Paty 19.01.2004 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2004 Buduję Kalinę z Archetonu. Czy może ma ktoś doświadczenia z tym projektem ?Jak rozwiązaliście sytuację z małym przedsionkiem?Czy robiliście zmiany w usytuowaniu pomieszczeń. Pozdrawiam - budująca z podkarpacia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Salamandra 03.03.2004 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2004 bardzo ladny projekt.Ja niestety buduje co innego ale jstem chyba na tym samym etapie co ty czyli stan surowy . No i jestem tez z okolic St.Woli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jagas 07.03.2004 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2004 Ja wybudowałem Kaline.Stan surowy.Co do zmian to zmieniłem ustawienie okien w salonie,zrezygnowalem z okna w garderobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość krab 26.05.2004 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2004 Wyslijcie swoje zdjęcia Kaliny, Można powiększyć pokój i zrobić garderobę w pokoju ,zamknąć kuchnię, czasem są utyskiwania że brak stropu żelbetowego nie można zrobić gipsokartonu jak ktoś lubi, ale zawsze można doprojektować , dają zgody bezpłatnie do oporu klintahej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
florki 28.07.2005 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2005 witamrowniez buduje kaline, i jestem bardzo ciekawa jak ten projekt wyglada u innych, mozna prosic o zdjecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
florki 28.07.2005 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2005 witamrowniez buduje kaline, i jestem bardzo ciekawa jak ten projekt wyglada u innych, mozna prosic o zdjecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts