makawel 28.01.2010 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Prosze o komentarze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nikielback 06.02.2010 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 witam pobratymca.Ja co prawda bliżej stolicy Warmii i Mazur ale problemy podobne. Gdzieś się doczytałam że u was bez prądu. ja mam ten sam problem przy działce biegnie kabel ale żeby go przeciąć czekam już 6 miesiąc i w lutym ma już być przetarg to może się coś ruszy. życzę wytrwałości i pozdrawiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makawel 06.02.2010 19:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 u nas wyglada tak papiery podpisane z zaliczka zlozylismy w ZE we wrzesniu 2009 w pazdzierniku oglosili przetarg w listopadzie wybrali projektanta. dzwonilem do projektanta(on ma 6 miesiecy) i mowil ze najwiecej to mu zejdzie po urzedach na jakies pozwolenia i takie tam. pozniej jak bedzie projekt to maja oglosic znowu przetarg na wykonawce przylacza wiec mam nadzieje ze do polowy wakacji bede mial prad na dzialce Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carla5 09.02.2010 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 witam:)mam pytanie odnośnie rekuperatora, na jaki się zdecydowaliście, bo to ostatnio dosyć głośny temat i sama zaczęłam czytać o tym i myśleć bardzo poważnie, że jest mi on niezbędny:)Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madison22 09.02.2010 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 witam:)Bardzo fajny projekt, będę śledziła poczynania na budowie. Jesteście naszymi imiennikami:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makawel 09.02.2010 17:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Witam nie zostal jeszcze wybrany konkretny model. wiem ze bedzie on polaczony z GWC a co modelu to bede czytal na forum no i zaczerpne wiedzy od szwaga. Ciekawe kiedy wreszcie stopnieje snieg bo jak na razie nawet geodeta nie moze wejsc wytyczyc budynku no nic najwazniejsze ze mamy ekipe ktora bedzie nam stawiac domek i wiemy ze zrobia to dobrze bo bylismy na wielu ich budowach lub gdzie poprawiali po partaczach. pozdrawiam odwiedzajacych dziennik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Łukasz789 27.04.2010 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 Witam serdecznie ja w sprawie tego projektu indywidualnego a mianowicie jaka jest powierzchnia tego domu. Inaczej jak liczą koszt zrobienia projektu indywidualnego. Z tego co wiem to najczęściej liczone jest to np. pow. ) razy dana kwota. W moim przypadku mam problem czy robić projekt indywidualny czy wprowadzać zmiany w projekcie gotowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makawel 29.04.2010 08:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 u nas wygladalo tak.dzień dobry ile pan weźmie za projekt domu indywidualnego z piwnica oraz poddaszem użytkowym powiedział ze szkicami instalacji 6000 zl. wiec się zgodziłem i nie pytałem skąd wzięła się ta kwota tylko podpisałem umowę bo wiedziałem ze u mnie w mieście nikt dobrze i taniej mi nie zrobi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Łukasz789 29.04.2010 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 No właśnie chodiz mi o to ,że cena nie będę owijał w bawełnę dla mnie bomba. Jeśli ktoś za 6k zrobi indywidualny to biorę bez wahania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makawel 29.04.2010 19:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 tylko teraz trochę pluje sobie w brodę bo może jakbym wybrał sobie innego archi za 8000zl to teraz bym się nie bawił ze zmianami projektu ale archi bez gadania zmienia projekt wiec złego słowa o nim nie powiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariusz86 17.05.2010 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 witam, ja również planuje budowę w okolicach Ełku i mam kilka pytań.Potrzebuję projektanta wod-kan może polecicie mi kogoś sprawdzonego?W waszym dzienniku pisaliście i wyłączeniu gruntu z produkcji rolnej , czy musieliście to ostatecznie robić? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makawel 26.05.2010 09:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 wod kan to na ul. Kościuszki 24 jak się nie mylę na parterze jest tam centrum odzieży używanej. co do wyłączenia to trzeba to robić by moc coś wybudować.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Archi100 10.06.2010 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 Makawel, też się cieszę że w końcu mamy stare dzienniki Pozdrowionka dla Ciebie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PanPaniSmith 11.06.2010 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2010 wpadłam z rewizytą. Ładnie wam domek rośnie jakie macie plany na ten rok SSO ? Czy chcecie się wprowadzać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makawel 11.06.2010 06:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2010 Na ten rok SSZ. Bob mówił ze na następne wakacje mamy się wprowadzić ale zaznaczył nie wcześniej niż w kwietniu(ponieważ ma wszystko na spokojnie poschnąć) ale nam na całe szczęście się nie spieszy więc poczekamy ważne żeby dobrze było zrobione. A jak na razie wszyscy co przyjeżdżają na naszą budowę łącznie z kierownikiem budowy chwalą naszych budowlańców ze dokładnie wsio robią i z głowa. wiec nie pozostało nic jak tylko czekać na ich efekty. Pozdrawiam odwiedzających Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Archi100 13.06.2010 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2010 makawel, a nie wstąpiłbyś na staż no kilka dni do Częstochowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makawel 14.06.2010 07:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 heehhe to se neda. staram się o kredyt i staż jest mi nie na rękę ;( ale gdyby nie to, to już bym się zatrudniał u was w urzedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Archi100 14.06.2010 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 właśnie dzisiaj podjechałem do starostwa, może mi się uda to jakoś przyśpieszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makawel 14.06.2010 15:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 a co maja jakiś wolny etat i na jakiś czas się chcesz zatrudnić?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Archi100 15.06.2010 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 MAKAWEL, mocno się zmotywowałem i poszedłem tam do starostwa, zagadałem że baaardzo pilnie potrzebuję tej zgody no i się udało. Na szczęście pracuje w tym starostwie bardzo miły i uczynny Pan, którego jeszcze raz pozdrawiam i stanął na wysokości zadania. Na początku rozmowy (byłem tam w poniedziałek) nie chciał zupełnie mnie słuchać, powiedział że za 2 miechy to jest możliwy termin, ale postałem i pomędziem i się udało. Myślałem że jak w piątek odbiorę to będzie cud, a tu się udało na drugi dzień, czyli dzisiaj Nie do wiary Fakt pomarudziłem im tam z 15 minut, ale dało radę I co najważniejsze - ZA DARMO! Bez przekupstwa!!! Coś ta nasza POLSKA normalnieje chyba, życzę wszystkim takich urzędników (Pan jest młody) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts