makawel 26.01.2011 13:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 firma to atr-dom Artur siołek(maja hurtownie budowlana na krzemowej za urzędem celnym). dla mnie firma rewelka i jedyna ktora nie narzekała na dojazd do mojej działki. Jak chcesz to wyśle ci nr do właściciela Facet konktetny i słowny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 02.02.2011 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 Cześć makawel!!!Tempo rzeczywiście marzuciłeś sobie imponujące!!! Ale masz rację, nie ma to jak "ruszyć z kopyta"Z małym wszystko w porządku?I jeszcze technicznie: drzwi wew. to powinny być zamontowane po podłogach, ale pewnie wiesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makawel 02.02.2011 08:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 Wiem wiem ale dzieki za czujność Maly powoli dochodzi do siebie zaczyna powoli wracac mu apetyt i checi do biegania wspinania i skakania po czym tylko sie da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 02.02.2011 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 To dobre wieści, bo wiem, że nic tak nie podcina skrzydeł jak chore dzieci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 03.02.2011 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 A jak ,żonka ile jej jeszcze zostało w dwupaku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makawel 03.02.2011 10:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 do końca miesiąca musi czekać na cesarkę, wiec jeszcze trochę pochodzą razem. przyszła mama musi jeszcze poprowadzić dwa szkolenia i mówi ze z tydzień odpocznie i niech mnie kroją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 04.02.2011 02:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 do końca miesiąca musi czekać na cesarkę, wiec jeszcze trochę pochodzą razem. przyszła mama musi jeszcze poprowadzić dwa szkolenia i mówi ze z tydzień odpocznie i niech mnie kroją Arku przesylam pozytywne fluidy za szczesliwe rozwiazanie ...... i zeby ta Twoja coreczka przyszla na swiat zdrowa i sliczniutka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 04.02.2011 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 Dołączam do oczekujących na śliczną zdrową Niunię :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nikielback 05.02.2011 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2011 a ja jak zwykle o kominku (choć życzenia dobrego rozwiązania też przesyłam ) Ten KFD chyba nie ma doprowadzenia ciepła z zewnątrz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makawel 05.02.2011 07:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2011 hmmm z tego co wiem w wycenie mam wyszczególnione ze robimy doprowadzenie powietrza. podobno w tych pieniadzach to dobry wkład .....nie dziękuje za zyczenia teraz...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nikielback 07.02.2011 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 Widziałam go na żywo - całkiem nieźle grzeje - ale zrezygnowałam z tego względu, że sprzedawca poinformował mnie o tym że nie ma doprowadzenia z zewnątrz - stąd nie brałam pod uwagę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makawel 11.02.2011 08:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 czyli nie ma doprowadzenia ale z tego co rozmawiałem z instalatorem w tych bez tez można zrobić doprowadzenie nawet mi tłumaczył ale niestety nie jestem w stanie powtórzyć.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika_76 11.02.2011 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 Czesc, Własnie widzę że do łazienki zamowiliście zestaw podtynkowy tresa. Tez mamy taki zamontowany w dolnej łazience i jest piękny :) tak samo jak baterie do umywalek. Widziałam że zasłoniliście kuchnie ścianką...... ciekawie może wyjść i kuchnia zostanie delikanie oddzielona od salonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 11.02.2011 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 Super macie tą ściankę z luksferami, żałuję że u mnie jest już za późno:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makawel 12.02.2011 08:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2011 Witam Monika_76 ten zestaw podtynkowy tez strasznie nam sie spodobał tylko w okolicznym sklepie cena powaliła na kolana ale całe szczęscie jest allegro gdzie dostalismy ten zestaw o prawie tysiaka taniej co do ścianki w kuchni to taki jest zamiar by zakryła zlew oraz płyte wiadomo miejsca gdzie moze byc brudno Tom Bor jak mawia moja lepsza połowa nigdy nie jest za późno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 14.02.2011 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2011 Ale idziesz do przodu .Ocieplanie Ci idzie super ,kaska w kieszeni zostanie, u mnie na płytki do dolnej łazienki i wkład kominowy .A płyteczki macie o jakich myślałam do dzieciaków chłopaki nie chcą fioletu bo to dla nich róż a róż dla chłopkaka w tym wieku beeee .Myślałam nad zielonym lub pomarańczem ale jakoś średnio w castoramie mnie urzekły te kolory mało żywe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 14.02.2011 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2011 Czesc Arek, Widac ze duzo sie dzieje u ciebie. Laziena juz nabiera ksztaltow, fajne kolorki. A jak u was z kuchnia, zamowiles juz?Zycze zdrowka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makawel 15.02.2011 09:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 Co do płytek tez myślałem ze są różowe(faceci to chyba daltoniści) ale stwierdziłem ze ja nie będę się wtrącał w wystrój bo to nie moja działka ja byłem od fizycznej pracy oraz od spraw technicznych a żona miała być od wystroju. Ocieplenie idzie powoli bo za dużo czasu nie mam(zona w 9 miesiącu ciąży a mały potrafi zamęczyć każdego) ale powoli posuwa się do przodu nic mnie nie goni w sumie bo i tak góra będzie wykańczana pewnie najwcześniej na następny rok. co do kuchni to byliśmy w pro formacie na wycenie i powiem szczerze ze dla 2 tysięcy różnicy miedzy nimi a nobilia bierzemy nobilie bo wygląda na porządniejsza i lepiej wykonana i bardziej ich mechanizmy oraz rozwiązania sa przemyślane(zabrzmiało to tak jakbym miał jakiś procent z ich sprzedaży ) A zamawiać będziemy jak dostaniemy informacje z urzędu skarbowego ze zwrot jest już do odbioru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 15.02.2011 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 Hejka Pozdrowienia dla żony Płytki w łazience baardzo fajne, ładne kształty zaczynają się wyłaniać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 16.02.2011 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 Arku tak jest z wami facetami .Synek ,że ruchliwy to dobrze czyli zdrowy .Dasz radę u nas też po mału bo 2-3 razy w tygodniu po 2-3 godziny ale już widać koniec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts