Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Domek M&A&I-Komentarze

makawel

Recommended Posts

• Odpowiedzi 329
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dobry:)

Widzę, że mury pną do góry aż miło:)

Mnie dawno nie było na forum prace na działce zabierają resztki wolnego czasu... ale nie ma co narzekać na pewno nie jestem sama z tym problemem:)

Biorąc przykład uzupełniam również swój dziennik a wiec zapraszam:)

Pozdrawiam

hmmm na budowie co sie dzieje... podobno przygotowania do zalewania. Maja boby skończyć schody szalować i zapraszają gruszki. A my na wakacjach jesteśmy ale już w piątek wracamy i uzupełnię fotosy bo pewnie budowę odwiedzę. Chyba ze nie damy rady bo trzeba do banku zanieść papiery na kredycik no i po wycenę dachówki zajechać i dać do wyceny wentylacje mechaniczna. Troszkę na piątek mamy do załatwienia a nad ranem w piatek z wakacji wracamy ale damy rade :D

Pozdrawiam odwiedzających

Wypoczywajcie jak tylko mozecie ....... :):) , bo za kilka dni znow trzeba bedzie wrocic do rzeczywistosci , a ja czekam na fotki z Waszej budowy !!!!!

U mnie Grzeski w przyszlym tygodniu wchodza ( w sobote mija 21 dni od wylania stropu ) .... zaczniemy pozbywac sie stempelkow i szalunkow .

Dzisiaj udalo mi sie zalatwic kolejna wazna sprawe ....... klinkier !!!!! wazne bo ten ktory sobie wymyslilam musialam szukac po calej Polsce :wiggle:ale udalo sie ......

Pozdrawiam :)