wydaje. Zobaczymy może się Pan Paweł odezwie i poda nam numer zamówienia, lub inny dowód to z chęcią pomożemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg39070 17.07.2017 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2017 W zeszłym roku zamawiałem drzwi Porta (6 sztuk) w salonie. Na miejscu wpłaciłem zaliczkę w wysokości 30%. Sprzedawca zapewnił, że zamówienie będzie zrealizowane w terminie 4-5 tygodni i tak było. Nie wpłacałem żadnych pieniędzy bezpośrednio producentowi. Jako użytkownik drzwi tej firmy mogę je polecić z czystym sumieniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MIRAS41 17.07.2017 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2017 W zeszłym roku zamawiałem drzwi Porta (6 sztuk) w salonie. Na miejscu wpłaciłem zaliczkę w wysokości 30%. Sprzedawca zapewnił, że zamówienie będzie zrealizowane w terminie 4-5 tygodni i tak było. Nie wpłacałem żadnych pieniędzy bezpośrednio producentowi. Jako użytkownik drzwi tej firmy mogę je polecić z czystym sumieniem. W większości przypadków tak jest jak mówisz. Firmy raczej dbają o swoich klientów, bo gdyby było inaczej to informacje o złej obsłudze szybko się roznoszą.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts