makawel 11.05.2011 08:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 U mnie w mieście w sklepie z wyposażeniem do sklepów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawciuniu 11.05.2011 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 Makawel ! Kuchnia przepiękna , jasna i przestronna a przy tym ma bardzo funkcjonalny układ , Bardzo mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OlaiJacek 11.05.2011 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 Witaj makawel, trochę mnie nie było i dzis coś mnie natchnęło i jestem ogromnie zaskoczona bardzo szybką realizacją. Domek urządzony przepięknie, zgadzam się z przedmówcą, kuchnia rewelacyjna, wszystko na swoim miejscu. Pogratulować!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makawel 12.05.2011 09:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 do skończenia domku jeszcze sporo zostało ale mieszkać już na parterze można Jak na razie z kuchni jesteśmy zadowoleni tylko musimy wymyslec jak przechowywać przyprawy w szufladzie pod kuchenka(z oryginalnego opakowaniu może się wysypać)? zapraszam ponownie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OlaiJacek 13.05.2011 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 Witam, będę zaglądać na pewno częśćiej:) a jeśli chodzi o przyprawy u mnie sprawdza się coś takiego i nawet może być na wierzchu:) http://allegro.pl/pojemniki-na-przyprawy-magnetyczne-7el-inox-magnes-i1595588428.html Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makawel 13.05.2011 08:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 ja nie lubie jak cos leży na widoku(oprócz krajalnicy i czainika) i te słoiczki schowałbym do szuflady. Musze pokazać mojej ładniejszej połówce bo fajne te pojemniki wygladaja i sa funkcjonalne. Dzięki za propozycje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OlaiJacek 16.05.2011 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 Cieszę się, że mogłam pomóc:)Powodzenia i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 06.06.2011 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 Hej makawel gdzie się podziewasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 12.06.2011 05:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2011 Hejka Arku Zagladnelam do Ciebie po dluzszej nieobecnosci .... i jak widze praca wre ...... wklej jakies nowe foteczki Pozdrawiam Edyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 13.06.2011 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2011 Arku wykończyłeś ,zamieszkałeś no ale odrazu opuszczać nas .......................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makawel 18.06.2011 10:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2011 (edytowane) Siemka Siedzimy na urlopie na wyspie Sobieszewskiej a net strasznie wolno chodzi i czasem zrywa dlatego tu nie zaglądam ale obiecuje po urlopie sie poprawić. w domu nic sie nie dzieje ale po wakacjach troszkę się będzie zmieniało mam tylko nadzieje ze wsio co kupiliśmy spakujemy do auta bo jak nie to nasze autko będzie wyglądało jak garbus z reklamy Ikea.... w sumie największe zakupy były w Ikei wsio będzie szybko zmontowane bo tydzień po urlopie robimy chrzciny u nas w domku wiec musi już wyglądać domowo wiec jak wsio po montuje to porobię fotki i wkleje. Dzięki za odwiedziny Edytowane 19 Czerwca 2011 przez makawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 25.06.2011 05:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2011 Ale ci dobrze ,też bym się powczasowała ale to dopiero od 16 .08 już się doczekać nie mogę .Dawaj dawaj zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 12.07.2011 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2011 hej robi się domowo i przytulnie. Jak tam po wczorajszej wichurze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makawel 14.07.2011 06:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 u mnie tylko trochę drogę podmyło(nie mogę się doprosić by przyjechali z gminy i wreszcie przepusty zamontowali bo wystarczy ze kupiłem materiał na nie) a tak bez strat. A u Ciebie co tam słychać, poddasze może już zaczeliście?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makawel 14.07.2011 06:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 hmmm byłem u ciebie w dzienniczku i widzę ze panowie dopiero we wrześniu do ciebie wchodzą a juz myślałem ze podpatrzę jak obrabiaja kosz to to moj jedyne problem narazie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 14.07.2011 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 Tak wstępnie jesteśmy umówieni na wrzesień, bo teraz mają kilka domów więc wolą zacząć u nas jak będzie trachę zimniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 27.07.2011 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 Hej, makawel Pięknie już u Was - zazdroszczę i podziwiam Cię za złote ręce - jeszcze kilka rzeczy zrobisz sam i nowy fach masz w ręku - możesz budować dla kogoś! Dom w mleczach - rewelacja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 27.07.2011 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 Hejka Arku .... Potrzebujesz pomocnika ??? chetnie pomoge ..... wprawdzie pracuje po 12 godzin w porywach do 14 ...... ale zawsze jeszcze pozostaje te kilka godzin na " relaxik " na budowie .... bo budowanie to czysta przyjemnosc zwlaszcza jak praca " idzie do przodu " ..... pozdrawiam cieplo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 31.07.2011 00:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2011 Kurcze .... Arek pisz co z ta woda u Ciebie ???? Jak osuszysz to koniecznie musisz zrobic izolacje .... bo tfu tfu , ale takie sytuacje moga sie powtarzac .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makawel 01.08.2011 06:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 woda wybija przez posadzkę. mam niesprawny drenaż ale dzisiaj lub jutro bedzie w okolicy koparka i ma zajechać do mnie to wykopiemy studnie ustawimy by był spadek i bedzie ok (mam taka nadzieje). a jak narazie wlot do studni jest niżej niz jej odpływ o jakies 20 cm wiec jest problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts