Tom Bor 18.02.2011 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 kotłownia przypomina film "sajtien fiction" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 18.02.2011 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 Witam! wpadam z rewizytą zazdroszczę wam, że jesteście już na tym etapie, bardzo przyjemne zakupy bardzo spodobała mi się twoja łazienka taka ciepła i przytulna mogę wiedzieć skąd te płytki? i dziękuję za info odnośnie podłogówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makawel 18.02.2011 08:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 kotłownia przypomina film "sajtien fiction" każdy który odwiedza moja budowę mówi tak samo zakupy przyjemne tylko kasy coraz mniej i trzeba się zastanawiać co lepiej kupić .....a może drzwi hmmm może listwy przypodłogowe, a może farby by pomalować na gotowo a może jednak kamień na kominek ciągle dylematy budujących(całe szczęście ze hurtownia przypomniała sie zę ma nam oddac pare złoty to bedzie na listwy przypodłogowe oraz progowe) . co do płytek jest to ceramika paradyz Vivida Viola. pozdrawiam odwiedzających Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 24.02.2011 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 Arku to czymam kciuki za potomka czekamy na wieści . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
besia84 24.02.2011 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 No to jako pierwsza-serdecznie GRATULUJĘ!A co się urodziło?i do kogo podobne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 24.02.2011 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 Arku GRATULACJE!!!!! Czekamy na fotki:D:D:D Mama czuje się dobrze? P.S. Właśnie w drugim dzienniczku piszę gratulacje dzisiaj, pełnia, czy co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 24.02.2011 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 Arku GRATULUJE ....... :lol2: Jak czuja sie Dziewczyny ( Mama i Corcia ) no i oczywiscie czy decyzja co do imienia pociechy juz podjeta ???? Pozdrawiam cieplo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makawel 24.02.2011 22:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 dzieki za gratulacje Julcia i mama czuja sie dobrze. a do kogo podobna no pewnie że do taty(tak jak jej tato ma juz np czarne włoski całkiem długie żekłbym ze ma nawet dłuższe niż jej brat ) jutro zrobie ładne zdjęcie to wkleje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makawel 24.02.2011 22:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 zapomniałem dodać ze w wakacje zakładałem że uda nam się wprowadzić przed urodzeniem Julci ale niestety nie daliśmy rady a dużo nie brakuje(hmmm pokój dzieci już zrobiony i czeka na rodzeństwo) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 24.02.2011 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 Arku czekam na foty z niecierpliwoscia ....... wlasnie przesledzilam prace u Ciebie w domku ....... Masz pomocnikow pierwsza klasa .... .... temu czarnemu to , az oczy swieca sie DO ROBOTY ...... taki chetny . To teraz jak Julcia juz na swiecie musisz podgonic prace ...... czasami to pewnie zalujesz , ze doba ma tylko 24 h. Przymaj sie cieplo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 25.02.2011 00:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 Arku, Madziu, GRATULACJE WIELKIE!!! Niech Wam maluszki zdrowo rosną. Julci życzę duuużo zdrówka, a Wam oprócz szczęścia i pociechy jak najwięcej przespanych nocy. Jak już troszkę "odparujecie", to pokażcie swoje Maleństwo. Pooglądałam sobie Waszą chatkę - będzie piękna! Łazienka super, sypialnia cudo, projekt kuchni i panele też świetne. Tylko się wprowadzać! Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jędruśki 25.02.2011 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 Gratulujemy! Nie zapomnij posadzić drzewa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 25.02.2011 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 Arku Gatulacje córci Też mam Julke (uparciucha ) .Nich dziewczny szybko do Was facetów wracają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 25.02.2011 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 Gratulacje :wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 26.02.2011 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2011 Arku słodzizna ta Twoja Julka ,chyba spora dziewczynka co. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 26.02.2011 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2011 Ale słodziak :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 26.02.2011 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2011 Ale cudna Twoja corcia jest !!!!! WYPISZ WYMALUJ CALY TATO :D:D Buziaki przesylam dla Was wszystkich Czas na zmiane ...... M&A&I&J .......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulciam 26.02.2011 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2011 I ja też gratuluję uroczej córci!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makawel 26.02.2011 22:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2011 niby swoja zawsze jest piękna ale ona naprawdę jest piękna. najlepsze jest to ze ledwo co się urodziła a już ma dłuższe włoski od brata starszego o 21 miesięcy(czyli poszła w ojca bo kolor podobny a i tato urodził się z włosami długimi). teraz muszę znaleźć na muratorze jakiś temat jak zrobić płot podłączony pod 230 i fosę z rekinami by żaden gagatek nie dostał mi się do mojej małej księżniczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 27.02.2011 01:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2011 Hejka Mozesz liczyc na przyjacielska dlon ...... podrzuce Ci kilka piranii z mojego akwarium ....... http://img834.imageshack.us/img834/9277/pirania.jpg Uploaded with ImageShack.us Tylko nie wiem jak Twoje rekiny zareaguja na takie towarzystwo :p:p:p:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts