mariomili 07.07.2010 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 Cześć Widze dobry fachowiec Ci sie trafił, bardzo pracowity!Mam nadzieję że szybko znajdziesz takiego, któremu zależy na pracy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carla5 09.07.2010 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2010 Dobry:)Widzę, że mury pną do góry aż miło:)Mnie dawno nie było na forum prace na działce zabierają resztki wolnego czasu... ale nie ma co narzekać na pewno nie jestem sama z tym problemem:) Biorąc przykład uzupełniam również swój dziennik a wiec zapraszam:)Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makawel 10.07.2010 21:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2010 bylem, odwiedziłem, odpisałem a co do fachowca o twierdzi ze dałem mu tydzień czasu przecież i robi ..... nawet w taki upal na dwie zmiany... czyli czasem warto opierd... bo wtedy koleś zaczyna pracować. No nic czekam do środy może zdarza jak nie nic im nie zapłacę Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 11.07.2010 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2010 Hejka Milego tygodnia zycze ....... " BEZNIESPODZIANKOWEGO " ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makawel 12.07.2010 06:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2010 heh dziękimam nadzieje ze taki będzie ale znając mojego studniarza to znowu będę musiał się wk.... Upały dalej tropikalne boby mam nadzieje ze pracują u nas, bo u szwagra ławy wylali wiec u nas wreszcie skończą zabawy ze stropem.Pozdrawiam odwiedzających i czytających Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jędruśki 12.07.2010 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2010 Gratulujemy Wam....wiecie czego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dariakrystian 12.07.2010 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2010 Serdeczne gratulacje z okazji fasolki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 13.07.2010 01:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2010 Hejka Arku GRATULUJE ........ swietna nowina :wiggle:to dobra wrozba ..... Buziaki dla Twojej zony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makawel 13.07.2010 09:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2010 Dzieki dzieki A co do wróżby to mam taka nadzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawciuniu 20.07.2010 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2010 Dopiero dzisiaj przeczytałam , GRATULUJE SERDECZNIE No to teraz macie podwójną motywację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 26.07.2010 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 Cześć Arek. Gratulacje!! Jak tam na budowie, bo fotek nie widac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 27.07.2010 02:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2010 Hejka No wlasnie ...co tam w temacie budowania ??? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makawel 27.07.2010 07:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2010 hmmm na budowie co sie dzieje... podobno przygotowania do zalewania. Maja boby skończyć schody szalować i zapraszają gruszki. A my na wakacjach jesteśmy ale już w piątek wracamy i uzupełnię fotosy bo pewnie budowę odwiedzę. Chyba ze nie damy rady bo trzeba do banku zanieść papiery na kredycik no i po wycenę dachówki zajechać i dać do wyceny wentylacje mechaniczna. Troszkę na piątek mamy do załatwienia a nad ranem w piatek z wakacji wracamy ale damy rade Pozdrawiam odwiedzających Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 27.07.2010 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2010 Milego wypoczynkowania , odpocznijcie rowniez za mnie ......... buduje bez kredytu ..... praca , praca , praca .... wiec o urlopie tylko pomarzyc moge Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makawel 28.07.2010 09:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2010 może troszkę uszczegółowię na wakacjach jestesmy ale u rodziców na opolszczyznie czyli nisko budżetowe bo tylko trzeba było przyjechać za swoje i wrócić wiec oszczędzamy na budowę ale nie powiem odpoczywamy bo babcia biega z ignasiem a my leżakujemy pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 28.07.2010 23:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2010 Wypoczywajcie jak tylko mozecie ....... :) , bo za kilka dni znow trzeba bedzie wrocic do rzeczywistosci , a ja czekam na fotki z Waszej budowy !!!!! U mnie Grzeski w przyszlym tygodniu wchodza ( w sobote mija 21 dni od wylania stropu ) .... zaczniemy pozbywac sie stempelkow i szalunkow . Dzisiaj udalo mi sie zalatwic kolejna wazna sprawe ....... klinkier !!!!! wazne bo ten ktory sobie wymyslilam musialam szukac po calej Polsce :wiggle:ale udalo sie ...... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jędruśki 02.08.2010 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2010 Powitać Pochwal się za co i za ile tego studniarza znalazłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makawel 02.08.2010 09:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2010 za co znalazłem???jeżeli chodzi za ile to chłop bierze 150 zl za metr wykopu powiedział ze ma terminy na październik ale może nas wciśnie w sierpniu ...chyba taki mały chwyt marketingowy ze niby ma tylu klientów ale to mu wybacze jak bede mial wode na dzialce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoannaMariusz 05.08.2010 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2010 Witam. Widzę, że mury się pięknie pną, dobra nowina obwieszczona - GRATULUJĘ!Będę podglądac i kibicowac Waszym poczynaniom;-)Pozdrawiam, Joanna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 06.08.2010 00:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2010 Hejka Arku Piekne postepy ...... stropik zalany WOW !!!!! Pogratulowac ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts