Morlena 26.01.2010 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Witam,Mamy już wybrany projekt domu, szukamy godnego polecenia architekta, który wykonałby adaptację i ocenił/wprowadził nasze pomysły na ulepszenie projektu.Najlepiej z Poznania lub z Wielkopolski.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maczek44 12.01.2015 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2015 Odświeżam temat. Potrzebuję zdolnego architekta wnętrz do wykonania aranżacji lokalu użytkowego. Lokal ma niecałe 100 m2, 5 pomieszczeń z holem plus ok 10m2 łazienki. Lokal jest częścią kamienicy. Jakieś propozycje architektów z Poznania? Byłabym bardzo wdzięczna za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
baska_st 15.01.2015 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2015 https://www.facebook.com/sasiak.sobusiak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kowalsky 20.01.2015 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2015 Mogę Ci polecić firmę Artpin, która zajmowała się projektowaniem biura mojej firmy a wkrótce i mojego domu Pracują tam bardzo kompetentni ludzie z na prawdę świetnymi pomysłami na aranżację. Bardzo dobra cena i super kontakt na każdym etapie współpracy. To był pierwszy raz kiedy korzystaliśmy z usług architekta, więc na dobrą sprawę nie wiedzieliśmy czego się spodziewać. O architektach krążą różne opowieści Cena obejmowała projekty, zakupy i nadzór a my nie dotykaliśmy się do niczego oprócz wyboru materiałów co nam bardzo odpowiadało ze względu na brak czasu. Jeżeli jesteś z Poznania to firma ma siedzibę w centrum, niedaleko ronda Śródka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maczek44 26.01.2015 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2015 Przejrzałam ich realizacje na ich stronie internetowej i muszę przyznać że robią wrażenie Mam jeszcze pytanie o czas oczekiwania na gotowy projekt. Jak długo trwało to w Twoim przypadku? No i równie ważna kwestia - cena. Jakiego rzędu wydatkiem muszę się liczyć?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kowalsky 29.01.2015 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2015 W moim przypadku trwało to ok miesiąca. Najlepiej będzie jak sama się z nimi skontaktujesz, dlatego że zarówno czas oczekiwania na gotowy projekt jak i cena zależą od wielu bardzo indywidualnych czynników. Im bardziej skomplikowany projekt tym więcej analiz należy wykonać itd. Na stronie artpin.net znajdziesz do nich kontakt oraz adres. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bruno841 17.06.2021 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2021 Witam, Mamy już wybrany projekt domu, szukamy godnego polecenia architekta, który wykonałby adaptację i ocenił/wprowadził nasze pomysły na ulepszenie projektu. Najlepiej z Poznania lub z Wielkopolski. Pozdrawiam Witam wejdz na http://www.pnarchitekci.pl mi zaprojektowali dom, są bardzo dokładni, zawsze pod telefonem i na każde pytanie odpowiadają nawet po zakończonej pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts