Lidia_G. 11.08.2010 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2010 hej hej! aż miło patrzeć na wasz "wyrośnięty" dom. my podobnie jak Wy będziemy mieć garaż w piwnicy - kształt działki i mpzp. gratulacje, że będzie Was więcej - norma statystyczna wyrobiona pieski fantastyczne i strrasznie nobliwie wyglądają na tym zdjęciu - sama powaga... dziennik super! zostaję fanką pozdrawiam LG (nie mylić z marką sprzętu audio-video haha) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 15.08.2010 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2010 Cześć, Jak tam pracę budowlane, mam nadzieję że studnia skończona? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makawel 15.08.2010 20:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2010 studniarze walczą jeszcze u szwagra z woda bo u niego bardziej potrzebna a u mnie w tym tygodniu nic się nie działo oprócz dowiezienia bloczków do murowania oraz więźby ale od jutra zaczynamy kończyć ściany, później wieniec i przymusowy postój by się wieniec zawiązał wiec ekipa jedzie do szwagra robić. No i jutro idziemy do banku zanieść operat szacunkowy, harmonogram rzeczowo finansowy oraz dziennik budowy(muszę jutro odebrać od kierownika) i to by bylo chyba wszystko co od nas chcieli chyba ze coś wymyśla jeszcze ?? Trzymać kciuki by były to już wszystkie papierki i co by szybko dali nam kredycik Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 16.08.2010 03:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2010 studniarze walczą jeszcze u szwagra z woda bo u niego bardziej potrzebna a u mnie w tym tygodniu nic się nie działo oprócz dowiezienia bloczków do murowania oraz więźby ale od jutra zaczynamy kończyć ściany, później wieniec i przymusowy postój by się wieniec zawiązał wiec ekipa jedzie do szwagra robić. No i jutro idziemy do banku zanieść operat szacunkowy, harmonogram rzeczowo finansowy oraz dziennik budowy(muszę jutro odebrać od kierownika) i to by bylo chyba wszystko co od nas chcieli chyba ze coś wymyśla jeszcze ?? Trzymać kciuki by były to już wszystkie papierki i co by szybko dali nam kredycik Pozdrawiam Hejka Arku Trzymam kciuki ..... za kredycik ......... u mnie Grzeski jutro walcza dalej ... wiezba tez ma pojawic sie pod koniec tygodnia ..... . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jędruśki 16.08.2010 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2010 My też trzymamy wszystko za Wasze powodzenie kredytowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 18.08.2010 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2010 Kredyt dostaniesz na bank;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 18.08.2010 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2010 Makawel bardzo mi się wasz domek podoba!!! trzymam kciuki za kredyt- znam ból papierologi i analityków aaa i gratuluję Wam powiększenia rodzinki. Zdrówka dla żony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 18.08.2010 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2010 Hejka Gratulacje wielkie, bo dom Wam rośnie jak na drożdżach, a co do stuniarzy, to sprzęt mają super-profesjonalny - groźnie to wygląda! Żeby tylko się nie okazało, że zamiast wody, tryśnie Wam ropa, bo wtedy z mieszkanka w domu nici - będa drugie Emiraty Arabskie )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OlaiJacek 21.08.2010 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2010 Witam, faktycznie profesjonalnie to u Was wygląda no i czas ""pnięcia się do góry" szybki!Fajnie, że dużo fotek zamieszczasz. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makawel 21.08.2010 19:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2010 dzięki wszystkim za trzymanie kciuków za nasz kredyt mam nadzieje ze pomogą.a co do profesjonalnego sprzętu to szczegóły w dziennikuPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 22.08.2010 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2010 (edytowane) Domek rosnie to fakt ..... i ta przestrzen robi wrazenie Arku jak duza jest powierzchnia uzytkowa domu ? Milej niedzieli Edytowane 22 Sierpnia 2010 przez Edyta M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makawel 23.08.2010 06:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2010 WitamEdyto nasz domek ma 120m2 w piwnicy( w tym o k40 garaż zabiera) 120 na parterze oraz poddasze 95m2 liczone od 1.50 lub 1.9 nie pamiętam dokładnie. Fakt domek teraz wydaje się duży ale jak zrobimy ścianki działowe w jednej części to już się nie będzie wydawał taki duży(tak mi się wydaje tylko). A czy domek rośnie nie tak szybko jak u ciebie niestety moja ekipa buduje miedzy czasie jeszcze domek szwagra(tam dokańcza się piwnica dopiero) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 01.09.2010 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 Hejka, Makawel Jak ja Cię rozumiem - pewnie zresztą każdy inwestor powie to samo: przestojom na budowie mówimy NIE!!! (my mieliśmy ostatnio tydzień bez murarzy i stwierdzam, że dzień bez murarzy - dniem straconym ) Nie przejmuj się 2-3 tyg. przelecą jak z bata strzelił i będziesz miał znów na działce panów z super sprzętem do robienia studni Na osłodę: chata super - juz naprawdę imponująco wygląda taki kawał murów... Podjąłeś już decyzję którą ofertę wentylacji wybierzesz? Pozdrawiam i życzę cierpliwości w oczekiwaniu na studniarzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makawel 02.09.2010 08:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 wybrałem wreszcie wentylacje... zdecydowaliśmy się na reku nikol 450 i gwc glikolowe wiec następny problem z głowy. A co do domku to nie wygląda jakby stał na kurzej stópce? tak teraz twierdzi moja zonaw spr . kredytu szczegóły w dzienniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoannaMariusz 20.09.2010 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2010 Makawel, zazdroszczę Ci takiego etapu budowy, wszystko pieknie idzie do przodu, tak trzymaj:)A ja modlę się o sprzyjającą pogodę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makawel 21.09.2010 06:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2010 hmmm czy szybko idzie....niestety roboty na budowie przez ostatni miesiąc stały w miejscu ale ruszyło się całe szczęście. Szczegóły w dzienniku. Dzieki za odwiedziny najważniejsze ze u Ciebie też się zaczęło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawciuniu 21.09.2010 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2010 Hejka Ale u was robota idzie do przodu , jeszcze chwilka i będzie dach ,super Jeśli mogę wtrącić swoje 5 groszy w sprawie tynków to zdecydowanie lepsze cem-wp. pozdrawiam Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makawel 21.09.2010 08:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2010 własnie czekam na wypowiedzi w sprawie tynków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawciuniu 13.10.2010 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2010 Hejka , Super prezentuje się wasz domek po usunięciu zwałów ziemi , już widać jego kształt a jak dojedzie dachówka to zobaczycie jak będzie super Na jakie tynki ostatecznie się zdecydowaliście ? Pozdr. Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makawel 13.10.2010 09:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2010 Tez sie ciesze ze wreszcie działka wygląda tak jak powinna. co do tynków ty chyba będą tradycyjne tylko w łazience i kuchni a w reszcie Gipsiaki ale jeszcze sie wahamy czy nie lepiej wszędzie tradycyjne całe szczęście mamy jeszcze trochę czasu a pan od tynków czeka tylko na info kiedy może wchodzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts