mariomili 13.10.2010 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2010 Cześć, Zajrzałam do dziennika, fajnie dom wyglada, na rzucie ciężko sobie wyobracić jak będzie wyglądał. Teraz widzę że super projekt macie.Okna macie już wybrane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makawel 13.10.2010 14:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2010 wybrane wybrane w sobote juz na dole zostana wstawione a na poddaszu ok środy dopiero Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 14.10.2010 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2010 Witaj Arku http://emotikona.pl/emotikony/pic/0pleasantry.gifDomek super !!!!! ( ale chyba sie powtarzam ) trzymam kciuki za pogode i daszek ..... u mnie dachowka juz od sierpnia lezy na budowie i nie moze sie doczekac zeby wreszcie WYLADOWAC http://emotikona.pl/emotikony/pic/0girl_witch.gif na dachu ....... okna dachowe u mojej Mamy w mieszkaniu lezakuja od kwietnia ...... ale juz niedlugo mam nadzieje Pozdrawiam i zycze dobrej pogody budowlanej http://emotikona.pl/emotikony/pic/04icon_rotfl.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makawel 16.10.2010 07:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2010 dzięki za pogodę właśnie świeci słońce:) Ja czekałem z dachówką by za długo nie leżala na działce ale u Ciebie to przecież z musu leżała w sumie.dobra ide do dziennika cos wpisaćdzieki za odwiedziny all Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 17.10.2010 01:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2010 Arku dawaj te fotki ..... z oknami Mam pytanko nie boisz sie , ze cos zlego moze stac sie z okienkami ..... przez glupia nieuwage wykonawcow tfu .... tfu ..... kurcze po tym co mnie spotkalo to juz dmucham na LODOWATE http://emotikona.pl/emotikony/pic/2glowawmur.gif .... Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makawel 18.10.2010 06:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2010 co do fotek to niestety nie zrobiłem zapomniałem aparatu a telefon robił za elektryczna nianie bo mały został w aucie jakieś 300 metrów od domku bo drogę nam robili mili panowie z gminy ale dzisiaj będą na pewno bo jadę na budowę zobaczyć jak nam bramy garażowe wstawili. A czy się boje ze zniszczą ........boje ale chce by jak najszybciej weszli robić prąd oraz rekuperacje a bez zamkniętego budynku nie chciałem tego robić bo mogli by rozkraść. Nic na budowie na razie nie zginęło ale ....kiedyś musi być ten pierwszy raz. A co do wykonawców to w sumie prawie rodzina wiec mam nadzieje ze będą uważali jak by robili u siebie. Niezłe masz te emotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
weronikka1 20.10.2010 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2010 Witam.Widzę, że domek ładnie idzie do przodu:)Chciałam się zapytać, jeżeli mogę o kredyt. Ponieważ ja również będę musiała się pewnie po jakimś czasie nim pisilić. Jak oni liczą sobie kto ile ma wziąć? Czy to od powierzchni całkowitej zależy? I czy jak buduje za swoje, to przychodzi rzeczoznawca i wycenia ile wydałam, czy też muszę się posłużyć fakturami? Z góry dziękuję za odpowiedź oraz jeżeli można by było to proszę odpowiedź na priva. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makawel 20.10.2010 16:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2010 poszło na prv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 22.10.2010 02:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2010 :jawdrop:Hejka Arku okna superanckie ,pilnuj chlopakow zeby Ci okienek nie uszkodzili .....bo jak cos to do mnie wal jak w dym doswiadczenie juz mam i pomoge.Ale lepiej akurat z tej pomocy nie korzystac.Pozdrowionka i ciepelka zycze.:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 26.10.2010 02:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2010 Hejka Arku ..... Wizyta Rodzinki sie przedluzyla ???? Co tam u Ciebie w temacie dachu ? u mnie Chlopaki dzisiaj prawie polowe daszku " SKROILI " ..... Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makawel 26.10.2010 08:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2010 Cześć Edytka rodzinka pojechała do domku i nawet domek się podobał. Co do naszego dachu to nasza ekipa liczy trzy osoby i robią od 7 do 16 jak oczywiście nie pada no i niestety wczoraj dopiero skończyli deskować a dzisiaj mieli wejść panowie od dachówki wiec może Ci trochę przyśpiesza a szczegóły w dzienniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
papuch 29.10.2010 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2010 Wpadam się przywitać. Czytam i czytam i nie mogę się nadziwić jak wam to wszystko szybko idzie!!! Rety, zaraz będzie SSZ! To ja gratuluję za-wczasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 29.10.2010 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2010 Cześć, Makawel, wpadłam z wizytą do Waszego dziennika i co widzę? ...rewolucja we wsi się kroi, bo przez Ciebie prąd ludziom wyłączą!!! No, ja nic nie chcę mówić, ale za to to chyba w ramach rekompensaty z flaszeczką po chałupach się trzeba wieczorkiem przelecieć Sąsiedzi Cię od razu pokochają Super ta Wasza chatka już wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 30.10.2010 00:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2010 Arku ale masz pieknie juz ......... http://emotikona.pl/emotikony/pic/0dance3.gifhttp://emotikona.pl/emotikony/pic/0dance3.gifhttp://emotikona.pl/emotikony/pic/0dance3.gif.......Dachowka widze u Ciebie w pogotowiu ....... U mnie moze byc KICHA .......... najprawdopodobnie braknie ok. 2 palety dachowki , a ze jest to CREATON ..... no to pewnie do stycznia przyjdzie mi poczekac ...... zero na skladach i produkcja dopiero ma byc ....... a ze z NIEMCOW trzeba sprowadzic to niestety tyle to moze potrwac ...... Licze na to , ze dom uda sie skonczyc jesli braknie to na domek gospodarczy ...... i ten biedak bedzie musial poczekac niestety do wiosny ......... Pozdrawiam i pogody zycze http://emotikona.pl/emotikony/pic/041.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makawel 30.10.2010 21:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2010 papuch a mnie sie wydaje ze ta budowa sie ciagnie i ciagnie (to samo twierdza nasi budowlancy ze tak długo to jeszcze nie stawiali ale niestety ciagle agregat i droga co jakis czas byla straszna) Lidia_G. w co drugim domku u nas są mieszkają pacjencji mojej zony z poradni leczenia uzależnień wiec jak by to wyglądało byśmy ich rozpijali ale w sumie trzeba dbać o swoich klientów:D Edyta M juz nie tylko w pogotowiu dzisiaj poszła wreszcie w ruch.(szczegóły w dzienniku) a co do twojej dachówki bądź dobrej mysli moze jednak starczy jak nie to gospodarczy zostaw nie zrobiony Pozdrawiam odwiedzających i dzieki za odwiedziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 01.11.2010 01:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2010 Arku Hejka Gratulacje ... dachoweczka sie kladzie ..... no to luzik , luzik ..... http://emotikona.pl/emotikony/pic/0elvis.gif Inwestor teraz moze sobie " odpoczac " ........ . Mnie podobnie jak Tobie wydaje sie , ze moja budowa W L E C Z E S I E ...... niemilosiernie , ale raczej mnie sie nie wydaje ... ona sie wlecze ..... od kwietnia minelo juz 6 miesiecy , a jeszcze dach nie jest gotowy .... inni juz kafelki w domach ukladaja , a ja dalej w czarnej d ............. . Byle do wiosny ............. no bo co innego mozemy zrobic ..... Jaka dachowke kladziesz .... ( kolor ? ) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makawel 01.11.2010 07:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2010 no właśnie u mnie budowa trwa już od kwietnia ale tłumacze to sobie ze mam duży dom z piwnica wiec dlatego tak sie ciągnie ale jak podglądam innych dzienniki którzy już kafelki układają to strasznie im zazdroszczę.co do dachówki to roben fleming kolor brązowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 01.11.2010 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2010 Arku tlumaczmy sobie to tak ........... co nagle to po diable .......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
papuch 02.11.2010 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 Makawel, od kwietnia to długo??? My postawiliśmy fundamenty ... zaraz będzie okrągły rok... pierwsza łopata w moje imieniny 25 listopada. POtem przez tą wstrętną zimę nic, nic i długo nic i od kwietnia dalej... Kto ma dłużej A budowlańcy chcieliby wszystko postawić w tydzięń skasować i lecieć na inną budowę ;-( Niestety jestem zła na moich bo też się spieszyli i spieprzyli ;-( A miało być tak różowo ;-( teraz komin cieknie i pan majster jakoś nie może dojechać bo na innej budowie coś robi i nie ma dla nas czasu żeby naprawić ;-( Lepiej wolniej i pilnować 'fachowców' na każdym kroku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makawel 02.11.2010 08:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 No właśnie moi budowlańcy narwani nie są robią podobno dokładnie(przyznam się chodziłem z poziomica 2 metrową i było idealnie prosto:cool:) a co do twojego komina mam nadzieje ze szybko wpadnie ten twój mistrz i naprawi swoje dzieło. Dzisiaj jadę na budowę zobaczyć co tam elektrycy zrobili podobno mam mieć jutro już prąd w domu hmmmm jak nie zobaczę to nie uwierzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts