Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dobry architekt z Poznania/Wielkopolski

Recommended Posts

• 4 years później...
Mogę Ci polecić firmę Artpin, która zajmowała się projektowaniem biura mojej firmy a wkrótce i mojego domu ;) Pracują tam bardzo kompetentni ludzie z na prawdę świetnymi pomysłami na aranżację. Bardzo dobra cena i super kontakt na każdym etapie współpracy. To był pierwszy raz kiedy korzystaliśmy z usług architekta, więc na dobrą sprawę nie wiedzieliśmy czego się spodziewać. O architektach krążą różne opowieści ;) Cena obejmowała projekty, zakupy i nadzór a my nie dotykaliśmy się do niczego oprócz wyboru materiałów co nam bardzo odpowiadało ze względu na brak czasu. Jeżeli jesteś z Poznania to firma ma siedzibę w centrum, niedaleko ronda Śródka.

W moim przypadku trwało to ok miesiąca. Najlepiej będzie jak sama się z nimi skontaktujesz, dlatego że zarówno czas oczekiwania na gotowy projekt jak i cena zależą od wielu bardzo indywidualnych czynników. Im bardziej skomplikowany projekt tym więcej analiz należy wykonać itd. Na stronie artpin.net znajdziesz do nich kontakt oraz adres.

• 6 years później...
Witam,

Mamy już wybrany projekt domu, szukamy godnego polecenia architekta, który wykonałby adaptację i ocenił/wprowadził nasze pomysły na ulepszenie projektu.

Najlepiej z Poznania lub z Wielkopolski.

Pozdrawiam

Witam wejdz na http://www.pnarchitekci.pl mi zaprojektowali dom, są bardzo dokładni, zawsze pod telefonem i na każde pytanie odpowiadają nawet po zakończonej pracy.