PanPaniSmith 28.01.2010 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 tu zapraszam do komentowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 28.01.2010 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 No to ja się witam jako pierwsza we właściwym miejscu Też ze zwględu na śnieg w pażdzierniku odłożyliśmy budowę do wiosny (Tylko kto wiedział, że zima właściwa przyjdzie tak późno??) Pozdrawiam i śledzić zaczynam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 29.01.2010 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 [wpisy przeniesione z dziennika budowy] W Krakowie - no to problem z dojazdami i nieodśniezonymi polnymi duktami macie z głowy http://forum.muratordom.pl/uzytkownik59703.htm wpadłam sie przywitac......i kciuki trzymam !! http://forum.muratordom.pl/uzytkownik70510.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek86 21.02.2010 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 Witam Jesteśmy na podobnym etapie:) też chce zacząć na wiosnę więc na pewno będę śledzić dziennik pozdrawiam PS. Zmniejsz avatar bo się strasznie strona rozjeżdża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PanPaniSmith 23.02.2010 05:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 widzę, że budujemy w podobnej okolicy zapraszam do grupy budujących na wiosnę - można tam poczytać o wspólnych problemach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 18.03.2010 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 "Nie budujcie w Krakowie... " Dobrrrrra, będę się tego trzymał ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PanPaniSmith 20.03.2010 08:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 czasem jak czytam dzienniki tych, którzy od momentu złożenia wz do wbicia pierwszej łopaty czekali pół roku, to zazdroszczę.. U mnie to już się ciągnie dwa lata, i zaczyna się robić na prawdę zabawnie.. W mieszkaniu wszystko robione "na przeczekanie", jedna wielka prowizorka, bo przecież będziemy się wyprowadzać.. Ekipa ciągle odwleka budowę, bo nie są dobre warunki na to.. Ja się zastanawiam na ile to są dobre rady a na ile odwlekanie, bo mają inną robotę.. Nie mam się kogo poradzić.. Sąsiada od którego mieliśmy wziąć prąd zlicytowali w tym czasie.. Jedyne co mnie trzyma przy tej budowie to fakt, że to jednak miasto jest, wszędzie blisko, obok autobus, tramwaj, drogi odśnieżone, prąd, gaz, ścieki, internet.. No i działka bynajmniej nie traci na wartości.. Czasem rano przejeżdżam którąś z dojazdówek do miasta.. Korki ciągną się kilometrami, bo wszyscy ci którzy wybudowali się poza granicami gminy chcą dojechać do pracy... Ja w pracy będę w kilka minut... Ale cena za to jest wysoka.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 20.03.2010 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 Łetam, może i macie teraz ciężko, ale nagroda na końcu drogi jest warta tego ciężaru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Konieczki 24.03.2010 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 czasem jak czytam dzienniki tych, którzy od momentu złożenia wz do wbicia pierwszej łopaty czekali pół roku, to zazdroszczę.. U mnie to już się ciągnie dwa lata, i zaczyna się robić na prawdę zabawnie.. W mieszkaniu wszystko robione "na przeczekanie", jedna wielka prowizorka, bo przecież będziemy się wyprowadzać.. Ekipa ciągle odwleka budowę, bo nie są dobre warunki na to.. Ja się zastanawiam na ile to są dobre rady a na ile odwlekanie, bo mają inną robotę.. Nie mam się kogo poradzić.. Sąsiada od którego mieliśmy wziąć prąd zlicytowali w tym czasie.. Jedyne co mnie trzyma przy tej budowie to fakt, że to jednak miasto jest, wszędzie blisko, obok autobus, tramwaj, drogi odśnieżone, prąd, gaz, ścieki, internet.. No i działka bynajmniej nie traci na wartości.. Czasem rano przejeżdżam którąś z dojazdówek do miasta.. Korki ciągną się kilometrami, bo wszyscy ci którzy wybudowali się poza granicami gminy chcą dojechać do pracy... Ja w pracy będę w kilka minut... Ale cena za to jest wysoka.. Ale czemu Ci ściska że czekaliście dwa lata... popatrz z innej strony jakbyś budowała się w tamtym okresie to za wszystko płaciłabyś więcej. Nigdy nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło. Ja budowałam w tamtym okresie i wiem że teraz jest znacznie taniej Pozwodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PanPaniSmith 24.03.2010 19:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 teraz to już mnie nic nie ściska, bo już dziś panowie weszli na działkę, sprzątają ją a jutro wjeżdża koparka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
spyra3009 25.03.2010 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 hej, będę tu sobie podglądać na jakim jesteście etapie i podpytywać... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PanPaniSmith 25.03.2010 15:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 zapraszam pomogę w czym będę mogła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 27.03.2010 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2010 witaj Cieszę się, że ruszacie.U Was trochę cieplej jak u nas nad morzem, to i ziemia szybciej wyschła. Nasz Bob uprzedzał, że ma robotę, ale stwierdził że jak zacznie u nas wcześnie to się wyrobi. Nikt z nas nie przewidział taaakiej zimy Myślę, że jednak nie zostawi nas na lodzie, bo to jednak porządny człowiek Wczoraj jak emocje troszkę opadły sam stwierdził, że kierownik ma rację. Umówili się z moim K na dziś. Wczoraj rozmawiali tylko przez telefon, bo K w delegacji. Fajnie tak prawie razem zaczynać, będę podglądać i kibicować. Zazdroszczę Krakowa (niekoniecznie urzędów , ale bliskości gór i samego miasta też) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PanPaniSmith 30.03.2010 20:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 góry są drogie. Zwłaszcza zakopane. Nas znów ciągnie nad morze.. jest piękne i wyjątkowe.. Może kiedyś uda nam się kupić tam jakiś mały domek letniskowy.. Puki co inwestujemy w budowę. Jest już pierwsze zdjęcie. Zaczynamy budowę. W dzień rozpoczęcia nasza córeczka na badania. Kiedyś miała raka. Teraz mamy nadzieję. Dowodem na to jest fakt, że odważyliśmy się na budowę. Trzymajcie za nią kciuki, aby nasz dom był budowany w radości i nadziei na kolejny dobry wynik jej badań za rok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 30.03.2010 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 Oczywiście będziemy trzymać kciuki za córeczkę. Nasza miała tylko podejrzenie nowotworu, a ja umierałam ze strachu. Jeśli chodzi o morze, to rzeczywiście jest w nim jakaś magia...zwłaszcza sztorm robi ooogromne wrażenie. Mimo, ze u nas to tylko Zatoka Gdańska. Póki co mogę zaoferować tylko kawałek ogródka pod namiot lub przyczepę kempingową,ale jak już się wybudujemy to kto wie... w każdym razie latem zapraszam. Od nas jest 20 km do centrum Gdańska i 12 km do wyspy Sobieszewskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 30.03.2010 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 Kciuki trzymamy oczywiście!!! Musi być dobrze Gratuluję rozpoczęcia, mam nadzieję, że teraz to już z górki A tymczasem... http://i41.tinypic.com/2zxxhe1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PanPaniSmith 31.03.2010 05:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 o jak miło dziękuję bardzo yuka! i za zaproszenie nad morze też dziękuję atija Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 10.04.2010 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2010 Witajcie Pani & Pan SmithCo słychać po świętach?Jak Wam się podoba nowe forum? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PanPaniSmith 11.04.2010 11:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 witam! Właśnie uzupełniłam dziennik, u nas wszystko dobrze, do forum już się przyzwyczaiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 11.04.2010 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 Ależ idziecie jak burza.Duże brawa dla ekipy:)Pozdrawiam i czekam na dalszą relację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts