Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Domek M&A&I-Komentarze

makawel

Recommended Posts

jak zwykle projektant dał dupy i zapomniał ze trzeba jakoś podeprzeć jedna stronę dachu. Boby jechali wg projektu a tam był ten babol wiec jak doszło do robienia więźby to wyszedł kwiatek. Szybka narada bobów z kier budowy i takie efekty.

Co do tempa to było by szybsze jakby firmy które robia były bardziej terminowe a tak teraz np czekam na piec chociaż umowę na robotę podpisałem juz w październiku i nawet zaliczkę wpłaciłem i co trzeba czekac wsio przygotowane do grzania a pieca niet !

• Odpowiedzi 329
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Cześć Edyta

Jak mam zwolnic jak mała na świat przychodzi z końcem lutego :wiggle: muszę poganiać i są efekty dzisiaj ze srana dzwonił Pan od pieca i ma być on już dzisiaj u niego w firmie wiec może jutro zaczną montaż...........oby .

i

Dziewczynka ...... to super

przeprowadzka miała być w marcu ale pewnie się niestety nie uda.... nowy plan to koniec kwietnia ale zobaczymy jak wyjdzie:confused:

co do pieca to montaż w poniedziałek niestety okres przed świąteczny i montażyści maja wolna sobotę

No wlasnie " wolna sobota " i co kogo obchodzi , ze Inwestor czeka na montaz ...... a okres przedswiateczny to zaczyna sie w/g mnie w tygodniu swiatecznym , a nie miesiac przed swietami ........ , a teraz to sa tylko glupie tlumaczenia leniwych montazystow !!!!!

Też bym chciała w kwietniu oh marzenia bo Wielkanoc ,a z początkiem maja synek ma komunie .Ale chyba Cię nie pociesze te deseczki na górze będziesz chyba musiał tak jak my odsówać jak będziesz ocieplał bo od doło powkładać przez sznurki to katorga my wkońcu wyciągliśmy wełne na strych ,ociepliśmy i wkładaliśmy od góry .Ale szybko spowrotem się je układa bo są dopasowane i podocinane .

W te święta magiczne,

życzenia ślę liczne.

Pachnących jodełek z ogromem światełek.

Pod obrusem sianka, a za oknem bałwanka.

Prezentów pod choinką od Mikołaja z wesołą minką

Ciepła rodzinnego w Dzień Narodzenia Pańskiego.

Dużo jedzenia na stole,

NIECH TE ŚWIĘTA BĘDĄ WESOŁE!!

też bym chciała w kwietniu oh marzenia bo wielkanoc ,a z początkiem maja synek ma komunie .ale chyba cię nie pociesze te deseczki na górze będziesz chyba musiał tak jak my odsówać jak będziesz ocieplał bo od doło powkładać przez sznurki to katorga my wkońcu wyciągliśmy wełne na strych ,ociepliśmy i wkładaliśmy od góry .ale szybko spowrotem się je układa bo są dopasowane i podocinane .

dzieki za rade każda wskazana

Hej .My już pierwsza warstwa na ukończeniu ,dziś mąż w sypialni będzie sam kończył ja idę na wigilię do synka do klasy ale zostało mu pracy na godzinkę ,zostanie nam przedpokuj ale chyba go na razie zostawimy .

Gratulacje pieca jaki kupiłeś u nas też ostatnio na tapecie mąż przegląda i czyta .

Wybrałem Lazar eko-perfekt 23 kw.

Dzisiaj z rana dzwonił instalator i prosił bym przywiózł eko-groszek bo odpalamy dzisiaj piecyk :D

Wiec o 12 tak jak planowałem jadę na działkę z opałem a przy okazji jestem umówiony z panem od posadzek na dogadanie gdzie jaka grubość styro na podłogę. Mam nadzieje ze tak jak obiecali zaczynają jutro układnie styro(szkoda ze nie mam teraz czasu to bym sam poukładał) a po świętach lejemy :D

Renatamama3 fajnie ze już kończycie pierwsza warstwę chyba nie jest to trudne??

Magia świąt to dziecięca wiara w Świętego Mikołaja, spokojna rozmowa z bliskimi przy kominku, rozleniwiony telefon, zaspany budzik i śnieg, który nie jest utrapieniem. Magicznych Świąt Bożego Narodzenia życzy

Yukowa rodzinka

http://images1.hiboox.com/images/5008/911be98e3f1bec65ac09515ad9cc10e9.gif

Najserdeczniejsze życzenia: cudownych Świąt Bożego Narodzenia, rodzinnego ciepła i wielkiej radości, pod choinką zaś dużo prezentów, a w duszach wiele sentymentów. Świąt dających radość i odpoczynek oraz nadzieję na Nowy Rok, żeby byt jeszcze lepszy niż ten. co właśnie mija. Tobie i całej Twojej rodzinie życzą Marta, Bartek i Jaś :)

http://img811.imageshack.us/img811/1916/szopka2ok3d1.jpg