annecy 28.01.2010 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 jak w temacie użytkujemy POS-ia już od roku i zacząłem się ostatnio zastanawiać czy i kiedy należy opróżnić to co jednak się uzbierało np. w pierwszym osadniku... podobno raz na rok lub dwa lata warto coś tam wybrać... jakie objawy sugerują taką konieczność? pozdr i z góry thx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annecy 28.01.2010 17:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 za skomplikowane pytanie zadałem?naprawdę nikt nie wie? pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pinok 28.01.2010 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Teraz każdy lata i patrzy czy opłaty za ogrzewanie go nie zjedzą, nikt do szamba/POŚ nie zagląda U mnie sama woda w zbiorniku, jeszcze nie korzystam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mario B 28.01.2010 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Ja w czerwcu (bo miną 2 lata użytkowania) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maslak 28.01.2010 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 mam POŚ Polilastu bezdrenażową i pierwszy zbiornik ma być opróżniany raz w roku z osadu - miałem na razie to robione tylko jeden raz jak był przegląd oczyszczalni przez serwis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts