makawel 16.12.2010 15:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2010 jak zwykle projektant dał dupy i zapomniał ze trzeba jakoś podeprzeć jedna stronę dachu. Boby jechali wg projektu a tam był ten babol wiec jak doszło do robienia więźby to wyszedł kwiatek. Szybka narada bobów z kier budowy i takie efekty. Co do tempa to było by szybsze jakby firmy które robia były bardziej terminowe a tak teraz np czekam na piec chociaż umowę na robotę podpisałem juz w październiku i nawet zaliczkę wpłaciłem i co trzeba czekac wsio przygotowane do grzania a pieca niet ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 17.12.2010 00:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2010 Arku http://emotikona.pl/emotikony/pic/0acute.gif Ty Chlopaku uwazaj na siebie bo chyba troche za ostro z ta robota lecisz ........ ..... slow down ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makawel 17.12.2010 07:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2010 Cześć Edyta Jak mam zwolnic jak mała na świat przychodzi z końcem lutego muszę poganiać i są efekty dzisiaj ze srana dzwonił Pan od pieca i ma być on już dzisiaj u niego w firmie wiec może jutro zaczną montaż...........oby . i Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 17.12.2010 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2010 Hejka to kiedy przprowadzka ?My dziś zaczynamy ocieplać sufity dechy porozkładane ,sznurki też ,jutro mąż chce rozkładać stelaże i od poniedziałku 2 warstwa . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 17.12.2010 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2010 Ja zawsze znajdzie się coś co opoźni prace, trzymam kciuki za szybkie podłączenie pieca. My też myślimy żeby samemu ocieplić poddasze, wydaje się proste w wykonaniu i wielu narzedzi nie potrzeba, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makawel 17.12.2010 22:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2010 przeprowadzka miała być w marcu ale pewnie się niestety nie uda.... nowy plan to koniec kwietnia ale zobaczymy jak wyjdzie:confused: co do pieca to montaż w poniedziałek niestety okres przed świąteczny i montażyści maja wolna sobotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 18.12.2010 02:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2010 Cześć Edyta Jak mam zwolnic jak mała na świat przychodzi z końcem lutego muszę poganiać i są efekty dzisiaj ze srana dzwonił Pan od pieca i ma być on już dzisiaj u niego w firmie wiec może jutro zaczną montaż...........oby . i Dziewczynka ...... to super przeprowadzka miała być w marcu ale pewnie się niestety nie uda.... nowy plan to koniec kwietnia ale zobaczymy jak wyjdzie:confused: co do pieca to montaż w poniedziałek niestety okres przed świąteczny i montażyści maja wolna sobotę No wlasnie " wolna sobota " i co kogo obchodzi , ze Inwestor czeka na montaz ...... a okres przedswiateczny to zaczyna sie w/g mnie w tygodniu swiatecznym , a nie miesiac przed swietami ........ , a teraz to sa tylko glupie tlumaczenia leniwych montazystow !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 18.12.2010 02:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2010 Arku skoro przeprowadzka z koncem kwietnia to musisz wziasc tych LENIWCOW do galopu ........http://emotikona.pl/emotikony/pic/0am.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 18.12.2010 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2010 Też bym chciała w kwietniu oh marzenia bo Wielkanoc ,a z początkiem maja synek ma komunie .Ale chyba Cię nie pociesze te deseczki na górze będziesz chyba musiał tak jak my odsówać jak będziesz ocieplał bo od doło powkładać przez sznurki to katorga my wkońcu wyciągliśmy wełne na strych ,ociepliśmy i wkładaliśmy od góry .Ale szybko spowrotem się je układa bo są dopasowane i podocinane . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 19.12.2010 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2010 W te święta magiczne, życzenia ślę liczne.Pachnących jodełek z ogromem światełek.Pod obrusem sianka, a za oknem bałwanka.Prezentów pod choinką od Mikołaja z wesołą minkąCiepła rodzinnego w Dzień Narodzenia Pańskiego.Dużo jedzenia na stole, NIECH TE ŚWIĘTA BĘDĄ WESOŁE!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 20.12.2010 04:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2010 http://img195.imageshack.us/img195/1286/bombka2.jpgUploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makawel 20.12.2010 08:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2010 też bym chciała w kwietniu oh marzenia bo wielkanoc ,a z początkiem maja synek ma komunie .ale chyba cię nie pociesze te deseczki na górze będziesz chyba musiał tak jak my odsówać jak będziesz ocieplał bo od doło powkładać przez sznurki to katorga my wkońcu wyciągliśmy wełne na strych ,ociepliśmy i wkładaliśmy od góry .ale szybko spowrotem się je układa bo są dopasowane i podocinane . dzieki za rade każda wskazana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 21.12.2010 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2010 Hej .My już pierwsza warstwa na ukończeniu ,dziś mąż w sypialni będzie sam kończył ja idę na wigilię do synka do klasy ale zostało mu pracy na godzinkę ,zostanie nam przedpokuj ale chyba go na razie zostawimy .Gratulacje pieca jaki kupiłeś u nas też ostatnio na tapecie mąż przegląda i czyta . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makawel 21.12.2010 09:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2010 Wybrałem Lazar eko-perfekt 23 kw. Dzisiaj z rana dzwonił instalator i prosił bym przywiózł eko-groszek bo odpalamy dzisiaj piecyk Wiec o 12 tak jak planowałem jadę na działkę z opałem a przy okazji jestem umówiony z panem od posadzek na dogadanie gdzie jaka grubość styro na podłogę. Mam nadzieje ze tak jak obiecali zaczynają jutro układnie styro(szkoda ze nie mam teraz czasu to bym sam poukładał) a po świętach lejemy Renatamama3 fajnie ze już kończycie pierwsza warstwę chyba nie jest to trudne?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 21.12.2010 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2010 Spoko łatwe mąż się śmieje ,że to puzzle dla dorosłych .Pogode na wylewki zapowiadają fajną pogodę u nas ciepełko ,śnieg topnieje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawciuniu 21.12.2010 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 21.12.2010 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2010 Magia świąt to dziecięca wiara w Świętego Mikołaja, spokojna rozmowa z bliskimi przy kominku, rozleniwiony telefon, zaspany budzik i śnieg, który nie jest utrapieniem. Magicznych Świąt Bożego Narodzenia życzy Yukowa rodzinkahttp://images1.hiboox.com/images/5008/911be98e3f1bec65ac09515ad9cc10e9.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 22.12.2010 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 22.12.2010 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2010 Najserdeczniejsze życzenia: cudownych Świąt Bożego Narodzenia, rodzinnego ciepła i wielkiej radości, pod choinką zaś dużo prezentów, a w duszach wiele sentymentów. Świąt dających radość i odpoczynek oraz nadzieję na Nowy Rok, żeby byt jeszcze lepszy niż ten. co właśnie mija. Tobie i całej Twojej rodzinie życzą Marta, Bartek i Jaś http://img811.imageshack.us/img811/1916/szopka2ok3d1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 23.12.2010 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2010 Wesołych Świąt http://img543.imageshack.us/img543/1750/1421.gif Życzy Mariomili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts