boja 26.01.2010 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Czy ktoś korzysta z przydomowej oczyszczalni BIOCOMPACT BCT-S-1 i mógłby się podzielić uwagami na jej temat? A jeśli ktoś ktoś tylko słyszał jakieś uwagi, to również proszę o podzielenie się nimi. Koszt montażu i zakupu wyliczono mi na 8560 zł, doszłyby koszty wykopów, ale nie wiem, czy warto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TROJ3 21.05.2010 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 Cena może być, ale jeżeli chcesz oczyszczalnię z montażem, kwota musi obejować całość tj. reaktor, montaż i odprowadzenie. W sumie to oczyszczalnię powinno się dobierać po odprowadzeniu ( np. drenaż ), warunkach gruntowo-wodnych i lokalizacji. Pewnie już kupiłeś coś, daj znać jak działa. Jeżeli nie to proponuję poszukania czegość z większą objętość całkowitą. Ważne, nie daj się przekonać na sterownie ręczne zaworami, kto to będzie robił. Najlepsze są elektroniczne;) z pamięcią po zaniku prądu. Mój sąsiad ma taką oraz kolega z pracy i działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts