Katarina Ols 28.01.2010 17:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 To chyba wybiore skila, wybór wkrętarki czy też wiertaki może być ekscytujący nawet dla kobiety, ale do pewnego momentu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ekmir 28.01.2010 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Kasiu kostrzyńska z Olsztyna Mam nadzieję, że będziesz zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katarina Ols 28.01.2010 17:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 słubicka jeśli już ale pojawiła sie tajna informacja że wiertarka blaukraft też jest niezła, nic juz nie szukam, jutro coś zamówię dzięki wszystkim! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ekmir 28.01.2010 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 no tak słubicka częściej bywam w Kostrzynie i tak mi się skojarzyło z wielkim dobroczyńcom tego miasta Janem Kostrzyńskim A wracając do sprzętu to zdecydowanie odradzam urządzenia firmowe TESCO, wysiadają gdyż zębatki przekładni mają plastikowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość ANSEXXX 28.01.2010 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 słubicka jeśli już ale pojawiła sie tajna informacja że wiertarka blaukraft też jest niezła, nic juz nie szukam, jutro coś zamówię dzięki wszystkim! Kasiu jak napisałem ze blaukaraft to lipny sprzęt a ................ go kupują za 20 -80zl i naklejają naklejki i sprzedają jako Bosch Makita w cenach 5 sztuk duża szlifierka kątowa, wiertarka .pilarka , wyrzynarka , mała szlifierka kątowa Okazja za 600-800 zł i tu jest wałek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katarina Ols 29.01.2010 07:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 no jasne że cos pomieszałam a ten parakside co to jest bo w necie tego nie ma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość ANSEXXX 29.01.2010 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 sori za błąd Parkside http://www.lidl.pl/pl/home.nsf/pages/i.home Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katarina Ols 29.01.2010 13:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 nieszkodzi była, kupiłam taka zabawkę: http://www.roschell.pl/?id=aktualnosci&s=RWK nie wiem co o niej sądzicie, ale działa, jest super, dla mnie zupełnie wystarczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość ANSEXXX 29.01.2010 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 ok to jest zamiennik MAKITY wystarczy naklejki a laik w stresie ze okazyjnie kupi bez wahania dla osób które robi ą\ przekręty ale najważniejsze sama kupiłaś to co chciałaś podaje link jakie jest podobieństwo ale nie piszę ze to jest nie oryginał więc proszę tego nie brać pod uwagę ze coś sugeruję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 14.02.2010 23:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2010 Kupiłem najgorsze badziewie akumulatorowe.Skręciłem tym cały dom i nie tylko. Po kilku latach intensywnej eksploatacji nadal działa.Wymieniłem silnik bo zjechały się szczotki (normalne).Wsadziłem silnik z drukarki HP, identyczny co był w wkrętarce (to też normalne,bo przecież te silniki robił ten sam Chińczyk). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts