Edyta M 17.11.2012 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2012 70 m2 taras robi wrazenie ..... ....... Ja na opaski wokol domu , domku gospodarczego , podjazd , sciezki ...... bede potrzebowala jakies 500m2 ..... liczylam na to , ze grubosc jest 8 cm.... ( chodzi mi szczegolnie o podjazd na samochody ) ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 21.12.2012 03:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2012 http://img24.imageshack.us/img24/4098/wesolychswiat2012.jpgUploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamila i Marcin 24.12.2012 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2012 Najserdeczniejsze życzenia Cudownych świąt Bożego Narodzenia, Ciepła i wielkiej radości, Miłych oraz hojnych gości, Pod choinką dużo prezentów, A w Waszych sercach wiele sentymentów.życzą Kamila i Marcin wraz z rodziną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makawel 02.01.2013 09:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2013 Dzieki za życzenia sam nie miałem czasu(pieprzony koniec roku trzeba chyba przenieść święta na styczeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 03.01.2013 03:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 Arku wszystkiego dobrego w Nowym Roku ...... ......... Z zyczeniami zdazysz , w tym roku jeszcze beda swieta pamietaj o tym . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 29.03.2013 01:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2013 http://img838.imageshack.us/img838/338/wielkanoc2013.jpgUploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamila i Marcin 29.03.2013 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2013 Życzenia Radosnych Świąt Wielkanocnychwypełnionych nadzieją budzącej się do życiawiosny i wiarą w sens życia.Pogody w sercu i radości płynącej z faktuZmartwychwstania Pańskiegooraz smacznego Święconego w gronienajbliższych osób szczerze życzą Kamila i Marcin z rodziną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 11.07.2013 03:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 Arku co u Ciebie ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makawel 12.07.2013 07:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2013 ooo ktos tu zagląda..Powoli sie cos robi . Ostatnio wreszcie kończyłem kostkę na tarasie(oczywiście nie skończyłem ale zostało na 2 godziny roboty ) . Od poniedziałku ma wejść ekipa i kończyć elewacje ale od wczoraj pada i przestać nie chce. mam tylko nadzieje ze wejdą zgodnie z zapowiedziami..... zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 13.07.2013 00:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2013 Fotorelacje poprosze .... U mnie ogrodzenie sie robi i Braciak uklada plytki na tarasie ... w polowie sierpnia wchodzi ekipa od kostki wiec " brudne prace " bede miala juz za soba ..... Wystawilam swoje mieszkanie na sprzedaz ... troche go musze podrasowac zeby sprzedalo sie w przyzwoitej cenie ... zobaczymy ..... Pozdrawiam i trzymam kciuki za ekipe od elewacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts