Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Domek M&A&I-Komentarze

makawel

Recommended Posts

• Odpowiedzi 329
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

do końca miesiąca musi czekać na cesarkę, wiec jeszcze trochę pochodzą razem. przyszła mama musi jeszcze poprowadzić dwa szkolenia i mówi ze z tydzień odpocznie i niech mnie kroją :D

Arku przesylam pozytywne fluidy za szczesliwe rozwiazanie ...... i zeby ta Twoja coreczka przyszla na swiat zdrowa i sliczniutka :hug:

Czesc,

Własnie widzę że do łazienki zamowiliście zestaw podtynkowy tresa. Tez mamy taki zamontowany w dolnej łazience i jest piękny :) :) tak samo jak baterie do umywalek.

Widziałam że zasłoniliście kuchnie ścianką...... ciekawie może wyjść i kuchnia zostanie delikanie oddzielona od salonu.

Witam

Monika_76

ten zestaw podtynkowy tez strasznie nam sie spodobał tylko w okolicznym sklepie cena powaliła na kolana ale całe szczęscie jest allegro gdzie dostalismy ten zestaw o prawie tysiaka taniej

co do ścianki w kuchni to taki jest zamiar by zakryła zlew oraz płyte wiadomo miejsca gdzie moze byc brudno

Tom Bor jak mawia moja lepsza połowa nigdy nie jest za późno :D

Ale idziesz do przodu .Ocieplanie Ci idzie super ,kaska w kieszeni zostanie, u mnie na płytki do dolnej łazienki i wkład kominowy .A płyteczki macie o jakich myślałam do dzieciaków chłopaki nie chcą fioletu bo to dla nich róż a róż dla chłopkaka w tym wieku beeee .Myślałam nad zielonym lub pomarańczem ale jakoś średnio w castoramie mnie urzekły te kolory mało żywe.

Co do płytek tez myślałem ze są różowe(faceci to chyba daltoniści) ale stwierdziłem ze ja nie będę się wtrącał w wystrój bo to nie moja działka ja byłem od fizycznej pracy oraz od spraw technicznych a żona miała być od wystroju.

Ocieplenie idzie powoli bo za dużo czasu nie mam(zona w 9 miesiącu ciąży a mały potrafi zamęczyć każdego) ale powoli posuwa się do przodu nic mnie nie goni w sumie bo i tak góra będzie wykańczana pewnie najwcześniej na następny rok.

co do kuchni to byliśmy w pro formacie na wycenie i powiem szczerze ze dla 2 tysięcy różnicy miedzy nimi a nobilia bierzemy nobilie bo wygląda na porządniejsza i lepiej wykonana i bardziej ich mechanizmy oraz rozwiązania sa przemyślane(zabrzmiało to tak jakbym miał jakiś procent z ich sprzedaży :D )

A zamawiać będziemy jak dostaniemy informacje z urzędu skarbowego ze zwrot jest już do odbioru