Andzia076 28.01.2010 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Witam.Tu proszę wpisywać komentarze do naszego dziennika.Opinie,podpowiedzi,słowa uznania oraz krytyki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 28.01.2010 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Witaj Musisz wstawić link do komentarzy w podpisie w zakładce "profil" Tu poczytaj szczegóły http://forum.muratordom.pl/opis-jak-zrobic-w-podpisie-linki-do-dziennika-i-komentarzy,t67204.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qnik111 02.02.2010 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 teraz czekamy na zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Claudii 21.02.2010 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 Witam witam , wpisuję się tutaj jako szpieg ..... Już się nie mogę doczekać Waszej budowy . Bardzo dobrze ,że zatrudniliście górali ,odejdzie Wam kupa stresów i nerwówki, gdybym budowała jeszcze raz to bez gadania biorę górali a przykład ich solidnej i szybkiej roboty miałam na swoim dachu. Trochę mi żal ,że moja przygoda z budowaniem powoli dobiega końca , to były niezapomniane chwile .... warte wszelkich wyrzeczeń i poświęceń. Dlatego teraz będę się delektować Waszymi poczynaniami i mocno kibicować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Claudii 26.03.2010 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 o w mordę jeża tempo niesamowite , to Wy za 1,5 m-ca macie fajrant SUPER !! Mam pytanko .. bo piszesz ,że w przeddzień zalewali ławy i już murują ,to nie czekacie aż ławy wyschną ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andzia076 30.03.2010 16:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 Witam Claudiu,co do ław sama byłam zdziwiona że tak można,ale rzeczywiście przez noc wszystko zaschło i w piątek zaczęli murować ściany.Jutro jedziemy na budowe to wrzuce jakieś nowe zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts