yuka 11.04.2010 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 Ja również gratuluję postępów!!!:) Jestem pod ogromnym wrażeniem:jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PanPaniSmith 12.04.2010 06:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 (edytowane) Dlatego też wpisałam nasza ekipę na białą listę wykonawców. Wzięliśmy ich z polecenia - bo od lat budują domy i można te ich domy wybudowane oglądać, bo ludzie pozwalają zobaczyć, no i wszyscy ich chwalą.. Ale aż takiej skuteczności się nie spodziewałam Mam nadzieję, że dalej będzie podobnie. Edytowane 12 Kwietnia 2010 przez Pan&PaniSmith Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata1164 21.04.2010 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 A więc i ja się tutaj melduję!!! Będę śledzić Państwa dziennik. Życzę powodzenia w dalszych pracach:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PanPaniSmith 22.04.2010 05:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 witam serdecznie i zapraszam do komentowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 22.04.2010 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 witam !! widze że coraz wiekszy ten wasz domek rosnie szybciutko ,oby tak dalej no i żeby Wam i wszystkim inwestorom dopisała pogoda !!! pozdrawaim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 22.04.2010 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 Super uczucie jak rosną mury własnego domku, prawda?Cieszę się, że prace postępują i życzę sprzyjającej pogody:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PanPaniSmith 23.04.2010 05:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 dzięki dziewczyny! Rzeczywiście to co teraz się dzieje na budowie bardzo cieszy. CO dzień widać jak mury są wyżej.. Wczoraj już chodziłam po salonie i decydowałam czy zlew w kuchni umieścić pod oknem, gdzie będzie ścianka działowa w przedsionku... Całkiem ładny nam ten domek wychodzi.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 23.04.2010 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 Dzieńdoberek Przyszłąm się tylko przywitać i powiedzieć, że podglądam cały czas. Super Wam to wszystko wychodzi. Fajnie, że trafiłaś na taką ekipę!!! Pozdrawiam:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PanPaniSmith 25.04.2010 08:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2010 miło mi was widzieć moja ekipa była "zarezerwowana" od ponad roku, tylko termin PnB się przeciągał, więc czekaliśmy. Ale z tego co o nich wiem - to w samym moim mieście wybudowali już ponad 50 domów! Mają spore doświadczenie i rzeczywiście szybko robią, bo mają dużo zleceń - i ludzie sami wymieniają się telefonami do nich bo są zadowoleni z ich pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 25.04.2010 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2010 Ależ to u was piorunem idzie:) Trafić na taką ekipę to naprawdę szczęście. Oby każda kolejna była równie udana. Czego Tobie i sobie życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PanPaniSmith 25.04.2010 16:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2010 moja ekipa nie tylko buduje dom ale też go wykańcza, robi instalacje - w zasadzie wszystko co tylko zechcę pod klucz. Nie będziemy ich zmieniać - zrobią nam tyle na ile będzie pieniędzy widziałam ich pracę u koleżanki w domu - robią ręcznie takie tynki, ze nie trzeba gładzi kłaść! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 29.04.2010 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 Helooołł Przywitać się przyszłamCo słychać przed długim majowym weekendem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PanPaniSmith 29.04.2010 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 witam cię gorąco!dziś u nas było 31 stopni! Ta temperatura pokrzyżowała nasze plany.. Dziś wylali nam stropy i przy tej temperaturze musimy je polewać wodą bardzo często. Stąd też musieliśmy zregnowac z planów wyjazdowych całkowicie oddając się potrzebom naszego przyszłego domu... Zatem plany na weekend - lanie wody! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ktosiek 29.04.2010 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 No to ja mimo, że miałem pnb w sierpniu 2009 to zrobiłem tylko fundamenty, bloczki i ocieplenie, a teraz jesteśmy praktycznie na tym samym etapie, miło się patrzy jak tak mury szybko rosną pozdrawiam, będę obserwował. Edit: jednak jesteście nawet do przodu, bo już strop zalany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 29.04.2010 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 No to zazdraszczam temperatury,choć przykro mi, ze pokrzyżowała wam plany weekendowe. Ale radość z wylanych stropów zadośćuczyni wszystkim krzywdom;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 29.04.2010 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 Ej, suuuuper!!! Wiesz, plany weekendowe: las tropikalny, bardzo wilgotny:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 29.04.2010 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 Ojojoj jaki śliczny lasek ja narazie mam ale prawdziwy widok na sosenki ale jeszcze troszkę będę miała to i to już się cieszę .Jutro nam leją ławy zamowione 20 kubików betonu a od wtorku muruja fundament więc też nas czeka polewanie chodź mąż mowi ,że będzie lało ale z góry . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PanPaniSmith 30.04.2010 04:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2010 my też mieliśmy takie szczęście, że fundamenty polewało samo z góry, ale teraz niestety nie zapowiada się na to - chyba, że prognozy twojego męża się sprawdzą i w przyszłym tygodniu faktycznie popada, to bedziemy mieć trochę luzu Ale i tak będziemy biegać za dachówką w międzyczasie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 30.04.2010 04:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2010 My jeszcze więźbe cement i wapno oraz kominy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PanPaniSmith 30.04.2010 04:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2010 my też jeszcze więźbę kupujemy, ale mój majster bierze z tartaku w górach, bo tam mają dobre ceny, lepsze niż w Krakowie. Drewno przywiozą nam dopiero jak będą zaczynać dach, czyli za jakieś 3 tygodnie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts