mariomili 27.02.2011 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2011 Sliczna Juleczka GRATULACJE!!!Jak to mowią nowy domek, nowy potomek:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 01.03.2011 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 Makawel, Julcia jest śliczna! Jeszcze raz gratuluję. Teraz rzeczywiście szybko trzeba działać, żeby tę całą "dzieciową" drobnicę już w nowym domku poupychać, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makawel 02.03.2011 07:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 Witam Lidka Gdyby nie to ze ciągle negocjujemy cenę kuchni bo moglibyśmy się już za ok dwa tygodnie wprowadzać a tak du.... ale na spokojnie trzeba parę złoty urwać oraz bardziej przemyśleć co gdzie chcemy. Zapomniałem ze czekam jeszcze na jeden element z kabiny prysznicowej który przyszedł bardzo porysowany ale o tym już wspominałem. Czekam Aż coś napiszesz o siebie co tam porabiasz na budowie Pozdrawiam wszystkich i jeszcze raz dzięki za miłe słowa a Edycie za piranie do okopu wokół domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 02.03.2011 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 Pozdrawiam wszystkich i jeszcze raz dzięki Edycie za piranie do okopu wokół domu Milego dnia i trzymaj sie cieplo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 19.03.2011 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2011 Witam Arku fajnie już u Ciebie nawet można już na budowie sobie pospać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 19.03.2011 23:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2011 Hej makawel Jak już u Ciebie fajnie Kominek podobny do naszego, a łoże baajkaaa. ładnie poproszę o namiary na sklep drzwiowy . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makawel 20.03.2011 11:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2011 Renatamama3można można co mnie bardzo cieszy:wiggle: atijatu masz ten sklep. 30% zamówienia płacisz przy zamówieniu a resztę kurierowihttp://www.firmaszach.pl/index.php?id=podstrony&idd=2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 20.03.2011 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2011 Dzięki makawel Podoba mi się model DRE-CELL Arte 40 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makawel 21.03.2011 10:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 a nie ma za co. trzeba sobie pomagać i godnych zaufania polecać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BozenaEwa 21.03.2011 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 Piknie sie robi, fajowski kominek, marze o takim z ogniem prawdziwym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika_76 21.03.2011 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 Czesc,Super łazienka i super garderoba. Tez zastanawiałam sie nad tymi płytkami są bardzo ładne. Gratuluję pięknego wykańczania domku.Monika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 21.03.2011 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 Super, naprawdę!!! I tempo błyskawiczne:yes: Zdradź, co to za łóżko? Bardzo mi się podoba.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makawel 22.03.2011 07:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2011 Fajnie ze nie tylko nam podoba sie nasz domek kominek super sprawa tez marzyłem o tym i mam co do łóżka to ja kupiłem w tym sklepie http://beatameble.hostingasp.pl/Produkt.aspx?id=32 było u mnie w 4 dni bo akurat jechała partia mebli w moje rejony(firma nie wysyła kurierem bo jak tłumaczyli za dużo było reklamacji na uszkodzenia w czasie transportu i sami wszystko wożą) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 22.03.2011 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2011 ale ogień!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 22.03.2011 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2011 Dzięki za namiar!!! Super meble tam mają:D:D A wygodne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makawel 23.03.2011 07:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2011 a tego to nie wiem mam nadzieje ze tak. za jakiś miesiąc zamieszkam to ci odpowiem na to pytanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 03.04.2011 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2011 Witaj. Jak pierwsze dni w nowym Domu? teraz przyjdzie czas na zagospodarowanie ogródu a zacznij od grilla:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makawel 04.04.2011 06:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 Jeszcze nie mieszkamy chociaż cały weekend byliśmy w domku(no z przerwa na spanie w mieszkaniu a przy okazji zrobienie obiadu by go odgrzać w mikrofalówce). co do prac na dworze to zacząłem od sprzątania podwórka od strony "tarasu" a ja już trochę ogarnąłem porównałem troszkę by zrobić taras tymczasowy(jeszcze nie wiemy z czego będziemy go robić czy wylewka i płytki czy bruk więc robię tymczasowy by móc się zastanowić na spokojnie).Bedzie on zrobiony z palet euro które miałem oddać by odzyskac zaliczke ale wykorzystam je na tarasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 04.04.2011 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 Ekipa sprzątająca PIERWSZA KLASA :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BozenaEwa 04.04.2011 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 Masz racje Atija, to samo stwierdzilam jak zobaczylam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts