Magda i Marek 27.01.2010 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Witam, moze ktos sie orientuje czy ma znaczenie jakie grzejniki wybrac do pieca kondensacyjnego - aluminiowe czy stalowe?Osobiscie bardziej podobaja mi sie aluminiowe np. Ferroli ale slyszalem, ze do takiego pieca lepsze sa stalowe...nie wiem jednak dlaczego... dzieki za pomoc:) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigmor 27.01.2010 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Materiał grzejników nie ma z kotłem nic wspólnego, chyba, że producent kotła ma takie wymagania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 27.01.2010 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 zapewne zawsze znajdą się dedykowaneale to już raczej dorabianie filozofii wyjątek stanowią pewne grzejniki (w nazwie pochodnej od piździka) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaltam 27.01.2010 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Sprawdź czy w dokumentacji grzejników są przeliczniki na zasilanie wodą 50/55 st. C (dla kotła kondensacyjnego). Z tego wynika ilość żeberek lub paneli. Materiał nie ma nic do rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts