androzek 26.01.2010 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 ...pytam się bez złośliwości w kontekście chyba jesiennej dyskusji o sensowności instalacji tego typu.Aktualne mrozy do minus 31 C stanowią duże wezwanie dla systemów grzewczych zwłąszcza pomp ciepła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
orko 27.01.2010 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Nie wiesz przecież to oczywiste - nie działają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
androzek 27.01.2010 11:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Zapytałem po podobno "grzeją" do temperatury - 23 czy coś koło tego i "wykorzystują" wilgotnośc powietrza.Jeśli tak nie jest to jest to chyba najdroższa metoda ogrzewania tej zimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 27.01.2010 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 sąsaiad obok mnie ma pompę ciepla i ogrzewanie kominkiem. Właśnie dziś dojechał od niego kolejny transport drzewa. Pompa nie działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sti 04.04.2010 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2010 Ja też mam tego typu pompę i działała bez problemu, fakt że u mnie najzimniej było -21 st. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 05.04.2010 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 Nie bardzo wiem co to pompa typu sopel lodu, ale ja mam pompę ciepła z bezposrednim odparowaniem i działala bez zarzutu. Min. temp. były ok. -25 stopni, w domu 21, grzałek nie włączaliśmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
7tonik 06.04.2010 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Nie wiesz przecież to oczywiste - nie działająBez obrazy, ale śmieszą mnie takie wypowiedzi. Opowiedz więcej. Co ci nie zadziałało? Jakie miałeś założenia przy instalacji takiej PC? Nie działa wcale? Od jakiej temperaury masz problemy? A może nigdy takiej pompy nie widziałeś na oczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts