aha26 26.01.2010 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Witam.Chodzi mi dokladnie o to czy taki poler zabezpiecza się naklejając cos na niego czy poprostu wystarcza dobrze pozniej fuge zczyscis z takiej plytki polerowanej,boję się zeby ta fuga nie zepsula plytki w polysku.Jak Wy zabezpieczaliscie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 26.01.2010 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 niczym nie zabezpieczałem. Tradycyjna fuga zeszła bardzo ładnie z płytek. Epoksydowa miejscami zostawiła takie drobne ziarenka, które się po prostu zeskrobało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edybre 26.01.2010 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Ja zaimpregnowałam HG. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pablo lca 27.01.2010 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Gres polerowny należy do płytek które chłoną brud.Należy sprawdzić czy został zaimpregnowany w procesie produkcji.Jeśi nie to polecam go zaimpregnować środkiem do impregnacji gresu,ja używam z powodzeniem od wielu lat sopro,a następnie zafugować.Po wyschnięciu spoiny można zaimpregnować spoinę .Jeśli podłoga jest narażona na zabrudzenia to polecam spoiny epoksydowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tacim 27.01.2010 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 HG ponoć są 2 rodzaje do impregancji to który??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pablo lca 27.01.2010 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Z HG jest kilka impregnatów.Są do gresu do klinkieru i ogólnie do płytek. Ja od kilku ładnych lat stosuje ipregnaty Sopro i nigdy nie było reklamacji a na HG raz zaliczyłem problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts