gosia100 27.01.2010 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Witam Czy mozecie podzielic sie doswiadczeniami zwiazanymi z urzytkowaniem zlewow Teka. Czy warto zaplacic drozej za Franke lub Blanco?Chodzi mi o glownie o trwalosc. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia100 27.01.2010 21:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Znalazlam jeszcze jedna firme Pyramis - maja ladny nowoczesny design w niezlych cenach. Nie ma niesterty na ich temat zadnych opini w necie - moze ktos cos slyszal? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 27.01.2010 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 mam zlew teka.Wg mnie dobry i cena przyjemna. Miałam blanco dwa razy droższy i był wg mnie kiepski w stosunku do ceny.Szybko się ścierał i zapuszczał sokami. Miałam tez franke ze 4 lata temu-tez sie starł.Uzytkowałam zgodnie z instrukcją.Więc chyba nie ma co przepłacać za zlewy, skoro wszystko to to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 27.01.2010 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 ups przepraszam, nie doczytałam, ze w temacie chodzi o stalowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pola08 27.01.2010 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Mam stalowy Franke ponad 10 lat, wygląda całkiem ładnie, nic się z nim przez te lata złego nie działo, nawet sie bardzo ie rysował. Jak najbardziej polecam. Teka niestety nie znam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia100 27.01.2010 22:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Dzieki za opinie. Przypuszczam ze nie ma duzych roznic - wszyscy maja stal 18/10 i podobnej grubosci, ale wole sie upewnic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 28.01.2010 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Tez mam starego Franke....zlew jak zlew...15 lat i przetwal duzo I jest w takim stanie, ze udalo mi sie meza namowic na wymiane baterii do zlewu...ale zlewu juz nie...bo przeciez ciagle wyglada OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulka_05 28.01.2010 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 czy zlewy (stalowe) o których piszecie są gładkie czy ze strukturą lnu? zastanawiam się właśnie który wybrać bo nie wiem czy gładki nie będzie się za bardzo rysował i jakie są ewentualne wady lnu. rozważam Tekę bo oni mają mikrostrukturę, która wydaje mi się ładniejsza, ale może bardziej się brudzi taki zlew i trzeba go ciągle szorować? będę wdzięczna za wasze opinie/doświadczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
patatajka80 29.01.2010 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Ja mam Tekę Princes 1 1/2 , len...spox:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulka_05 29.01.2010 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 dokładnie ten model rozważam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 30.01.2010 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2010 Od roku uzytkuje zlew Pyramis z faktura lnu i jak dla mnie super. Mam zlew podwieszany przez co mało widać na nim nawet jak się zabrudzi. Jeśli chodzi o mycie to pewnie łatwiej myć gładki ale i tak nie ma tragedii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
formalina 31.01.2010 00:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 Od roku uzytkuje zlew Pyramis z faktura lnu i jak dla mnie super. Mam zlew podwieszany przez co mało widać na nim nawet jak się zabrudzi. Jeśli chodzi o mycie to pewnie łatwiej myć gładki ale i tak nie ma tragedii. Potwierdzam. Również mam podwieszany zlew Pyramis w stukturze len i jestem z niego zadowolona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prawdziwy.anika 31.01.2010 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 trwalosc?mam franke ponad 10 lat(len) i wyglada rownie dobrze jak 10 lat temu,nie moze byc inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scarlett 08.02.2010 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 Użytkuję zlew Franke ze strukturą lnu już prawie 9 lat i nadal wygląda nienagannie. Aż sama się dziwię weszłam na forum poczytać opinie o Blanco , bo byłam dzisiaj w studio kuchennym i namawiają mnie na podwieszany zlew Blanco i trafiam na ten wątek i ...kurcze może pozostać w takim razie przy Franke ? na zlew podwieszany jestem zdecydowana, ale jakiej firmy, czy stalowy czy ceramiczny biały a może jakiś poligranit ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kkkamilka 09.02.2010 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 czy wybierzecie franke czy teke czy pyramisa obojętne! Jakość ta samo moim zdaniem ! Ale co do cen juz tak nie jest. O to podział cenowy zaczynając od najdroższego : 1. franke 2. pyramis 3. teka Co do tych ostatnich co 2 miesiące mają promocje która trwa około 1 miesiąca na kolekcje zlewozmywaków stalowych i granitowych wiec można kupic w bardzo fajnych cenach ich produkty a jak traficie na fajny sklep to i od promocji jeszcze coś urwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 09.02.2010 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Teka ma w opisie stal satynowaną, czy to to samo co len? a szczotkowana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts